Jesus/Sananda via Ann Dahlberg, 17 juni 2019

Jesus/Sananda

17 juni 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Jesus och jag har bara något litet att säga Er idag. Ljuset som strålar i Universum strålar nu ur min hand. Den väcker upp kärleksenergin på Jorden. En slumrande energi som har sovit i mer än tusentals år. Törnrosasagan är en symbolisk saga, för det som sker på Jorden idag. Törnrosa väcks upp av en kyss, en kyss av kärlek. En kärleksenergi så stark att alla i hela slottet vaknar. Det är kärleksenergin inom er som vaknar och det är er värld som vaknar upp ur sin djupa törnrosasömn

Det är kärleksenergin som växer i era kroppar och i era sinnen. Det gör att ni kan känna en viss obalans nu eftersom denna energi söker efter balans. Den känner sanningen inom er och söker finna dess ursprungliga sanning för att ni ska få balans i det nya liv som står för dörren. För att en ny Himmel och en ny Jord ska uppstå behöver kärleksenergin nå en balanspunkt där kärleken är det viktigaste instrumentet på Jorden.

Ni som söker ska finna, så står det skrivet och det är förvisso sant. De som söker lotsas fram till sitt mål. De som ej söker är förmodligen nöjda med det de är och det de har. De får då vara ifred på det trappsteg de befinner sig, och det är inget fel med det. Alla är lika älskade och omhuldade ur ett kosmiskt sätt att se på det. Var och en har sin väg att gå och inget behöver påskyndas eller dömas. Det finns bara en väg att gå som leder fram till sanningen, och dit är ni alla på väg oavsett vilket trappsteg ni står på.

Döm inte kära människor på Jorden, på det att ni själva ej ska bli dömda. Där ni själva dömer, där befinner ni er, det är ofta en regel utan undantag. En kärleksfull människa dömer inte, eftersom han förstår vad den andra människan befinner sig, och ser dess mening och betydelse. De går bara vidare med sitt liv och sprider sin kärlek som strömmar från deras inre. Kärleksenergin är den starkaste energin som finns och den drar upp strömvirvlar överallt. Överallt där kärleken går fram bildas det strömvirvlar som påverkar marken den rör vid. Marken påverkar i sin tur andra fötter som trampar på samma ställe.

Naturen sprider också sina strömvirvlar av kärlek, så sök upp naturen lite då och då, kära vänner. Bekanta dig med en blomma eller en växt och känn in vad den har att säga dig. Det kan komma många kloka visdomsord från vår natur. Det kan räcka med en tanke eller en känsla som fyller din kropp med glädje eller visshet. Allt är levande på vår Jord, så ta in det levande. Känn heligheten i allt som lever och känn in ditt eget Heliga själv. Var viss om att ditt liv kommer att förändras, när du har börjat vandra på den här stigen. Du kommer att se mönstren, mönstren som finns överallt och inom dig själv. Allt som finns är perfekt utformat med en perfekt precision och styrka, en styrka av kärleksenergi. Kärleksenergin finns i allt levande, kära vänner. Hela universum hålls uppe av en stor stark kärleksenergi och vi är alla en del av den.

 

Detta var vad jag ville säga till Er idag.

 

Stor kärlek

 

Er broder Jesus

Du gillar kanske också...