Jesus Kristus via Jahn J Kassl, 9 juni, 2023

 

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Ett system är helt demolerat, en era som orsakade så mycket smärta för mänskligheten är utsläckt. Detta kommer inte att döljas för någon, men det gör skillnaden om du håller fast vid det gamla systemet eller om du frivilligt släpper det. Detta beteende avgör om händelserna slukar dig eller om du kommer ut som Phoenix ur händelsernas aska som pånyttfödd.

Och nu då?
Lita på Gud!
Älskade människor,

tiden ställer dig inför stora utmaningar! Du kommer att ställas inför omständigheter som inte går att förutse. Så det är också omöjligt att förbereda sig på det. Det som nu träder i kraft är ditt inre tillstånd, din inre styrka, den sanna kärnan i ditt väsen. Den här tidens händelser presenterar dig ofta för situationen: VAD NU?

Även om man har funderat på det eller det, gjort arrangemang här eller där så blir allt annorlunda till slut. Det är viktigt att vara internt förberedd på detta. Idag räknas en människas inre värderingar, eftersom dessa nu betonas – och dessa gör skillnaden.

De som är internt kopplade till jorden upplever jordens omvälvningar i djup förståelse och frid. Den som inser behovet av det som måste hända nu är verkligen välsignad. Samtidigt är det viktigt att vara kopplad till himlen, till det gudomliga. Detta är den enda förberedelsen som betyder något nu.

Effektivt och avgörande är nu vad du har insett inom dig. Det är nu viktigt för ett friskt psyke, för ett intakt andligt immunförsvar, för en välgrundad och grundad koppling till jorden.

Djupt i din själ har du vetat i evigheter om vad som ska hända nu, så att det blir ljust på jorden och människan mellan människor.

Hålla eller släppa?
Ett system är helt demolerat, en era som orsakade så mycket smärta för mänskligheten är utsläckt.

Detta kommer inte att döljas för någon, men det gör skillnaden om du håller fast vid det gamla systemet eller om du frivilligt släpper det. Detta beteende avgör om händelserna slukar dig eller om du kommer ut ur askan som en Fenix från händelserna som en NYFÖDD.

Så jag uppmärksammar dig på din önskan att hålla fast vid det gamla. Många har ingen aning om det nya och därför håller de fast vid det välbekanta. Denna reflex är skadlig, för så fort stormen kommer är det viktigt att släppa taget.

Lita på Gud
Även om du inte har någon aning om den ljusa tidsåldern, även om frihetens fiender verkar överväldigande för dig, håll alltid ett fönster öppet – ett fönster av tillit till Gud genom vilket kunskap kan tränga in i dig.

Fattigdom består i att inte veta något om GUD och att vara helt avskuren från GUD.

Oavsett om du kan visualisera ljusåldern eller om du klamrar dig fast vid det gamla livet, bemästras båda vägarna endast med tillräcklig GUD FÖRTROENDE.

Vad är det bästa sättet att överbrygga den här tiden och överleva i fred? Genom TILLIT PÅ GUD!

Så gå, för tiden för GUDs återkomst på jorden är en tid av mirakel, så att troende och icke-troende kan öppna sig för GUD.

Jag är KRISTUS

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *