Sananda via Galaxygirl, 18 december, 2017

Sananda

via Galaxygirl

18 december, 2017

Det är jag, Sananda! Jag hälsar er med en hjärtlig kram och jag talar om för er att allt är väl i kväll, kära vänner. Allt är väl och allt kommer att gå väl. För jag kan se prakt och en strålande tid som här håller på att framträda, ifrån The new Jerusalem, där jag för närvarande står på kommandobryggan och utsikten är högst slående. För Gaia, i all sin skönhet, strålar som en stjärna i sin egen rätt, fylld med ljus och kärlek och ofantligt hopp. För allting är i sanning på väg att nu uppfyllas, i detta Nu-ögonblick och det är oerhört spännande! Tänk på alla era bragder och framsteg i denna livstid – det är sannerligen förbluffande – till och med monumentalt och ni håller fortfarande igång.

I kväll vill jag tala med er, ni mäktiga, om manifesterande, ett känsligt ämne och ett ämne av stort intresse den senaste tiden. Jag säger känsligt, för människor undrar varför de inte får det ena och det andra när de har fokuserat på ”det”. Men jag säger er att detta håller på att förändras. Den tjocka skorpan av 3D som saktade ner på allting, så att fastän ni skapade era upplevelser så kunde ni knappast klura ut det på grund av den stora tidsförskjutningen – detta håller på att förändras och det förändras snabbt. Jag anbefaller er, ni som är skapande, att vänligen vara varsamma – att uppmärksamma – gällande det som ni säger och tänker. För ni skapar mycket fortare nu och när ni närmar er 5D blir detta ögonblickligt.

Ni måste lära er att i sanning behärska de flyktiga tankarna och uppmana dem att göra som ni önskar, inte som de önskar. Tankar är som insekter som flyger omkring – de är inte alla era, men om ni fokuserar på dem så kan de stanna och landa på er och sitta kvar på er så länge att ni glömmer bort att de inte var era egna. Det bästa är att undvika detta, nu när ni förstår hur det fungerar. Skapa i stället med kärlek, med renheten i er avsikt, med en önskan om att hjälpa och hela, så erbjuder ni i er tur en energivibration av hjälp, hopp och healing till andra och de kommer i hög grad att gynnas av att ni bara finns där.

Mina vänner, stora omvälvningar är på väg. Och ni är redo för det. Stå stadigt i kärlek! I ljus! I hopp! Jag anmodar er att vara det som ni kom hit för att vara och lovade att ni skulle vara innan ni kom. Jag ser att många av er redan gör detta och gör det så strålande. Allt är väl. Det mörka har omringats. Ljuset närmar sig och allting är i sanning väl.

Tala med mig. Låt mig ge er en åktur på mitt skepp och jag är säker på att ni kommer att känna er helt hemma bland vänner och familj från gångna tider. För vi alla längtar efter att få återförena oss med er, vänner. Ni är våra hjältar, vårt hopp för Gaias framtida strålande tidslinje. Vi saluterar er och drar er ännu närmare till den omgivande kärleken i 5D och välkomnar er hem med öppna armar.

Andas in frid och låt den stötta er, ständigt. Ställ er i linje med den villkorslösa kärleken och den kommer alltid att stötta er. Den är vår största styrka och starkaste vapen, kärleken. Älska intensivt. Var starka. Det är inte så långt kvar.

Kalla på mig så ofta ni önskar – jag finns här för er. Vi gör det tillsammans, som en stor familj av ljus. Känn er uppmuntrade! Var i frid. Jag älskar er. Jag är er Sananda. Kärleken har segrat. Kärleken har segrat!

 

Förmedlat av Galaxygirl

 

 

Sananda via Galaxygirl, December 18th, 2017 – Sananda

 

 

Överättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...