Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 februari 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 februari 2020

 

En Spirituell Ledare för att Förena Mänskligheten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt de många tidslinjerna som ni har skapat sedan början av detta kalenderår och vi har märkt ett gemensamt tema i dessa tidslinjer. Mänskligheten verkar vilja skapa upplevelse av en ledare. Denna ledare skulle inte ses som en frälsare av er alla, utan snarare som en spirituell lärare som också visar andliga gåvor och förmågor som väcker upp människor och får dem att lyssna på det budskap som denna ledare kommer att ge.

Nu är det en tid då någon lätt kan få miljoner följare på Internet, även utan att någonsin dyka upp i en film eller TV-show. Därför är möjligheten att en människa lever bland er och stiger upp till en berömmelse och kändisskap som skulle motsvara med era största filmstjärnor och popstjärnor är mycket hög. Det finns en fråga som det mänskliga kollektiva medvetandet har gjort och att fråga är att en person ska vara en som kommer att förena de motsatta ändarna av spektrumet, i termer av vad ni alla tror på.

Vi pratar om någon som kan föra samman den nya tidsåldern, alla religioner och ateister. Vi pratar om någon som till och med kan få respekt av det vetenskapliga samfundet. Nu kommer naturligtvis människor att projicera sina egna övertygelser på den här individen och göra dem till att vara någon de inte är, men i slutändan spelar det inte ens någon roll eftersom meddelandet som levereras kommer att vara så starkt och så kraftfullt. Om att vara på en av dessa tidslinjer tilltalar er, rekommenderar vi att ni harmoniserar med den här historien som vi berättar och att ni medvetet samskapar.

Vi kan se denna potential som en potential som kommer att resultera i uppvaknande av så många på er planet att förändringarna kommer att börja inträffa som ni alla har förväntat och från vad vi kan se är detta en person som inte är allmänt känd globalt för närvarande. Så ni behöver inte börja gissa om vem det är eller vem det kommer att vara, men ni vill börja känna för vad den personen som förenar det mänskliga kollektiva medvetandet kan kännas som för er. Ni vill börja föreställa er den verkligheten och hur ni skulle känna er i den.

Ni som kollektiv är redo för några väldigt stora förändringar och det är ni som skapar dessa tidslinjer. Vi är bara de som rapporterar fakta som vi ser dem och de är ganska spännande fakta att bevittna, ur vårt perspektiv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...