Jesus Sananda via Linda Dillon, 14 februari 2020

Jesus Sananda via Linda Dillon, 14 februari 2020

Jesus Sananda’s Alla Hjärtans Dag’s Budskap om Kärlek

Hälsningar, jag är Jesus Sananda. Jag är Jesus, jag är Jesus Kristus, jag är Yeshua, jag är Yeshi – JAG ÄR. Och det är ni också. Jag välkomnar er till denna dag, denna tiden, den här säsongen, detta år och denna Planet av Kärlek.

Ja, ofta talar vi om kärlek, vi undervisar kärlek, vi fyller på kärlek, vi ingjuter kärlek, vi diskuterar kärlek, men låt oss, denna dag, tillsammans som systrar och bröder och vänner och allierade, låt oss fira kärleken, denna amorfa kvalitet, för vad är kärlek?

Jag kommer inte till er som en evig kvantkärleksfysiker. Jag kommer till er som en bror, som en vän, som en som vet, minns, förstår och inser vad det innebär att vara människa – ja, med prövningar och vedermödor, men också med utsökt glädje, denna strålande solskens glädje, den milda lyckan, den söta vänligheten.

Men vad är kärlek, för det är allt och det är ingenting? Det är den Gudomliga Essensen – Essensen av Den Ende och Essensen av Alla.

Vår längtan och din längtan, sedd och osedd, är att helt enkelt vara kärleken. Hur ni gör detta, och hur vi gör detta, finns inte bara i vad ni tänker på som gudstjänst – för har inte det ibland stundtals en känsla, ja, naturligtvis av ansvar, men vad jag anspelar på är en smula slavgöra, plikt och skyldighet? Och det är inte vad gudstjänsten handlar om alls.

Men hur vi upplever kärlek är sannerligen i förenandet, i omfamningen av sig själv, av allting, av alla, av varandra. Kärlek är svårt att sätta fingret på, eller hur? Och ändå, när du känner kärlek, när du upplever kärlek, när du vet kärlek, så finns det inget mystiskt med det. Och det är inte bara en tillfällig känsla av vital energi, av upplyftning, av lycka. Det är substansen av Allt.

När vi säger att det är Essensen av det Gudomliga, att det är sublimt, det finns stunder när det är svårt att som människor få armarna runt det, att få fingrarna i det, att kunna smaka på det och lukta på det. Och verkligen, det är därför ni har fått alla era sinnen så att ni kan uppleva kärlek, att ni i sanning kan veta den.

Ofta söker ni som människor efter det ogripbart immateriella, och ändå är det vetbart och mycket tydligt i det materiella: i doften av en blomma eller vårens grönska, doften av ett barns hud, doften av din älskade, smaken av honung eller kryddor, smaken av färskt vatten, ljudet av er favoritmusik, oavsett om det är en sonata eller rap – det är allt kärlek.

Ja, det finns stycken av arg musik, och ibland har vi verkligen kanaliserat musik för att kunna utlösa ilska ur er, men det är inte vad jag talar om denna dag. Jag talar om den låten eller melodin som får era hjärtan att sjunga, som får er att le och vilja sjunga med, eller sitta helt hänförd i skönheten hos den man eller kvinna som har skapat den. Och i detta, finns en form av helig förening.

Ja, ofta har jag talat med er – och, naturligtvis, jag tröttnar aldrig på det och jag hoppas inte heller ni! [skratt] – men jag har talat med er om min heliga förening, mitt heliga partnerskap med min älskade Magdalena, och detta är ofta det mest uppenbara och slående exempel på att kärlek är hur du känner dig i heliga partnerskap.

Men vad jag vill också påminna er om på denna dag för firandet av Essensen av Allting, är på hur många sätt, beteenden och vägar ni upplever och kan uppleva kärlek. I ett spädbarns ögon, i ögonen på någon som närmar sig 100 år – i deras ögon är inte bara visdomen av vad de har lärt sig, men medkänslan och stödet till vad ni fortfarande har kvar att uppleva. Vi skulle tro att detta skulle vara en gåva och ändå, som så ofta, era ögon avvärjer sig från de mycket gamla.

När du har möjlighet, verkligen engagera er med dem som har tillbringat en livstid lärande kärlek. Lär av dem, från deras erfarenheter och av vad de känner att de har misslyckats med, vilket som ni vet är en fel beteckning och missvisande i bästa fall. Känn kärleken. Och känn kärleken i musiken och fågelsången, oavsett om det är en kråka eller en vacker sångfågel. De har var och en budskap om kärlek som de delar. Låt det inte bara tala till öronen utan till ditt hjärta!

Ja, vi har talat om detta tema av lyssna med hjärtat och tala med hjärtat, men när vi gör det, vill vi att ni ska höra det; vi inbjuder er att höra det och uppleva det på alla möjliga sätt. Lyssna på gräset som växer. Lyssna på snön som faller. Lyssna på när isen fryser. Lyssna på vinden. Eftersom alla dessa innehåller budskap om kärlek, inte bara från elementen och från Gaia själv, men från oss alla.

Så ofta är ni upptagna att ni inte har tid eller lust att höra oss när vi ropar till er: ”Vi älskar er, vi älskar er, vi älskar er!” Så vi använder vinden och fåglarna och vattnet för att tala med er.

Men vad jag verkligen vill tala med er om denna dag är att älska sig själv, vårda, hedra ditt älskade själv och inte bara den lysande ängeln, alla aspekter och element, alla de livstider som ni har kommit fram i, men ert mänskliga gudomliga uttryck som ni är, i konkret form, i dessa vackra kroppar just nu. Ni är magnifika!

Gåvan att älska sig själv är essensen i Modern, men Modern säger inte till er – och jag säger absolut inte det till er i dag – att ni älskar er själva som ni älskar Modern och så älskar ni Modern. Allt detta är sant. Men så ofta i den där processen för gudomlig upplyftning, av anslutning, vad som ofta händer är att ni går vilse i dansen, mina vänner, eller så har ni den tendensen på grund av er ödmjukhet, på grund av er fromhet, eftersom ni är heliga, förbiser ni er själva i den mixen.

Jag känner er. Jag har känt er i evighet. Men jag känner er också som vänner, som bröder, som allierade här och just nu, och jag vill att vi ska ta den här tiden tillsammans, just nu, inte bara för er att fira er själva utan att verkligen, i grunden, djupt, djupt, i essensen älska er själva – inte bara den varelse ni tänker på som praktiserat kärlek, införlivat kärlek, gjort tjänst och service, men hela ni med tio fingrar och tio tår eller inga tår, med artrit leder eller smidiga leder, med kort hår eller långt hår, med tunnhet eller fetma. Jag vill att ni ska älska er.

Så jag förklarar inte bara min kärlek och vår kärlek till er. Och ja, jag är verkligen aktiverande kärleken till självet i er samtidigt som vi talar. Men utöver det, kan vi och ni ta detta oändliga ögonblick, inte bara för att acceptera utan i den lycksalighet av Allt Som Är, älska självet: alla misstag som ni kanske dömt dem vara, alla felsteg, alla prövningar och vedermödor, alla segrar och upplyftningar.

Det faktum att ni fortfarande är på Gaia, i form, i era uppstigande själv, skapande Nya Jorden – ja, detta som verkligen förtjänar kärlek. Det har alltid varit odiskutabelt, men överlämna er till det. Kapitulera och omfamna försiktigt, med oändlig vänlighet, vem ni är. Älska ert själv. Utan denna djupa bestående kärlek inte bara av ert heliga själv  – det är den terminologi vi använder, men jag kommer att använda orden ert ”nuvarande-närvarande-fulla själv”, ert ”fysiska-mentala-emotionella-i-form själv” – utan den kärleken från er, finns det ingen kärlek till oss eller någon annan.

Och ni kan säga till mig: ”Yeshua, det är inte så. Jag känner så och så för mitt själv, men jag älskar djupt och passionerat Modern. Jag älskar djupt och passionerat, helt och fullt, min familj, min make, min maka, min partner, min käraste son och dotter. Jag skulle göra vad som helst för dem. Jag skulle dö för dem.” 

Jag vet allt om att dö för en sak och en tro och ett uppdrag! Söta älskade, kan du leva för dem? Vill du leva för kärleken? Kommer du att leva för kärleken till ditt heliga, mänskliga, fysiska själv?

För när ni gör det – och notera jag inte säga om ni gör – när ni gör, den kärlek som expanderar ur er till alla varelser, och ja, den inre cirkeln, tar ett kvantum hopp. Det är inte bara multiplicerat. Det är inte bara kvadrerat. Det utökas till oändlighet eftersom kärleken inte har några kanter. Det Gudomliga har inga kanter. Ja, vi tänker på Modern, och särskilt min mor, Moder Maria, med en definierad form, men i själva verket är det inte så. Essensen av kärlek har inga kanter.

Tänk på det här. Vad jag bjuder in er att göra är att älska ert själv så oändligt, som mäktigt, som universum – och i det, i det uttrycket och erfarenheten och verkligheten av att älska ert själv på detta sätt, är ni kärleken. Det är er essens. Det är er väg till upptäckten, er varelses fullhet, det uppstigna självets fullhet.

Det finns inga parenteser, det finns inga linjer, det finns ingen avgränsning mellan dig och Allting. Men det börjar med denna viktiga näring och acceptans i vördnad och förundran – inte i ”jag antar att jag är okej,” nej – i denna djupa vördnad och förundran av vem du är, att du valde minuten och timmen och dagen att ta form, och denna kropp , och dessa omständigheter. Du är en kraftfull skapare och du kommer in i detta mer och mer för varje dag. Men essensen är kärlek.

Kanaliserat genom Linda Dillon . https://counciloflove.com/2020/02/jesus-sanandas-valentines-message-of-love/

https://sananda.website/jesus-sananda-via-linda-dillon-february-14th-2020/

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...