Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet, 21 augusti 2019

Via Daniel Scranton

Förberedelser Inför Skiftet/Händelsen

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har avslutat vår utvärdering av det mänskliga kollektivets medvetande och dess förmåga att hantera högre frekvensers energier. Här är vad vi har upptäckt. Alla reagerar inte på samma sätt för högre frekvensenergier.

De som är helt oförberedda för energierna har ganska få uppstigningssymptom och kan ibland även uppleva en typ av mentalt sammanbrott, eller till och med slaganfall. De som är vakna, men inte har förberett sig för energierna, kan uppleva vissa kroppsliga smärtor, en del konstiga drömmar, samt fysisk uttorkning. De av er som är vakna och väntar på att de högre frekvenserna ska de komma in, kan förvänta er fina upplevelser med positivt resultat.

Ni kanske undrar hur det kan vara möjligt att veta när de högre frekvensenergierna kommer, så att ni kan förbereda er. Vid denna tidpunkt är det en bra idé att vara förberedd hela tiden. Sitt inte bara och vänta på en fullmåne eller ett solstånd. Se alltid till att ni är utvilade, grundade, känner era känslor, har kontakt med naturen och öppnar er själva för att ta emot.

Upplevelsen av en förhöjd energinedladdning kan vara en av de största upplevelserna i ert liv. Det beror på miljön som dessa energier uppstår i. Om en person har en massa olösta, ofördelaktiga känslor, kan de högre energierna föra upp dem till ytan. Om en person inte tar hand om sig själv fysiskt, kan energierna intensifiera den personens upplevelse av sjukdomen eller smärtan.

Och som vi har sagt, ni kan lika gärna hålla er beredda eftersom ni kommer närmare och närmare Uppstigningen för varje dag. Uppstigningen kommer att vara den ultimata nedladdningen av högre frekvensers energier. Att förbereda er för den stora händelse som kommer att komma under er livstid, är en mycket häftig själslig träning.

Men alla råd som vi har gett er här som ett sätt att ta hand om er själva och förbereda er för högre energier, är också bra träning för att leva ett lyckligt, hälsosamt och givande liv. På många sätt kan de, som är totalt omedvetna om att en förändring håller på att ske, omedvetet förbereda sig själva. Vissa individer är medvetna om att något håller på att hända, utan att kunna sätta ord på det. Så ni förstår, det spelar absolut ingen roll vad ni tror. Men, det spelar roll att ni lyssnar till er inre vägledning, och er inre vägledning talar alltid om samma saker som vi gör.

Så vi rekommenderar att ni lyssnar och att ni känner för dessa energier varje dag. Det första ni kan göra när ni förbereder er är att ta temperaturen på de energier ni kan känna, och ser vad Universum har i beredskap för er. När ni är förberedda på något har ni mycket lättare för att vara närvarande under denna mycket tumultartade och skiftande tid av Uppstigningen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...