Sananda via Linda Dillon 15 april, 2017

Sananda

via Linda Dillon

15 april, 2017

Påskbudskap från Jesus 2017: ”Reservera en Plats för Mig”

 

Hälsningar, jag är Jesus. Jag är Yeshua, jag är Yeshi, jag är Jesus Sananda, jag är Jesus Kristus. JAG ÄR. Välkomna, välkomna, välkomna, välkomna mina älskade bröder och systrar. Kom och vandra med mig, åter och åter och återigen; jag har inte slutat be er om det. Och jag ber er att fortsätta reservera en plats för mig vid ert bord, vid er fest för livet, vid er fest för kärleken, att inkludera mig i era planer, era drömmar, er längtan och i allt som ni gör varenda dag.

Ja, jag har förmågan att vara med er, fullständigt och med miljarder andra, alla samtidigt. Ni får helt enkelt inte en del av mig, ni får ta emot fullständigheten av den jag är, i ordets varje bemärkelse.

Jag kommer till er under denna öppningens tid, under detta uppehåll, under denna stund av stillhet, ’the stillpoint’, för att tala med er om stillhetens stund och skapelsen och för att vägleda och råda och bjuda in var och en av er till att göra förberedelser för det som ligger framför er. Nej, inte på ett sätt fyllt av drama och svårigheter, inte på ett sätt av att lagra matförråd i åratal … det är absurt.

Längtar ni inte efter frukternas och grönsakernas fräschhet, doften av det som precis skördats från Gaia, jorden? Längtar ni inte efter att få ha tillit, inte bara till att ni blir omhändertagna, utan att ni har förmågan, intelligensen, talangen och det sunda förnuftet att ta hand om er själva, er familj, era vänner, ert samhälle? Såklart ni gör det.

Det pågår ständigt en hel del diskussioner, som jag finner rätt intressanta och ibland humoristiska, gällande huruvida jag faktiskt dog och huruvida jag i sanning återuppstod. Och svaret på bägge delarna är ja, jag gjorde det. Och i och med att jag dog så gav jag gåvan av karmisk dispens. Det är vad jag har gjort, jag har torkat av griffeltavlan och gjort den ren för en nystart och jag ger den till er, åter och åter och återigen och idag ger jag den till er igen en gång.

Jag ber er, jag vädjar till er, dra nytta av detta, för varför skulle ni önska bära en börda av skuld? Och varför skulle ni vilja bära en börda av skuld till er? Ni har tillräckligt att göra … släpp taget om det och överlämna er till renheten, inte bara för er själv utan gällande alla relationer.

När ni uppnår en samverkansrelation med alla varelser ni möter, om ni så känner dem, om det förekommer något möte, eller ni delar övertygelser eller intressen, så måste det finnas en renhet som säger: ”Jag ser dig. Jag känner dig. Jag respekterar dig. Vi kanske inte vandrar samma väg, vi kanske inte har samma intressen, men jag respekterar din väg och jag respekterar den frihet som alla varelser, på alla plan, i alla dimensioner och universa har. Ibland får vi vandra tillsammans och ibland har du en helt annorlunda väg … och det spelar ingen roll … för allting är i enlighet med Moderns Plan. Så jag dömer dig inte, jag ärar dig”.

Men låt oss tala om denna tid mittemellan, det som ni tänker på som döden och uppståndelsen, och varför mitt meddelande till er idag ska handla om denna tid av uppehåll och öppning till att göra förberedelser för det som ligger framför er. Det är strålande, det är storslaget, det är ståtligt, det är uppfyllelsen av Moderns dröm och det är en fullbordan av er frihet och ert löfte, som en människa, som en ängel, ett stjärnfrö, en hybrid i en gestalt. Ni är denna fullbordan. Utan att ni kommer in i denna ståtlighet och förundran och fullbordan gällande vilka ni är, förekommer ingen uppfyllelse av Moderns Dröm. Ni är Planens verkställare. Ni är de som upprätthåller det som ska komma.

Och så, i detta andetag, i denna inandning, vad ni gör är att ni tar in Modern, Fadern, Den Enda, och förenar detta med er själv och förbereder er, mentalt, känslomässigt, fysiskt, andligt, så att ni är redo … inte bara i beredskap, vilket är vad ni har gjort under den senaste fasen … utan att ni är redo att stiga fram i skönhet, i sanning, i klarhet och i lugn. Att vara änglarnas sanning i en gestalt, vara kärlek i en kropp och få en mänsklig upplevelse av den fysiska dimensionen; vara en del av återställandet av denna planet och jag menar inte bara jorden, vattnet, luften. Jag menar Planen, renheten, dansen, underverket, det fantastiska att få finnas i en kropp i fred, i harmoni, i glädje.

Harmoni, enhet, är inte bara lugnt eller fridfullt. Det är inte bara att i slutet av livet sitta i en gungstol, det är skrovligt, det är lekfullt, det är spännande, det är upplivande. Ja, det fanns tider när vi kunde dra oss tillbaka till trädgården för att be och meditera. Ben det var långt ifrån allt vi gjorde; vi satt runt ett bord eller en sten och bröt bröd och berättade vitsar och skrattade och fick ta del av dagens nyheter … vem var gravid, vem hade fått en baby, vems svärmor ställde till kalabalik, och vi skrattade och delade med oss av medkänsla och vi delade kärleken.

Det är vad jag ber er att göra och vara redo att göra … inte i någon avlägsen framtid när allting har ställts i ordning. Ni är skaparna, förverkligarna, ordningens ankare. Ni är frihetens ankare och skapare. Ni är fullbordandet av min dröm.

Jag är på väg och jag kommer att ansluta mig till er och vi ska tillsammans återuppstå och införa nytt liv, en ny gestaltning, nya löften, en ny gripbarhet till denna underbara planet. Och vi ska göra det hand-i-hand, hjärta-intill-hjärta, som de bröder och systrar vilka vi är. Så, förbered er och skratta och andas. Jag är med er, jag har alltid varit med er och jag kommer alltid att vara det. Farväl.

 

Channeled by Linda Dillon

© 2017 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

 

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...