Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juni 2019

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 16 juni 2019

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är bekymrade för de känslor som ni upplever, men vi är inte alls lika bekymrade för dem av er som verkligen är i kontakt med sina känslor. Därför kan vi bara föreställa oss vad det är ni går igenom när ni bearbetar känslor av extrem rädsla och förtvivlan.

Vi säger att era känslor är vägen till er glädjefyllda uppstigningsresa, men på samma gång kan vi inte känna vad ni känner när ni befinner er i djupet av de lägre vibrationernas känslor. Vi kan stödja er och omge er med ljus och kärlek medan ni går igenom någon extrem bearbetning, men vi kan i ärlighetens namn inte veta vad ni upplever. Det är ert jobb, som varelser av ljus och kärlek, att hjälpa varandra.

Ni är där för att känna in den känslomässiga smärtan hos en annan människa, eftersom ni har varit där själva. Ni vet vad den andra känner, och några av er är även så känsliga och empatiska att ni känner av det hos den person ni är här för att stödja.

Som de hjälpare, healers och ljusarbetare ni är, kan ni också kalla på oss ärkeänglar, de uppstigna Mästarna eller någon annan som ni vill kalla på för stöd och hjälp, och vi kommer alla att vara där. Vi älskar att hjälpa alla som vi ser lider, och vi vill att ni ska veta att ju mer medkänsla ni har för era medmänniskor i nöd, desto längre fram på vägen har ni kommit.

Den här resan handlar om anslutning. Den handlar om att bli ett med allt som är, och om någon del av allt som är lider, då gör vi alla det. Ni kan lindra varandras smärta bättre än vi kan från vår höga position i den nionde dimensionen. Ni har också en medfödd förmåga att trösta varandra, och ni är bokstavligen där för varandra – fysiskt. Beröring kan vara extremt effektiv som helande metod och det kan även närvaro vara. Vi ber er att leta efter möjligheter att finnas där för varandra på de sätt som bara ni kan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...