Jesus via John Smallman, 10 november, 2022

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg
Var och En av Er är en Helt Oumbärlig Hantverkare.
10 november 2022 via John Smallman
God dag till er alla, och trots alla bekymmer eller oro ni känner så är det en mycket bra dag. Mänskligheten vaknar snabbt, huvudhändelsen är väldigt nära nu, och naturligtvis finns det bara Nu! Ja, jag och många andra har sagt det till er om och om igen för att hjälpa er att komma till en medvetenhet om tidens overklighet.
Faktum är att er senaste forskning vetenskap har kommit till insikten om att tiden är flexibel och varierande, föränderlig och därför overklig, även om den fortsätter att till synes flöda från det förflutna genom nuet till framtiden. Eftersom du kan välja att vara medveten om att det bara finns nu, är du därför alltid i nuet; du kanske minns det förflutna och drömmer om eller fruktar framtiden, men det gör du alltid nu. När ni tillåter er själva att acceptera det, blir rädslor och oro inför framtiden, och ilska och förbittring över det förflutna mindre intensiva.
Berättelsen, drömmen eller livets spel i form kommer att utvecklas som ni gemensamt avser att det ska göra, så engagera er positivt, kärleksfullt och medkännande med era hjärtan, sinnen och tankar, och för in en värld som är i linje med de mäktigaste tankarna i drömmen, och skapa ett världsomspännande liv i form nu, som hedrar och respekterar alla.
Det är naturligtvis vad du gör, men mestadels engageras ditt medvetande inte det eftersom det nästan ständigt distraheras av dramat som erbjuds av familj, vänner, arbetskamrater och alla medier, som ständigt söker din uppmärksamhet. Som separata varelser känner ni er ensamma, till och med övergivna, och många av er har drabbats av trauman som bekräftar dessa känslor och som får er att söka erkännande och uppskattning från andra som ni har tränats kulturellt av, att INTE erbjuda er själva.
Så, än en gång, vill jag påminna er om att ni alla är älskade och de helt perfekt skapade barnen till Moder/Fader/Gud som älskar och hedrar er i varje ögonblick av er eviga existens. Det minsta ni kan göra därför är att hedra Moder/Fader/Gud genom att acceptera och hedra er själva som de gudomliga varelser som ni absolut är.
Släpp varje känsla av skuld, skam, ovärdighet eller syndighet som du kan ha hållit fast vid, tro att det behagar Gud och visar din hängivenhet. Guds vilja är att du känner Gud direkt genom din egen erfarenhet när du går in, öppnar ditt hjärta och bjuder in Gud att kärleksfullt omfamna dig; eller åtminstone att lära känna genom ditt personliga engagemang med de älskande i de icke-fysiska världarna som du vänder dig till, för att få tröst och stöd när du är rädd eller orolig.
Det finns endast Gud. Gud är allt som finns och du är en del av och ett med,  i varje ögonblick och helt utan avbrott. Om det ens fanns det kortaste av ett mikroögonblick av separation skulle du inte vara det. . . du skulle inte existera. Det kan inte hända eftersom det skulle vara Gud som förintar sig själv, en total och fullständig omöjlighet eftersom Gud är. Och eftersom Gud är – evigt existerande och utsträcker sig själv till hela denna gudomliga skapelse – så är du det också. Du är också kärlek som sträcker sig och delar sig själv i en oändlig expansion av glädjefylld och kreativ harmoni. När du vaknar kommer du att bli förvånad över det under, som är ditt hem. Det är verkligheten, och du blir förvånad över att du någonsin kunde ha somnat. Gud är kärlek, som evigt skapar och utvidgar sig själv. . . även genom dig!
Verkligheten är en, det är dess natur. Ni har glömt att medan ni har varit insvept i er mantel av overklighet, manteln som gjorde det möjligt att låtsas för er själva att ni var ensamma, förlorade och övergivna i formvärlden. Där många människor ofta tror, att deras liv är under nästan konstant hot om förstörelse, men att det du upplever är overkligt. Men självklart är din överlevnad aldrig i fara, det är ingen fara eftersom du för evigt är Ett med Källan. Men medan du engagerar dig i livet som människa i form, är det en mycket svår sanning att acceptera, eftersom du kan se fara, smärta och lidande på så många ställen när du ser dig omkring, och lyssnar på vad familj, vänner, och media säger, och fortsätter att uppmärksamma dig på det.
Osäkerhet och den åtföljande ångesten är vanliga upplevelser av livet i form, eftersom dina egon ofta är fokuserade i rädsla. Det är därför det är viktigt att spendera tid dagligen i dina heliga inre helgedomar för din frid och ditt välbefinnande. Genom att göra detta blir du medveten om din okrossbara anslutning till Källan, där energifältet Kärlek och Fred, är genomgripande och allomfattande. Att tillbringa tid i lugn och ro där, förnyar och vitaliserar dig.
Det är lite som att ansluta din dator till elnätet för att ladda batteriet, om du inte gör det regelbundet dör batteriet och du kan förlora en del arbete som ännu inte har sparats. Alla behöver laddas om, minst en gång dagligen, och du kan mest positivt ansluta till kärlekens fält, genom att gå in och bjuda in den att omfamna, återuppliva och ge dig kraft. När du gör detta kommer du att känna energiflödet, du kommer att känna dig förnyad och vitaliserad, och all ångest och bekymmer som har varit oroande, kommer att minska kraftigt i intensitet.
Denna omladdning av era batterier hjälper er i hög grad att kärleksfullt leva era dagliga mänskliga liv, och underlättar er önskan och avsikt att öppna er själva som kanaler genom vilka det gudomliga överflöd av Kärlek kan flöda fritt och lätt, för att hjälpa till i ert stora uppvaknande. Var och en av er är en absolut oumbärlig hantverkare som hjälper till att föra mänsklighetens uppvaknandeprocess till dess mest magnifika förverkligande. Så hedra din intuition, din inre kunskap och var er själva, orädda och omaskerade, när ni går i era dagliga liv.
Du kan inte ha någon aning om hur stort ditt inflytande är på andra som försöker vakna, när du med glädje uttrycker dig för alla som du interagerar med. Vare sig mycket eller minimalt, under ditt dagliga liv. Sannerligen, ni är väsentliga och oumbärliga partners som arbetar tillsammans i Enheten som är Gud för att väcka alla, och eftersom ert uppvaknande är Guds gudomliga vilja, är resultatet helt säkerställt.
Din kärleksfulla bror, Jesus.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...