Ivo via Sharon Stewart 21 juli 2020

 

Ivo via Sharon Stewart 21 juli 2020

 

Jag: Ivo, jag känner behov av att tala om detta. Det är fortfarande fyra månader till Trumps omval, och jag vill veta vad de här fegisarna kommer att fortsätta göra mot människor för att försöka vinna över deras röster.

I morse såg jag för andra gången Böldpest nämnas i nyheterna. Du vet när de lägger ut det där, för nyheterna styrs av Deep State, så har de något i skjortärmarna. Böldpesten släpptes först på 1300-talet, tror jag, och det var hemskt eftersom de inte kunde stoppa den. Många människor dog och jag tror att människor på jorden nu kan ha nedärvda minnen av denna pest eftersom naturligtvis vem som än befinner sig på den här jorden nu förmodligen var här vid den tiden också.

Därför är människor rädda för spindlar och insekter förresten, för när chimeras först invaderade jorden såg folket dem och de åts också av dem. Jag tycker inte att det är särskilt roligt att lägga ut läskiga B-filmer om gigantiska spindlar, men konstigt nog är det lite mer av den verkliga verkligheten som kabalen har släppt till allmänheten. Se filmen “Them”. Det handlar om jätte myror som invaderade jorden, och detsamma gäller för myror. Människor har nedärvda minnen av vissa insekter och det är därför: På grund av den första invasionen.

Jag minns min stackars systerdotters reaktion på att se spindlar, vilken spindel som helst. Hon är rädd till döds för dem. Så dessa minnen är mycket starka hos henne.

Hur många barn har inte närmat sig en bönsyrsa med rädsla när de i själva verket är mycket sociala insekter? I min barndom brukade vi ha många av dem; nu ser man dem knappast längre. De kunde sitta på din hand och du kunde stirra öga mot öga på dem.

Jag tror att när människor uppvisar vad som verkar vara ologiska reaktioner på varelser, finns det en anledning, och det har att göra med minnen som har förtryckts antingen av oss själva eller av kontrollörerna på denna planet (radering av tankar). Alla dessa gigantiska insekter gick under jorden och jag har sett dem i DUMB: erna, så det är inte vår verklighet längre, men absolut verkligheten för de människor som har bott och dött under jorden. Fruktansvärt.

Vi skall inte diskutera människor som har flippat ut över dinosaurier eller alligatorer eller krokodiler. Nu kan vi förklara det enkelt. Även om det finns rovdjur, dinosaurier som faktiskt är våra allierade och försöker befria jorden med oss.

Hur som helst, åt sidan med nedärvda minnen och vidare med 2020. Böldpesten har nämnts i nyheterna. Det finns delar av världen som ibland upplever den fortfarande i denna dag, men de säger att den tas hand om med antibiotika. Jag antar penicillin eller ett penicillinderivat.

Detta kanske är ingenting men jag tycker att jag inte brukar visas saker för ingenting. Närhelst jag läser nyheterna verkar det som att det är något av betydelse som jag fokuserar på, och det beror på att jag får vägledning att se det. Jag är inte dryg, jag har bara lagt märke till att jag har visats många saker som jag behöver se och diskutera med andra.

Först av allt, människor, kom ihåg att spridningen av kemtrails försvagar immunsystemet. Immunsystemet är det som bekämpar alla dessa sjukdomar, och det enda sättet som de kan döda oss i större antal är att påverka immunsystemet för alla på jorden. Då överlever bara de starka. Detta är varför kemtrailing görs. Det finns också vädermanipulation, men detta är den största anledningen, tror jag. Det sägs också att covid-viruset hittades i en atmosfärisk förorening. Så varsågoda. Förresten, ni kan arbeta med den violetta flamman för att befria er stad från kemtrails. Jag gör det.

De kunde sprida pesten på det sättet. Vad jag märkte är att den enda stat som uppger detta var Colorado och de sa att en ekorre testade positivt. Går ekorrarna in för hälsokontroller eller springer läkare och fångar ekorrar i parker? Hur får de denna information? Har ni någonsin sett en död ekorre? Jag har inte det och jag bor i Kanada. Så det skulle vara intressant att veta hur de får denna information. Jag är skeptiker. Jag tror inte att de gör det. De har bara viruset i en flaska i Steg 4-karantän och de släpper det när Dr. “Jekyll” Faucci betalar dem för det. Förresten, som antingen Ivo eller Ashtar förutspådde, är Faucci nu den republikanska syndabocken. Han går ner och amen till det.

Det jag märkte är att Colorado är en svängande stat. Jag kanske också har blivit ombedd att leta efter denna information. Den är inte demokratisk och inte heller republikansk. Fortfarande ingen majoritet i något läger. Jag märkte också att det finns många svängande stater längs de stora sjöarna. Jag minns också att Ivo sa till mig att flytta bort från gränsen. Med en svängande stat, om det finns ett utbrott av pesten, skulle de behöva vidta virala försiktighetsåtgärder, vilket automatiskt skulle få staten att följa Deep State-agendan för masker, etc. Rädslan som skulle uppstå för dessa fattiga människor skulle uppmuntra dem att rösta Demokratiskt, särskilt med media som angriper Trump så mycket som de gör. När vi säger “Rädsla är viruset”, skojar vi inte. När din frekvens sänks tillräckligt, håller du med lögnarna, inte Ljuset.

Hur sprids böldpesten? Genom luften eller genom vatten? Vad hindrar dem från att förgifta vattnet? När kommer det till den punkten att Deep State kommer att sätta Agenda 21 i verket och börja mörda oss i större antal?

En sak som verkligen får min rygg att rysa är att folket hålls ansvariga för de avskyvärda handlingar som begås mot dem – de får skulden för att Deep State inte tar ansvar för sina handlingar. Och detta har alltid varit fallet med politik. De skyller på offret – oss!

Vi måste undersöka pesten och se vilka försiktighetsåtgärder som kan vidtas för att förhindra den. Jag överväger att flytta över min bristande efterlevnad att bära mask eftersom jag inte tror att de fungerar ändå, och jag väntar på att se om det finns län i min provins som förblir icke-kompatibla. För jag flyttar till ett av dem.

Så vad som spridningen av böldpesten anbelangar, var det inte genom råttor? Vi är inte nödvändigtvis angripna av råttor längre även om det finns andra gnagare som ekorrar och möss. Uppenbarligen kan man få det från en infekterad loppa. Tja, vi har tillräckligt med information för att göra kvitt våra hus och husdjur från loppor, även om du får din hund eller katt vaccinerad för loppor injicerar du dem med bekämpningsmedel. Riktigt trevligt. Djur har dött av det.

De säger att lösningen för pesten är antibiotika, men då kontrollerar Deep State också tillverkningen av dem. Jag skulle säga att om du har någon kvarvarande medicin, släng inte bort den.

Det bästa är att förbättra ditt immunsystem. Det finns kemtrailmasker du kan göra, och jag gör binaural beats på youtube och de fungerar verkligen. Immunsystemet förstärks verkligen när du tar Quercetin-piller. Jag använder dem för allergier. Hälsosam kost och hälsosam träning hjälper också immunsystemet att hantera dess giftiga överbelastning. Jag skulle säga att till och med att göra en bra detox skulle hjälpa det. Allt lagras i levern, så avgiftning av levern, tarmen och njurarna skulle hjälpa ditt immunsystem. Var försiktig med att använda chanka piedra. Jag använde den och hamnade på akuten för att få vätskor eftersom jag var sjuk som en hund. Det fungerar. Det fungerar bara lite för bra.

Loppor är lätta att hantera: dammsug ditt hus. Tvätta dina sängkläder och alla tyger ofta. De försvinner. Och ge dem inte en blodkälla. Ta isär din soffa och dammsug den – varje krök och skreva. Använd en loppkam på ditt husdjur – på utsidan – och tvätta ditt husdjur.

Nå, Det var en lång fråga, Ivo, kan du vara snäll och svara på när de bara planerar att börja döda oss i massor? Åh förresten, folk, Ivo kanaliserade vår bok, “Vad du behöver veta nu”, för fyra år sedan och vad han sa i boken har redan gått i uppfyllelse. Den tid han talade om är nu – 2020. Och jag såg just COBRA nämna att Deep State försöker dela upp Amerika i två fraktioner. Vi skrev ett kapitel som heter “The Divided States of America”, där det var vad Ivo sa. De skulle dela upp staterna, så Ivo: s noggrannhetsgrad är ganska hög, med tanke på att vi betraktas med en “sannolik förnekelse” -faktor av makten. Aliens finns inte, minns ni? Vi blir fortfarande censurerade, men vi får tillåta det på sociala medier eftersom “Aliens inte existerar.”

Ivo: Min älskade, vi har faktiskt påpekat dessa saker för dig i morse. Om du är under intryck av att Deep State kommer att hålla tillbaka sina avskyvärda planer, har du fel. Det som kommer att hända inom det kommande året, och med Trumps omval, kommer att vara absolut vedergällning. Ljuskrafterna strävar efter att rensa ut så många av de mörka från DUMB och LEO (Lower Earth Orbit) som möjligt och igen ber vi ljusarbetarna att sluta argumentera med andra och sluta mata dem med sin energi. Denna håller dem vid liv och försenar befrielsen av planeten. När ni fortsätter att argumentera spelar ni på mörkrets planhalva. De uppmanar er att argumentera och det är de som gynnas av ert dåliga humör. Så enkelt är det. Gå bara iväg från konversationen, för du förlorar i vilket fall.

Jag: Tack, Ivo.

Ivo: När det gäller böldpesten, är det möjligt att omvandla patogenen till något mer virulent. De skulle inte ha några invändningar mot att göra detta, särskilt mot bakgrund av det faktum att Trump är ute efter att vinna valet. De gillar inte att förlora makten och kommer inte att stoppa vid någonting för att återfå den, och om det innebär att sprida sjukdomar och skapa mer stress för ert folk, så är det vad de kommer att komma till. Det här är sociopater utan några skrupler att döda.

Vi tar ut era statschefer från sina positioner och sätter in kloner eller använder hologram, som redan påpekats i fallet med påven, för att låta de ouppvaknade tro att jorden är som den alltid har varit. Vi befinner oss i den svåra situationen att behöva skapa en verklighet som överensstämmer med det ouppvaknade tänkandet medan vi tar bort de förövare som skapade den. Så kloner och hologram är vägen framåt.

Ni är medvetna om att rättegångar genomförs nu och som ni också vet tenderar detta att bli en lång process. Detta kommer att ta tid, rättegången mot alla inblandade som är skyldiga.

Under tiden finns det fortfarande många fraktioner av den djupa staten i allmänhet. Vi spårar dem och arresterar dem, men de har ett så komplext system under jord att det kan vara svårt att hitta dem alla. Kom också ihåg att de har tekniken att förvirra våra system, så vi letar efter avslöjande tecken på att vi har att göra med en shapeshifter och arresterar entiteten. Vi känner dem mer från deras entitetsnamn snarare än de namn ni har gett dem, t.ex. era Hollywood-skådespelare.

Vi desarmerar verkligen militära satelliter, rensar bort dracos-skepp, förstör deras värld som svävar något ovanför er värld, vänder polariteten på många jordvortex, tar bort mörka varelser från DUMBS, förstör deras teknik men sedan måste vi först vända förstörelsen som deras teknik har orsakat, särskilt ute i universum, vi återförenar kvantfälten runt er planet för att arbeta tillsammans igen. Varje ansträngning ni gör för att hjälpa oss med dessa saker uppskattas mycket. Fokusera på att hjälpa oss genom att skicka oss er energi. Som en som lever på planeten, till skillnad från att inte göra det, är ditt inflytande mycket starkt.

Framför oss har vi uppgiften att vända polaritet på många platser, ockuperade av de falliska nålarna, Cleopatras nål i London, Washington DC och många andra. Dessa nålar skapar sin egen matris och att vända nålens polaritet hjälper till att vända den skada som denna matris gör på er planet. Det kommer att hjälpa till att bryta makten från makthanterarna av ert folk eftersom dessa polaritetsförändringar i era viktigaste punkter över hela världen sänker polariteten i energierna för alla som kommer i kontakt med dem, och alla som påverkas av dessa världsledare som drar nytta av deras energier. De är som batterier.

Jag: Vad drivs de av?

Ivo: Er energi. De tar den och vänder den och lägger den i denna kraftmatris. Ni hittar dessa nålar i många delar av världen med hög makt.

Jag: Ah. Jag stod precis framför Cleopatras nål. LOL Jag såg någonting häromdagen på dessa nålar. Jag trodde alltid att de skulle representera en fallos.

Ivo: Inte så mycket som en åskledare i själva verket.

Jag: värt att studera. Låt mig undersöka deras platser.

Ah ja, New York City, Central Park

Ah, då sätter vi igång …..

Egypten – 11

Frankrike – 1

Israel – 1

Italien – 13 (inklusive den enda som finns i Vatikanstaten)

Jag: Oj då! Se på Italien! De har 13 av dessa! Detta är ett kraftfullt ställe!

Ivo: Ja, Hem för Archons och ondskan själv.

Polen – 1

Turkiet – 1

Storbritannien – 4

Förenta staterna – 1

Okej, så de egyptiska nålarna, som du pratar om?

Ivo: De skapar en matris av energiabsorption och reversering av polaritet. Vi vill att de ska upphävas. Vi vill att den här mindre kraftmatrisens polaritet ska vändas. Vilket vem som helst kan hjälpa oss med genom att skicka energi till dessa platser.

Jag: Jag har det. Om någon vill ha listan är den på Wikipedia under Obelisk.

Varför skulle de ha en på British Museum, om inte för att visa människor?

Ivo: Kunskap är makt, min älskade. Och de stal den makten från Egypten.

Jag: Åh herregud, ja. Nu ser jag det. Egypten var en världsmakt under sin tid. Stjäl åskledarna och installera dem så får du kraften de hade. Jag är säker på att det finns fler av dessa falliska statyer runt omkring, Ivo, inte bara de egyptiska. Det finns en vid krigsminnesmärket i Washington. Jag tror att den är annorlunda. Det skulle vara intressant att veta vad de är gjorda av. Röd granit. Hmmm. Låter inte för kraftfullt. Här undersökte jag detta: “Rosophia (röd rosa granit) betraktad som en “skyddssten “, Eftersom berget förbättrar förmågan att vara praktisk och skingrar negativitet, hjälper det till att övervinna skepticism. Det hjälper också i diplomati och förbättrar människors samarbete.” Skingrar negativitet?

Ivo: Som vi sa, min älskade, de kom från kraftfulla platser på jorden och deras polariteter vändes så nu är stenarna motverkande till deras ursprung. Alla stenar har energetiska egenskaper. De lever. Bara för att de inte rör sig, betyder det inte att de inte är kraftfulla.

Det finns många av dessa sub-matrisens maktstrukturer, inklusive kyrkor. Varje annan del av världen med sin egen Deep State fraktion har olika åskledare. På samma sätt som vi byggde pyramiderna för att utnyttja Gaias energi, har Deep State producerat sina egna energikretsar runt om i världen. Ni kommer också att märka att de befinner sig i mycket befolkade eller tidigare mycket befolkade områden.

Jag: Vad sägs om det? Okej, så borde vi vara oroliga för böldpesten eller inte?

Ivo: Oroa er aldrig. Det skapar en dålig framtid för er. Men vidta försiktighetsåtgärder. Öka städningen, leta efter loppkällor, tvätta era husdjur, uppgradera ert immunsystem och framför allt, var inte rädda för det. Vi skapar inte dessa videor för att sprida rädsla utan för att varna er i förväg om vad som kommer så att ni kan vara beredda på ett säkert sätt.

Var alltid beredda med god hygien för pesten. Badning tar ofta bort loppägg från hårbotten och huden.

Jag: Äckligt.

Ivo: Det här är försiktighetsåtgärder som bör vidtas. Tidigare var er värld inte så angelägen om att bada, och detta tillät många av dessa skadedjur att få fäste.

Jag: Jag vet. Jag har hört historier. Det låter helt äckligt. Sovrumspottor som kastades ut på trottoaren nästa morgon och man badade en gång om året och hela familjen använde samma vatten. Herregud. Tack Gud för tvål och vattenvärmare.

Ivo: Och det har räddat många från att bli sjuka.

Jag: Jag är illamående nu, bara jag tänker på det.

Ivo: LOL Min kära, ni har en intressant historia på jorden.

Jag: Ja, min favorituppfinning: tvål. Den och “ångra” -knappen på datorer. Tack Ivo för detta meddelande.

Ivo: Min kära, du är välkommen.

Folk, välj er favoritobelisk och skicka den kärleksenergi. Så mycket ni vill, när ni vill.

 

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...