Ivo från Vega via Sharon Stewart 22 april 2021

 

Ivo från Vega via Sharon Stewart 22 april 2021

 

Att hantera de Som Inte Kan Vakna | Ivo från Vega via Sharon Stewart

22 april 2021

Jag tror verkligen att det finns en större chans att nå yngre människor. Jag pratar med människor i trettioårsåldern och de lyssnar. De flesta sextioåringar är helt övertygade om att de har gjort de rätta valen i livet, även om många av dessa sextioåringar var hippies som verkade vara på väg till något då. Jag kan bara gissa vad som hände efterhand med deras sinnen som skulle göra dem så annorlunda än de var som tonåringar.

Jag var tvungen att visas att det gamla systemet inte fungerar för mig. Och jag tror det. Jag måste visas vad jag skulle göra istället för att investera min tid i ett system som snart skulle krascha.

Ivo: Så, min älskade, nu får du en ny lektion, en annan svår lektion för dig att förstå, och det är att din syster INTE är din familj. Du har relationer närmare dig än hon, och den som är närmast dig är jag – jag är din spegel.

Jag: Det är du verkligen, Skratt! Du speglar många saker tillbaka till mig som jag inte gillar om mig själv.

Ivo: Och du hanterar dem bra. Uppgiften för dem som ska återvända till sin tidigare livstid i galaxen är att släppa allt som håller dem här nere på jorden, och i ditt fall är en anknytning till en syster som bara har sig själv i åtanke verkligen en giftig anknytning. Hon fruktar för sig själv dagligen.

Jag: Jag kan också relatera till det.

Ivo: Det är inte det gemensamma du ska njuta av med en människa under kommande dagar. Du är den, som du sa i videon i går, som bestämde vad du skulle lära dig och vem som skulle lära dig under denna livstid på jorden, och din syster är där för att lära dig att hon inte är din syster. Hennes kärlek till dig är villkorad och den är kontrollerande. Ja, hon reste med dig under denna livstid på jorden men du kommer inte att reinkarneras med henne eller någon annan från din jordiska familj – du ska vara tillbaka med oss.

För att göra det måste du klippa dina band med dina jordiska familjer. Din syster accepterar dig inte som du är och lyssnar inte på vad du säger eftersom hon fruktar din sanning. Hon är rädd för vad du har blivit.

Jag: Tja, jag antar att alla har gränser.

Ivo: Och du har visat på hennes. Många av er gör det med era jordiska förbindelser. Ja, tidslinjerna delas upp. Människor väljer att stanna kvar i det tänkesätt de är mest bekväma med. Vissa är bekväma med förändring och önskan att se positiva förändringar på denna planet. Andra är för rädda för att ändra någonting i sina liv och alla som hotar den förändringen släpps eller argumenteras med för att ta kontroll. Sharon upplever detta nu.

Jag: Folk, jag vet att ni går igenom detta med era familjer och vänner, och det är därför vi lägger upp det här – så ni vet att ni inte är ensamma. Jag tror inte att vissa människor kommer att kunna förändras. Försök inte kontrollera dem, försök inte berätta för dem vad de ska tro. De måste se det själva – om de ens gör det.

Ivo: Det bästa sättet att hantera dem är att försöka förstå deras gränser och låta dem göra sina egna val.

Jorden hade blivit en mycket materialistisk planet i många eoner innan till och med Atlantis. Problemet med att leva i en fysisk kropp är att vissa blir så uppslukade av vad de kan göra att de glömmer vad det icke-fysiska, anden kan göra. Och de glömmer förbindelsen och blir fast i alla fällorna på jorden. Jorden var en gång en plats med många rikedomar, vilket var det som lockade exploatörerna som ni har på er planet nu, och jordborna blev överväldigade av vad de såg framför sig.

Ja, guld, silver, många metaller, ädelstenar och sällsynta stenar. Ett rikare växtliv och ännu fler djur än ni har nu, så många arter har utrotats. I deras ökande önskan att kontrollera och manipulera sina fysiska omständigheter blev jordbor materialistiska och med det mörka systemets övertagande började konsumerandet.

Jag: Åh, jag förstår. Du säger att vissa på planeten inte har utvecklats förbi denna punkt!

Ivo: Korrekt, min älskade. Vissa kan inte vidareutvecklas. Inte än. De har levt inom ett övergivet system av materialism i evigheter och har anpassat sin frekvens till det. De kan inte bara hoppa upp och omfamna idéer om andlighet i den utsträckning du kan. Det är därför stjärnfröna ombads att komma till jorden – för att de kan höja Ljuset på planeten till en mer andlig nivå eftersom de redan har dessa frekvenser. Många jordbor har det inte. Någon som din far, som, som du misstänker är ett veganskt stjärnfrö som fastnade i jordfrekvenserna i evigheter, är mer kapabel att anamma det nya andliga paradigmet. Din jordiska syster är inte så utvecklad så hon kan inte göra det.

Jag: Vad säger du om min mamma? Skratt

Ivo: (ler) Ja, hon är vid startporten. Hon kommer att reinkarnera i en annan tredimensionell värld och fortsätta sin personliga utveckling.

Jag: Så det är en bra lektion för alla där ute som försöker övertyga andra människor att anamma vårt sätt att tänka: de kan inte göra det! De måste göra ett för stort hopp i frekvens för att kunna omfamna våra idéer och sätt att leva. Det är därför de inte förstår det, folk. Om de kan förändras, om de kan läras, beror det på att det är nästa steg upp för dem. Om de inte fattar det, inte vill höra talas om det, inte kan förstå det, beror det på att deras frekvens är för låg och de måste lära sig många fler lektioner under tiden för att förstå detta. Eller som någon precis sa, tror jag idag, i en video, ”De är för enkla.”

Ivo: Det enda fokus som man bör ha i den materiella världen är att hålla den i balans. Ni lär er det nu. Sharon tittar på strandstädningsvideor och udda videofilmer som städar plast i haven. Dessa videoklipp lockar henne eftersom hon söker homeostas individuellt men vill balansera jorden kollektivt. Så de här videorna tilltalar henne. Black Sabbath, Deep Purple och Quarantine Kids tar henne i bakgrunden till hennes högre längtan då och då.

Jag: Skratt Ja, Colt Clark och Quarantine Kids. Jag ser dem producera oldies hela tiden. Jag gillar att den här pappan lär sina barn att spela instrument. Då inser jag hur lätt det är att göra det – om barnen kan spela detta, hur lätt var det för de vuxna som producerade dessa hits? Jag tror ändå att de är begåvade.

Ivo: Du ser dock min poäng, eller hur?

Jag: Ja. Nytt balanssystem och Ljus kontra gamla systemvideoer av heroinberoende, hög musik och grovt beteende.

Ivo: Du måste se på dina val och förstå de teman som uttrycks i det du lockas till. Att söka balans är din själs val. Obalans och Jimmy Pages gitarr är din personlighets val. De berättar något om dig själv och vad din själ lär dig.

Jag: Jag förstår det.

Ivo: Du tittar på Zero Waste-videor och detta handlar också om balans.

Jag: Det handlar också om mycket arbete. Eller kanske var det precis så som videon presenterade det – hela familjen arbetade i köket för att sätta ihop en måltid. För mycket arbete. Men jag förstår poängen. Återanvänd dina förpackningar och släng dem inte. Jag gör det redan. Men jag köper fortfarande saker i förpackningar, vilket inte är noll slöseri. Jag har avstått från de flesta engångsplaster. Det enda jag kan tänka mig är diskmedel och diskmaskiner … Åh ja, schampoflaskor, även om de är växtbaserade …. ja, jag skulle kunna arbeta med det.

Ivo: Du gillar videor av människor som skapar hållbarhet i sina trädgårdar, som återvinner och återanvänder.

Jag: Jag gillar inte de minihem som människor skapar för jag tycker inte att människor borde nöja sig med mindre. Större hem bör göras överkomliga för alla, då kan de välja om de vill bo i en tågvagn resten av livet. De gör det för att de inte har några alternativ, och det är vad jag tycker är fel.

När det gäller miljön, ja, det är det enda svaret. Det är ingen frågeställning. Det finns ett svar: ja. Håll den i balans. När miljön är i balans är vi mer benägna att vara det också. Eftersom vi är en del av miljön.

I slutändan försöker jag hitta tid utan min elektronik ändå. Den är gjord så att man kan spendera hela dagen med den, men vill man verkligen det?

Ivo: Detta är korrekt, min älskade. Du måste ifrågasätta allt.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Min älskade, din värld kommer att förändras. Det tar lite tid men all skada kommer att vändas. De med lägre medvetande kommer att flytta till andra planeter där de lär sig vad de behöver för att ändra till en mer andlig inställning. Allt är kärlek. Allt är Ljus. Ljus lär sig.

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...