Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 2 oktober, 2022

 

2 oktober 2022, shantagabriel.com

https://tinyurl.com/2p8dsj2s

Det har aldrig funnits en tid då du var ensam, oavsett hur du mådde.
Om du bara visste hur mycket du är älskad och omhändertagen, skulle du se ditt liv i ett annat ljus. Det finns änglar som har varit med dig sedan din födelse, och några från före din födelse som har varit med dig i evigheter. Dessa änglar är här för att välsigna dig, skydda dig, ta hand om dig och älska dig när du går din jordiska resa.

Du behöver bara vända dig inåt och du kommer att hitta oss. Du behöver bara se dig omkring, och du kommer att hitta änglar som manifesteras i olika former överallt och ger dig kärlek.

Öppna ditt sinne och hjärta för att ta emot denna kärlek och du kommer att finna mirakel som manifesterar sig i ditt liv. Det är denna vilja att ta emot som gör att mirakel kan inträffa för dig.

I dina mörkaste timmar har vi varit där. Det är inte så att änglarna är här för att ta bort din smärta eller dina erfarenheter. Änglarna är här för dig att vända dig till i dessa timmar av nöd. Vi är här för att hjälpa dig så att du har modet att fortsätta och finna frid i ditt hjärta. Du är på denna planet för att lära dig och välja mellan mörkret och ljuset. Även om du väljer mörker finns det änglar som varken kommer att överge dig eller lämna dig. Men om du väljer mörker kommer du att känna dig väldigt ensam, och livet kommer att vara en kontinuerlig kamp.

Om du väljer Gudomligt Ljus, höjs de änglalika rösterna i magnifik glädje och all slags hjälp, sedd och osedd, kommer att finnas där för att belysa din väg. Att välja att leva i ljuset kan helt enkelt innebära att överlämna dina bördor och kamp till en Högre Makt, och att be änglarna att hjälpa dig att hitta din väg till frid, lycka och välstånd. Det här är Guds egenskaper som det är meningen att du ska leva i.

Att välja Ljus betyder att be om att den Gudomliga Närvaron ska fylla dig med kärlek och frid. Det innebär att ta dig tid att visualisera dig själv fylld och omgiven av ljus, och till och med dricka i det gudomliga ljuset för att ge näring till ditt hjärta och själ. Detta kommer inte bara att påverka ditt mentala och känslomässiga tillstånd, utan din fysiska kropp kommer också att gynnas.

Änglarna är Guds budbärare. Vi lever i Ljuset. Alla goda krafter i universum är här för att hjälpa dig. så att du också kan leva i Ljuset och finna frid och lycka inom dig själv. Det är upp till dig att be om att få veta detta som sanning i ditt liv. Öppna ditt sinne och hjärta för att ta emot all kärlek som finns här för dig just nu. Kom ihåg ditt meddelande från ärkeängeln Gabriel för idag:

Det har aldrig funnits en tid då du var ensam, oavsett hur du mådde.

Shanta Gabriel
för ärkeängeln Gabriel

You may also like...