Tawo och Sunji från Merkurius via Sharon Stewart, 10 mars 2022

 

Tawo och Sunji från Merkurius via Sharon Stewart

10 mars 2022

Angående Kärnvapenkrig på Jorden

 

 

Jag: Så, hur är det med er?

T&S: Bara bra. Vi ser att saker inte går så bra för er på Jorden.

Jag: Jag tycker det går bra.

T&S: Då förstår du verkligheten, istället för att vara rädd för overkligheten. Detta har varit problemet med planeten Jorden nästan från början … den overklighet som människor föredrar att manifestera.

Jag: Jag ser inte vad som är bra med ytterligare ett krig.

T&S: Men många människor på planeten gör det! De tror att krig stoppar problem.

Jag: Jag skakar på huvudet.

T&S: Låt oss berätta lite om jordens historia … Du kanske vet det här redan, eller kanske inte. För många år sedan, på Atlantis tid, sprängdes er systerplanet Vulcan. De låg i krig. Det var ett inbördeskrig med många negativa fraktioner från utanför planeten som hjälpte dem på planeten att fortsätta kriga. De försåg båda sidor av kriget med vapen och bränsle, samma sak som era krigsherrar på jorden gör nu. De levererar till båda sidor. Varför? Därför att de tycker om krig. Planeten sprängdes, men innan dess kunde många av dem fly. Vulcan låg där ert asteroidbälte ligger nu. Dessa krigande fraktioner for till Mars och fortsatte kriga där. De som redan levde på Mars bad dem försvinna därifrån. Det gjorde de. Vart for de? De for till jorden.

Er nuvarande situation har mycket att göra med händelser genom historien i vårt solsystem, för att inte säga hela galaxen.

Jag: Ja. Jag vet att Vulcan, eller vad vissa kallar Maldek, sprängdes i ett krig. Och att de kom hit och blev de 13 blodslinjerna. Eller gjorde de?

T&S: Inte direkt. De blev slavar till de tretton blodslinjerna, vilka redan var etablerade. Annunaki är de som utgör blodslinjerna – de parade sig med människor för att leva bland er. De är vad ni kallar långhuvuden, men de är Annunaki. Nu blev dessa Annunaki infiltrerade av mäktiga demoner, Arkonerna, och de krigande fraktionerna på Mars blev förförda att bli deras slavras. Jordlingarnas roll i detta var att vara djuret – ni blev exploaterade och är det fortfarande idag.

Jag: Så de ser oss inte ens som människor – de tycker att vi är djur.

T&S: Ja. Så nedlåtande. När de har sex med era kvinnor, är det som om era män har sex med får.

Jag: Jag har alltid sett att finns en hierarki på den här planeten. Det som händer mellan två lägre nivåer upprepar sig alltid på högre nivåer, och förstås, vice versa.

T&S: Det är sorgligt. Ert folk har alltid blivit så diskriminerade, hållits fångna så länge. Ni får nu till slut er första möjlighet till sann frihet, men det betyder att ni måste stiga upp till den femte dimensionen tillsammans med er planet.

Jag: Jag har hört det ur perspektivet att Gaia i grunden är utled och har fått nog av våra krig och levnadssätt, och att hon ska till 5D med eller utan oss.

T&S: (ler) Det är en tredje-dimensionell jordlings perspektiv, Sharon. Gaia förstår faktiskt vad som kommer att rädda er, och beslutade att genomföra denna uppstigning för att underlätta räddningen av folken på jorden. Det har inget att göra med att hon är utled på er.

Jag: Ja, jag tror människor på jorden tenderar att tolka saker genom sina egna filter, så vi skapar konstiga förklaringar för naturen och djurens beteende.

T&S: Ni kan inte göra något annat. Det är därför ni behöver högre vägledning.

Jag: Så var har Merkurius varit genom hela denna Uppstigningsprocess? Var har folket på Merkurius varit, och vad har de gjort åt detta, om något, säg sedan december 2012?

T&S: Våra skepp finns i era skyar. Vi studerar er, era reaktioner, vi försöker förstå ert tänkande. Vi har hjälpt till med att skydda nyckelspelare i denna frigörelseprocess. Vi finns på marken också, såväl som i skyn, Sharon.

Faktum är, som du kanske sett, att inte alla Merkurianer ser ut som människor. Era blodslinjer skiljer sig från våra, även om vi alla betraktar oss som människor. Ni har många Nordiska, liksom blodslinjer av vissa hudfärger, och era ögon är relativt raka. Vi har ögon som skulle avslöja oss som utomjordingar, så när vi går bland er använder vi antingen kroppskostymer eller mörka solglasögon som vi aldrig tar av oss.

Jag: Ja, det är sant. Jag ser på bilderna av de fyra Merkurianerna i solrådet och en annan Merkurian jag känner är en orm-man, så ja, ni verkar inte likna oss så mycket.

T&S: Det gör vi inte. Vi har arbetat med Venusianerna, som går i spetsen för sol-projektet för att befria jorden. Vi har mycket vägledning att ge. Jorden har en historia ihop med Merkurius, men inte nödvändigtvis en positiv sådan.

Dessa krigande folk som kom till Atlantis sökte förstås erövringar i hela solsystemet, och en av de planeter de beslutade att anfalla var vår, Merkurius. Merkurius är en god jägare, och en fin krigsgud, och så är också dess folk. Vi försvarade oss mot jordens attacker, och i vår tur var vi tvungna att hitta dem som utförde dessa dåd och försöka ta bort dem. Men vi lyckades inte få bort dem alla.

Era Atlanteaner och Lemurianer, som var de mest avancerade raserna på jorden då, invände mot att vi landade för att få rättvisa. Allt vi försökte göra var att stoppa attackerna på vårt folk, men av någon anledning invändes det mot detta.

Jag: Antagligen svart magi. De är bra på det.

T&S: Det är möjligt, men svårt att tro att Lemurier skulle invända mot att vi sökte rättvisa.

Jag: Det kanske ligger mer bakom det. De kanske hade invändningar mot Merkurianer, känner jag.

T&S: Ja, vi var en krigande art i lång tid. Vi fann slutligen vår fred vid tiden för ert Atlantis och Lemurien, så vår närvaro kanske inte var välkommen på grund av att minnet av vad vi varit, var så färskt i deras sinnen.

Jag: Kanske. Det är säkert bättre nu.

T&S: Vi talar med Adama, Sharina och Tethen i jordrådet, men det finns andra som är motvilliga att tala med oss. De föredrar att interagera genom Adama och vädra sina åsikter bakom våra öron. (där vi inte kan höra dem). De blockerar sig också telepatiskt, så vi kan inte höra deras tankar.

Jag: Hmmm. Låter som att ni fortfarande måste laga stängsel. Det är så vi säger. För att komma överens.

T&S: Det finns fortfarande ohanterade aspekter som naturlig lag kunde få oss healade. Vi arbetar hårt på att göra det. Vi trodde att vi kanske kunde laga stängsel genom att hjälpa den yttre jorden, och genom detta få Agartherna att förstå att vi nu är en välvillig art med goda avsikter.

Jag: Ni kan hjälpa mig. Kom och landa med ert skepp och vi kan flyga genom solsystemet.

T&S: Vi skulle behöva rådgöra med Ivo angående detta.

Jag: Ivo har försökt landa för att plocka upp mig. Så om ni kan göra det, skulle han tillåta det. Förra gången vi försökte var det hopar av drakoniska och reptilska skepp som väntade på honom. De försökte få till ett bakhåll, som om han skulle vara så dum att han inte misstänkte det.

T&S: Ja, Ivo är en klok befälhavare.

Jag: Han är helt gudomlig! Så hur kommer det sig att Venusianerna har landat här sedan George Adamskis dagar, men att Veganer inte kan landa utan att skepp ingriper?

T&S: Därför att de landar obemärkta. De har också folk på jorden som inte går att upptäcka. Veganerna är av ett högre mänskligt ljus och det är svårare för dem att landa här utan upptäckt.

Jag: Tja, Tawo och Sunji, ni verkar vara roliga grabbar och jag skulle älska att flyga i ert skepp!

T&S: Det kanske händer någon dag. Vi kunde göra en runda i solsystemet för din TV-station och visa de bästa platserna på alla planeterna.

Jag: Det vore fantastiskt! Men jag tror vi kommer från ämnet. Jag skulle fråga vad ni tycker om grannar som oss, som återigen trycker på kärnvapenknapparna?

T&S: Vi är skyddade. Vi har en planet som har utmärkt kapacitet för skydd, till och med på att dölja sig, så att vi inte kan upptäckas av utomjordingar som flyger in i solsystemet. Men ja, det är rymdens väv som är bekymret när kärnvapenteknologi är inblandat. Du vet att ni fick detta från de grå, eller hur?

Jag: Ja. Det var verkligen inte Ashtar som gav den till jorden! LOL

T&S: De gav er denna teknologi, vetande att ni skulle använda den för att så småningom ta kål på er själva, och ert folk blev förfört av detta, för de kände att det gav dem sådan makt. Avtalet var kärnteknologi i utbyte mot mänskligt liv, och som Zetas ser det, så vann de på båda punkterna. Ni tar kål på er oavsett vilket.

Jag: Jag blev häromdagen påmind, kanske av er, om att Zetas har sin egen agenda för jorden. De kan arbeta vid sidan av andra negativa arter, men de har sin egen plan för oss, och av denna orsak måste de tas bort från planeten och också arresteras. Phil Schneider berättade om detta för mig och det finns på vår första websida under ”Zeta agendan”. Jag lägger länken nedan ifall ni vill läsa den. Men tro inte att med alla skitstövlar därute i galaxen, det bara finns en agenda för den här planeten – det finns många arter som är exploaterare, och det enda de vill är att exploatera dem med mer makt än de själva har. Jag kan säga från tidigare erfarenhet att dem de vill exploatera är dem med makt som inte inser hur mäktiga de är. Det är därför ni måste lära er förstå sanningen om att vara människa.

T&S: Ja, de är onda. De ger er medel att förgöra er själva – eller självmörda er, som de ser det. De gjorde inget fel. De tror att de är oskyldiga och att de inte kan åtalas under universell lag för deras handlingar.

Jag: Som att ge ett barn en pistol. Vad kan bli fel?

T&S: Ja, många av de negativa arterna är så manipulativa. Dock, så mycket som Merkurianerna är stolta över sitt försvar, försöker de verkligen hjälpa andra i nöd. Platsen att börja med detta är förstås ens grannar, eftersom de lever så nära.

Jag: Det är den självklara strategin.

T&S: Som vi sade, Agartherna har fortfarande reservationer mot folket på Merkurius, men de på ytan har inte det, så vi föredrar att hjälpa er för att bygga tillit med alla andra i galaxen.

Jag: Det är en bra strategi.

T&S: Vi skulle ta dig på en tur, dock måste vi fråga dina värdar (?) om detta.

Jag: Intressant att ni använder ordet ”värdar”. Talar vi om en parasitisk relation?

T&S: Vi antyder att Ivo och Ashtar är värdar för din resa på jorden, och de fortsätter med det, då de håller dig trygg från mycken skada.

Jag: Ja, jag vet inte om vi har något ord för det. Hjälpare? Underlättare? Underlättare är antagligen bäst. De underlättar mitt liv på jorden. Ja, jag vet att det skulle vara över för länge sedan om de inte hade skyddat mig.

T&S: Ja, då så. Det här räcker som introduktion, Sharon. Vi tackar dig för din tid.

Jag: Tack, Tawo och Sunji. Kom ihåg turen på ert skepp! LOL

T&S: Farväl.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...