Jesus via John Smallman, 1 oktober 2022

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

Jesus via John: Ni Är Gudomliga

av John Smallman
https://tinyurl.com/2p825at6

Vi, era individuella supportteam i de icke-fysiska världarna, är med var och en av er konstant, i varje ögonblick, och erbjuder er kärlek och tröst om ni väljer att öppna er själva för att ta emot det från oss. Du är aldrig ensam, även när det kanske känns för dig som att du är ensam, eller till och med övergiven.

Ni har alla upplevt trauman under spädbarns- och barndomen, vilket ofta har lämnat enorma känslomässiga ärr. Dessa trauman har passerat, de är över, men när du återbesöker dem – återberättar dina berättelser för dig själv – så för du de resulterande känslorna in i nuet med nästan lika mycket intensitet som du kände när de hände; du väcker de döda till liv igen!

Mestadels var du naturligtvis tvungen att stänga av dem då, begrava dem under nivån för din medvetna medvetenhet eftersom det inte var säkert och alldeles för känslomässigt smärtsamt för dig att uttrycka dem. Nu, om du triggas och oväntade och kraftfulla känslor uppstår, istället för att försöka stänga av dem igen, och blockera dem – eftersom du kanske tror att de är ett tecken på svaghet, otillräcklighet eller ovärdighet! – eller identifiera och analysera dem, låt dig bara känna dem och låt dem flöda.

Detta hjälper dig i hög grad att släppa dem, och att släppa och minska det nästan vulkaniskt explosiva känslotrycket inom er själva, det enorma tryck som ni har blockerat från er medvetenhet, och sedan kommer ni att finna er själva slappna av – i mage, axlar, hals och nacke – det kommer att kännas som om en stor vikt har lyfts från dig – a a a . . . aah! Vilken underbar lättnad.

Det är därför era dagliga besök i era heliga inre helgedomar är så viktiga. När du är i det djupa inre rummet kommer känslor och emotioner att uppstå. Stäng inte av dem – kanske irriterat – som egoistiska distraktioner från din avsikt att vara tyst, i fred. Du är på en säker plats, ensam och ostörd av andra, så låt dem flöda – det behöver de göra – och inom några ögonblick kommer de att ha passerat, sedan kan du komma tillbaka till ditt lugna utrymme, men förmodligen med en djupare och lugnare känsla.

Du kan mycket väl nu känna att du skulle vilja vila där för alltid, och även om du inte kan göra det, kan du ta med dig den känslan av frid när du återvänder till dina dagliga mänskliga aktiviteter.

Ni är Guds älskade barn, och hans önskan för er är att ni lever i frid och glädje även medan ni fortsätter – för ett kort ögonblick – att engagera er fullt ut i den overkliga världen av form. Det är därför han alltid är med er och väntar på att ni ska bjuda in honom i era hjärtan så att ni kan få tillgång till den kärlek ni är när ni vilar i hans eviga närvaro, och kan släppa ert grepp om en helt ogiltig känsla av att inte vara bra nog, att vara för syndig eller vara för ovärdig Honom.

Du är för evigt helt och fullständigt, faktiskt oändligt värdig den Kärlek som är Moder/Fader/Gud inom Vilken du har din existens utan att ens det kortaste ögonblick avskiljas från det, ditt naturliga tillstånd.

Kärleken i vilken Gud håller er i varje ögonblick av er existens är långt bortom alla försök att beskriva den i termer som ni i era mänskliga former skulle kunna tänka er. Ni är Ett med den i varje ögonblick eftersom Kärlek är livskraften, den oändliga kraften som för evigt uppehåller hela Skapelsen.

Skapelsen är den pågående expansionen av Kärleken när den förlänger sig själv i en oändlig utgjutning av sig själv till oändlig glädje för Alla. Din glädje och häpnad över upplevelsen av ditt uppvaknande kommer att ytterligare utöka den storslagenhet och härlighet som är Moder/Fader/Gud.

Du har ingen aning om det under som väntar dig i det mest lysande ögonblicket av NUET!

Gud är oändlig Kärlek som ständigt expanderar det tillståndet! Ni vet alla detta, djupt inom er själva, eftersom ni är Ett med Den. Det är den där djupa inre vetskapen, som du nästan är helt omedveten om, som hjälper dig när du väljer att gå framåt, till och med att hantera vad som i mänskliga termer verkar vara oöverstiglig smärta och svårighet.

Du rör dig kraftfullt och snabbt mot ditt uppvaknande, så låt inte några tvivel som kan uppstå, på grund av nyheterna om världsomspännande kaos och lidande som din MSM ständigt presenterar dig för, att distrahera dig från din heliga väg framåt.

När du går framåt, omfamna den Kärlek som du är, och som du uttrycker och delar med hela mänskligheten i varje ögonblick, otaliga andra och ger dem motivation och energi att släppa distraktion och fokusera på sitt eget uppvaknande.

Ingen av er är för närvarande i mänsklig form av en slump.

Ni valde alla att vara på Jorden i detta ögonblick i Hennes evolution för att delta i den härligaste händelse som någonsin har inträffat på planeten Jorden.

Du är precis där du är ämnad att vara, gör och är precis vad du tänkt dig, och som du fortsätter att ha för avsikt att göra i just detta ögonblick.

Du vaknar och du väcker mänskligheten. Den ära och erkännande som väntar dig är mirakulös, fenomenal och kolossal, i själva verket är det Övermänskligt, eftersom ni alla är helt bortom att vara mänskliga, ni är Gudomliga.

När du kommer ihåg det och återvänder från separationsspelet till Verkligheten, kommer omfattningen av firandet för att välkomna din Hemkomst att föra dig ännu en gång till ditt naturliga tillstånd av evig och oöverträfflig lycka.

Din kärleksfulla broder, Jesus.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...