Fader Gud via Sion, 3 mars 2019

Fader Gud via Sion, 3 mars 2019

Per Staffan 13 mars 2019

Father/Mother God (kanaliserade meddelanden)

Slutet på 5:e eran

Ett budskap från Fadern kanaliserat av Sion – Mexiko

Eonerna av tid har förkortats på denna vackra planet Jorden, mina barn har utfört alla sina uppdrag och vi är mycket stolta över er alla.

Energin som når er idag för att sopa ren denna magnifika blå planet är strålarna av hopp och kärlek som Modern och jag skickar med mycket kärlek till er alla.

Tiden har kommit, gör er redo!

Äntligen kommer denna jord att se det ljus som stulits och dess ljusstyrka kommer att expandera genom alla universum och galaxer och varje varelse kommer att se Moder/Fader Guds härlighet manifesteras med allt sitt ljus och sin kraft över denna lilla galax och denna vackra planet full av stora ljusvarelser som med mycket kärlek, uppoffring och hängivenhet har åstadkommit nederlag för det mörker som drabbat dem.

Mina barn, Jag är er Fader, som ni kallar Gud och jag önskar med hela mitt hjärta tacka för att ni håller ert löfte i kärlek till mig, att ni skulle hjälpa mig att rädda era små bröder och systrar och föra dem hem.

Mitt hjärta flödar över med glädje när jag ser att alla Kristus är vakna och redo för den sista fasen av detta ärofulla uppdrag. Våra hjärtan sjunger i glädje över att se hur varje gudomlig gnista är upplyst på denna planet och hur ert magnifika ljus lyser i varje mörkt hörn där ondskan hade fångat själarna, och för dem tillbaka till mig.

Jag är det jag är och ingenting eller någon kan stänga av det här ljuset av kärlek, frid och lycka som nu omger den här planeten som helas från sin kärna och snart igen blir det magnifika paradis som jag skapade.

De händelser som håller på att utvecklas kommer att förändra livet som ni känner det idag, var och en av dessa händelser är avsedda att göra gott även i sitt skenbara kaos. De är välsignelser som kommer att förändra ert perspektiv på vad och vilka ni är.

Alla era stora bröder är här hos mig, och Modern väntar bara på det heliga ögonblicket när himmelens draperier kommer att vara öppna och sanningen uppenbaras för världen som den är och då kommer ingenting att vara detsamma för er och inte heller för oss.

Det här ögonblicket kommer för alltid och för evigt att markera en förändring inte bara för denna älskade planet utan i alla mina barns medvetenhet överallt i universum och det kommer att vara underbart. Den nya tiden har kommit och med den freden, ljuset och den sanna och ovillkorliga kärleken.

Mina barn, det är viktigt att vara alerta och vakna för att kunna leva igenom alla de händelser som skall komma från och med denna månad och det kommer att påbörja den mest underbara förvandling som någonsin setts av alla mina barn här.

Eftersom ni kommer att stiga upp i era levande kroppar tillsammans med er älskade Gaia och båda era omvandlingar kommer att bli en stor show av ljus, kärlek och liv som jag har gett tillsammans med min älskade, den stora Modern, för hela universums omvandling.

Vi är här tillsammans med er för att hjälpa er och stödja er med vårt kärleksljus för den mest spektakulära förändringen som någonsin setts. Den här sista omvandlingstiden kan vara svår, men jag vet att var och en av er kom med alla gåvor och förberedelser i era hjärtan för det här livsögonblicket som ni alla kommer att leva. Lita på er själva, det är detsamma som att ha förtroende för mig och oss alla, kom ihåg att vi är en i evighet.

Tiden är nu, tiden har kommit, ögonblicket har kommit, era-klockan kommer snart att stoppa och kommer att markera ondskans slut på denna jord och ankomsten av den nya eran av ljus, överflöd, fred, glädje, lycka, liv, kärlek, kunskap, sanning och lugn som ni så mycket önskar.

Mina vackra barn, vi älskar var och en av er oerhört mycket och vi vet att ni kommer att genomföra det hela med excellens. Hjälp era bröder och systrar som fortfarande sover i matrisens illusion och liksom med de unga fåren, led dem med kärlek, tålamod och omsorg till den ljusväg som öppnas med portalen den 21 mars 2019, där de som vill göra så och är redo kommer att kunna korsa över och förena sig med oss i ljus och kärlek, fyll era koger med fred, kraft och gåvor för att återvända för att tjäna mänskligheten, som kanske behöver mer tid för att vakna.

Men till er alla som känner min röst kalla, lyssna högt och klart TIDEN ÄR ÖVER !!!

Jag avslutar härmed den här eran, den femte eran kommer till sitt slut, en ny jord och en ny himmel föds för alla mina älskade barn. Detta samtal är mycket viktigt eftersom det är idag och det är för er mina älskade.

¿Är du redo att komma till mig?

Jag är redo med öppna armar att krama dig och tack för all din service att älska. Vila i mina armar, mitt barn! Jag älskar dig, tackar och hedra dig för allt du har gjort och så frågar jag dig …

¿Är du redo att komma tillbaka till planeten för att hjälpa till att vägleda alla de övriga hem?

Ta min hand och tillsammans kommer vi att komma tillbaka ner igen för att vara ljuset på andras väg som kommer att komma till dig på jakt efter svar och vägledning.

Och du, mitt barn, kommer att visa dem det: ”Jag är vägen, sanningen, livet och ingen kommer till Fadern, utom genom sitt jag

Det är nyckeln som alltid funnits inom dig och det är färdplanen för att återvända hem!

Jag är med dig här och nu

Jag älskar dig

FADERN

Meddelandet kanaliserat av Sion – Seger till ljuset !!!

Mexiko, 3 mars 2019

 

 

Källa: www.sananda.website

Meddelandena publicerade på www.sananda.website kan fritt skickas av andra Ljusarbetare med korrekt angivande av kanalen och översättaren samt webbplatsens källa.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...