Jesus/Sananda via Sion, 9 mars 2019

Jesus/Sananda via Sion, 9 mars 2019

Per Staffan 14 mars 2019

Sananda (kanaliserat meddelande)

Meddelande till Ljusarbetarna

Ett budskap från Jesus kanaliserat av Sion – Mexiko

En ny gryning kommer på er planet och därmed kommer ljusets mest underbara klarhet att ses av era ögon. Denna erfarenhet kommer att vara monumentalt enorm och överväldigande för er alla eftersom ni aldrig har sett ett sådant skådespel av ljus, kärlek och klarhet. Den nya jorden helt uppklädd i all sin härlighet och prakt.

Kära bröder och systrar, vi säger er att ni är redo att erfara en sådan upplevelse tillsammans med oss. Det är verkligen ett ögonblick som vi har väntat på länge och mitt hjärta hoppar av glädje. Bröder och systrar, äntligen har ögonblicket kommit, äntligen kommer vi alla att se varandra igen, krama varandra och gråta, skratta och sjunga av glädje.

Till slut har min älskade Gaia blivit fri, och därför mina trosbröder skall era ljusa ögon öppnas så att ni kan se oss bredvid er där vi alltid har varit och där Modern/Fadern aldrig har slutat vaka över era drömmar med omsorg om er med all sin kärlek.

Tiden är nu, era-klockan kommer att stoppa och därmed markera slutet på den 5: e eran av den 5: e rasen som har varit på denna planet och med detta markera början på den nya eran, den 6: e, den gyllene eran av ljus och kärlek. Guds era, Uppenbarelsens era, eran av Kunskapens Ljus, eran av de förkroppsligade Kristus som fullbordat sina uppdrag och nu kommer hem med oss.

Kära trosbröder! Jag är Yeshu’a, jag är här med er, mitt hjärta galoppar i mitt bröst av känslan som jag känner av att se er alla, jag välkomnar er med öppna armar och hedrar er för er tapperhet och ert mod att aldrig ge upp. Ni gör mig stolt över var och en av er och jag är hedrad över att vara er broder, jag vet att ni alla känner detsamma.

Vi går in i det sista steget av denna stora avslutning och jag ber er nu att hålla er lugna och lita på er själva. Ni är redo, mer än redo att möta detta sista steg. Men det är av största vikt att behålla lugnet mitt ibland de saker som kan uppstå i dessa sista dagar av denna tid. Det har funnits andra era-slut men inget som den här och det är därför jag kommunicerar med er, alla mina älskade ljusarbetare.

Ni måste stanna kvar i höga frekvenser så att ni kan ta emot våra instruktioner tydligt, angående vad vi vill att ni skall göra. Allt är övervakat 100% ,24 timmar av era dagar och vi har total kontroll över allting, det enda som vi ber er är att ni inte kopplar bort er själva eftersom bara NI själva kan göra det.

Var i frid och var säkra på att vi hjälper er genom det här. Först kommer alla ni att komma till ljuset och när ni är med oss kan vi prata och prata, sjunga, skratta och rensa alla era tvivel så att vi kan planera nästa steg tillsammans som det stora team vi är. Bara det att den här gången kommer vi att komma ned med dig i din egen farkost/kropp som en, helt och hållet förenad och i gemenskap för att hjälpa alla våra små som fortfarande sover i illusionen.

Jag ville bara dela det här ögonblicket, som vi lever i vårt skepp “Nya Jerusalem” just nu och berätta att vi är redo att agera så snart era-klockan stoppar om några dagar.

Jag är Yeshu’a Ben Joseph, mest känd som Jesus Kristus, och jag berättar för er, mina älskade trosbröder, att ALLT ÄR AVSLUTAT, ljuset har anlänt till denna vackra planet och Moderns/Faderns välsignelser strömmar i överflöd över er.

Med all min kärlek och ljus

Jag är Jesus

Meddelandet kanaliserat av Sion – Seger till Ljuset !!!

Mexiko, 9 mars 2019

 

Meddelandena publicerade på www.sananda.website kan fritt skickas av andra Ljusarbetare med korrekt angivande av kanalen och översättaren samt webbplatsens källa.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...