Jesus Sananda via Linda Dillon, 23 december, 2020

 

Linda Dillon: Jesus Sanandas Julbudskap 2020

 

https://tinyurl.com/ya5ywkyj

Mina älskade, jag ger er upptändningens gåva, jag ger er uppvaknandets gåva, jag ger er upplyftningens gåva. Se inte tillbaka!

Hälsningar, jag är Jesus Sananda, jag är Jesus, jag är Yeshua, jag är er älskade bror och vän, Yeshi, och jag hälsar er vid denna vintersolståndets tid, med stor samvaro, med Hanukkah, med Jul.

Det är inte en tillfällighet, älskade ni, att ni bokstavligen i denna den mörkaste tiden och den ljusaste tiden förbereder er för att flytta till ett nytt existensområde. Jag binder inte er eller förankrar er, begränsar er till den 7: e dimensionen – dimensionen av kärlek, av Kristusmedvetenhet, av uppväckt medvetenhet, kanske jag kan säga av glädje, av frid, av kärlek.

Ni förstår, det finns ingen åtskillnad när vissa säger ”Jag söker den djupaste friden”, vilket jag har gjort som människa. Vad de verkligen säger är ”Jag önskar en känsla där konflikt och djup kunskap om anslutning, säkerhet, om Enhet finns.” Och när de säger ”Jag söker glädje”, säger de verkligen ”Jag försöker känna mig trygg, så att mitt hjärta lyser, oavsett nyhetsflödena”, för det ni verkligen värdesätter är era vänner och familj, er gemenskap.

Och när ni säger att ni söker kärlek, säger ni verkligen ”Jag vill vara kärleken, jag vill vara i full anslutning till Modern/Fadern/Den Enda, för att vara i enheten, ja, med heligt jag och med Alla. ”Det kan inte finnas någon avgränsning.

Mina bröder och systrar vilka jag har rest med många gånger och gör det igen, ni har vuxit upp i en värld där det har funnits dessa falska avgränsningar, dessa falska konstruktioner, dessa väggar, dessa ogenomträngliga slöjor som inte har gjort något annat än att skapa en känsla av separation, av isolering, av ensamhet och längtan. Men ni kom inte till denna inkarnation i tjänst för vår älskade Moder för att acceptera dessa väggar eller att förstärka dessa väggar, att hedra dessa väggar eller till och med att erkänna dessa väggar.

Ni är rebellänglarna, precis som jag, precis som jag har blivit sedd som en rebell när jag vandrade på Jorden och några föraktade mig för det. Men min krets älskade mig, för när jag hävdade min frihet såg de och de hävdade sin egen. Det är vad detta slutförande handlar om. Det handlar om att städa upp, slutföra det som inte har slutförts helt, och att kliva in i det orörda Nya.

Ni är skaparna och medskaparna till Nova Earth och, ja, vi följer verkligen er. Men ni går inte in i ett nytt område där allt redan har konstruerats för det var inte er begäran till Modern – och det var absolut inte hennes begäran till er.

Ofta – och ja, söta Margaret, vi har hört din vädjan om gudomlig intervention – och det finns många gånger som de flesta inte vet om när gudomlig intervention äger rum. Men ni ville inte bara vakna 2021 och se en värld som hade återskapats och polerats. Ni ville skapa den, bygga den baserat på era gudomliga kvaliteter, era favoriter, era drömmar och era drömmar som delas av miljarder.

Ja, det finns några som inte ens vet riktigt ännu att de delar den här drömmen, men de gör det. Och hur det manifesterar sig, när utmattningen och själens utmattning passerar – och det är vad ni är mitt i – när den passerar ser de sig omkring, dyker upp ur mörkret, dyker upp ur sömnen, dyker upp ur illusionen och då tittar de och säger ”Vad är i linje med vad mitt hjärta och min själ önskar?” Och det är då de vänder sig till er, de söker er.

De kanske inte säger till dig ”Låt mig gå till en Ljusstad”, men det betyder inte att de inte kommer att gå. De sa inte till mig ”Ta mig till Jerusalem eller Nasaret”, men de dök upp. Och de fortsätter att dyka upp för att i konkret verklighet bygga denna värld, denna grupp av människor som är inkluderande, som är generösa, som är vänliga och medkännande.

Det är min dröm, och det har varit min dröm när jag gick på Jorden som människa, och det har varit min dröm i och ur form för alltid. Den förändras inte, precis som den djupa autentiska drömmen om ditt hjärta, ditt sinne, din själ inte förändras. Det handlar inte om materian. Materian följer drömmen, inte tvärtom. Detta har varit ett missförstånd hos många människor. Först arbetar ni fram drömmen, ni lever drömmen, ni förkunnar drömmen, ni expanderar drömmen.

Varför pratar jag nu med er om det här vid detta solståndsskifte? För det är vad det är. Det är en omkopplare, det är ett grönt ljus, ja, ibland flimrar det gult, men det är inte stopp, det är inte stopp, det är full fart framåt!

Var och en på sitt eget sätt har ni valt att vara ledare i den nya känslan av förvaltning, av förmyndarskap, av trädgårdsmästare av fred, och ni samlar till er de med samma sinne och hjärta för att skapa etisk styrning, för att skapa mat som upprätthåller, för att skapa samhällen – och samhällen som välkomnar inte bara Stjärnbröderna och -systrarna som redan finns här på er planet utan de som svävar och de som är från fjärran galaxer. Ordet går ut!

Monoliterna är aktiverare. De är koder som kommer långt ifrån, kodade med information, energi, ljus, ljud. Ni kommer att lära er. Det här är en del av gåvan.

Vad jag ber er bokstavligen den här tiden av ny början är att sluta se tillbaka. Titta inte ens efter mig för jag är precis bredvid er. Titta inte tillbaka på miss-historiken om vad som har hänt på er planet, nedgången till grymhet och missbruk och kontroll, rädsla, skuld, skam, skuld. Titta inte tillbaka.

Ni har fått, ni har hedrats, liksom Gaia, med ett nytt rutnät och det är ett nät av kärlek, det är ett nät av potential. Så tänk på det på det här sättet. Du skulle inte se tillbaka och använda en sten som ett verktyg för att fixa dessa datorer eller ens för att slå i en spik. Det är föråldrat. I och för sig är den ett vackert mineralprov som har sitt eget liv och sin egen vibrationshastighet, så om du vill hålla den, gör det, men tro inte att det är verktyget du kommer att använda. Titta framåt och se vad som ges till er som ljusverktyg.

Rådet har gett er, vi har gett er, många verktyg men ni kom utrustade, älskade, med det mest värdefulla verktyget av allt: ert hjärta. Det är inte bara en muskel som håller dig vid liv, som utväxlar blod osv. Det är platsen för ditt medvetande. Det är din själs säte. Men utöver det har du fått ditt sinnes briljans – nej, inte illusionerna – den verkliga briljansen av ditt huvud, din hjärna, din intelligens. Det går inte att förneka. Du har vad som krävs.

Så vad ger jag er som min gåva, som mitt erbjudande vid denna tidpunkt för att ge och ta emot? Mina älskade, jag ger er upptändningens gåva, jag ger er uppvaknandets gåva, jag ger er gåvan av upplyftning. Se inte tillbaka!

Ni är ledarna, vägvisarna, stigfinnarna. Om ni svävar med huvudet över axeln eller tittar ner på era fötter kan ni inte leda – och det är vad ni ska göra här, inte för att kontrollera, tvärtom; på sätt som är så generösa, så hjärtöppna att alla försöker vara med er eftersom det är platsen för hemmet. De finner Moderns, Faderns, energi och allas energi i er – och när ni håller den och när ni vet det, när ni hävdar er upptändning, finns det inget som kan stoppa er!

Ni är bland de mest bestämda änglarna, varelserna, genom hela Multiversum. Det är därför ni är här. Och ni kommer inte att slå er till ro, ni kommer inte att kompromissa med halvt ljus, halvt mörker. Den tiden är över. Tiden för uppdelning och splittring kommer till ett slut, till vilket alla ni och alla vi säger ”Halleluja!”

Vi är Ett och ni är Ett med oss, med alla. Så låt oss fira! Låt oss tända och lysa upp hela denna planet. Låt oss stråla ut glädjen och dela värmen från denna nya början.

Gå med min kärlek och gå, söta änglar, i frid, i glädje, i skratt och fest. Farväl.

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...