Jesus Kristus – När det Blir Trångt i Matrisen, 27 oktober, 2023

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

 

NÄR DET BLIR TRÅNGT I MATRIXEN
27 OKTOBER 2023
Budskap från Jesus Kristus

Endast en uppvaken person kan förstå en uppvaken person. Räkna aldrig med att lära en larv att flyga. Lägg inte energi på denna hopplösa strävan! Förvänta dig ögonblicket då larven av egen vilja bestämmer sig för att bli en fjäril.

När det blir trångt i matrisen

Om du ifrågasätter allt, då…

Det är lätt att leva sitt liv när man inte längre har falska hänsyn. Oreflekterade överväganden som påtvingas av samhället är en människas största hämmare. Först när du är redo att ifrågasätta ALLT, egentligen ALLT, börjar din andliga väg.

Älskade människa,

Att leva DITT liv är en konst som kräver mod, mycket mod från dig. För vid en viss tidpunkt i din utveckling kan du inte låta bli att frigöra dig själv, det vill säga att göra uppror mot systemet, att stå emot systemet och argumentera mot systemet.

Denna matris blir för snäv för varje person som strävar efter upplysning och sin befrielse vid en viss punkt, den avslöjas som en lögn och som en illusion – och det förändrar allt.

Innan ett högt utvecklat medvetande som är instängt i en människokropp smälter och strömmar ut i havet av GUDs kärlek, drar det en radikal linje med denna värld. När ens egen existens avslöjas som en stor illusion finns det ingen hejd på det och människan inser.

Idag går fler människor mot denna insikt än någonsin tidigare, och de börjar radikalt städa upp sina liv. Ingen sten lämnas ovänd, och allt är omarrangerat.

När en människa vaknar till sin sanna kraft och till verklig makt, då har allt som har uthärdat fram till denna punkt inte längre något värde.

Hur radikal är du?

Genom radikaliteten i handlingar och förändringar kan du se hur seriös en person är och var han verkligen står i sin andliga utveckling. För även andlig utveckling kan fejkas. Många guruer och mästare, präster och helgon är falska, charlataner och falska profeter som använder enkla knep för att leda blinda människor. Blinda för sin egen arrogans befinner de sig vanligtvis på ett lägre plan än de som prostrerar sig framför dem.

Om du vill känna igen en mästare, var uppmärksam på hans ego. En sann mästare har tämjt sitt ego, tilldelat det sin plats. En sann mästare är alltid med GUD i sina tankar, och han ser på det jordiska med ojordiska ögon – av detta kan man läsa insikten och hur radikal en persons hängivenhet är.

Och nu till dig, älskade människa!

Du är ofta inte säker på dig själv. Du tvekar med beslut och är mycket ofta rädd för att agera mot tidens trend eller mot åsikter i din närmiljö.

Du riskerar lite eller ingenting för att du inte vill skrämma DE eller skrämma DE ANDRA.

Många i din omgivning är möjligen fortfarande på ett annat utvecklingsstadium och du vill ”ta” dem till himlen eller ”plocka upp dem” någonstans ifrån. Detta är ett stort misstag!

Jättar som gör sig små

Alla är arkitekten av sin egen förmögenhet. Ingenting uppnås genom att jättar gör sig små, bara för att de små sinnena inte ska vara rädda för dem.

Detta är ingen lösning, det skapar andlig stagnation i dig och för inte dina medmänniskor längre.

Gå bara din väg modigt! Ta inga falska hänsyn, se dig aldrig omkring utan agera som ditt hjärta befaller dig och din själ kräver.

Endast en uppvaken person kan förstå en uppvaken person.

Räkna aldrig med att lära en larv att flyga. Lägg inte energi på denna hopplösa strävan! Förvänta dig ögonblicket då larven av egen vilja bestämmer sig för att bli en fjäril.

Kritik, attacker och bristande förståelse kommer att följa med dig om du konsekvent följer denna radikala väg. Den mänskliga naturen reagerar alltid med avslag på vad den inte kan förstå. Var inte uppmärksam på det! För så fort du lever ditt liv och kan skilja illusionen från verkligheten, finns lyckan kvar med dig.

Gräv till roten av din längtan tills du stiger upp i GUDs kärlek – som en nyfödd stjärna på himlavalvet.

I oändlig kärlek
JESUS KRISTUS

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *