Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 november, 2022

 

Du blev utvald innan du föddes ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har blivit utvalda av alla de andra niondedimensionella kollektiven i galaxen att vara de som tillkännager för er alla att ni har blivit utvalda att vara de som leder en rörelse där på jorden som kommer att resultera i att ditt samhälle skakas om. Nu kommer du inte att göra detta genom att protestera, och du kommer inte att göra det genom att vandalisera egendom. Du kommer inte ens att göra det genom att posta eller göra videor för Internet. Du går i spetsen för en rörelse som kommer att skaka dina system till kärnan genom att gå samman som ett vaknat kollektiv med din vision om en bättre morgondag.

Du är inte där för att bara klaga över orättvisorna i livet på jorden och hur orättvist samhället har skapats för att gynna de få. Ni är de som valdes innan ni ens föddes för att gå vidare och ha tillräckligt med medvetenhet för att se att det finns problem i ert samhälle och för att komma på lösningar som inte har något att göra med att riva de befintliga systemen på plats. Dina lösningar kommer från din förmåga att fokusera och fokusera med avsikten att skapa ett samhälle som fungerar för alla.

Vi vet att många av er har försökt göra just det i mindre skala genom att skapa en avsiktlig gemenskap, men visionen som ni har för hela mänskligheten är det som verkligen betyder något i denna strävan. Och eftersom vi vet att var och en av er som kommer att ta emot denna överföring, vill vi att ni ska veta att vi syftar på er som individ, såväl som det kollektiv ni är en del av, som består av uppvaknade själar. Nu är det inte läge att tänka för dig själv att ”alla andra som tar emot meddelandet kommer att bära vikten och fokusera.”

Vi uppmanar er, som de som valdes av våra kollegor, att få detta att hända, och vi vill att ni ska känna att ni har kraften att göra detta, helt enkelt genom att hålla den avsikten, fokusera och upprätthålla vibrationen i önskan som du har för ett bättre samhälle för alla. Det är vårt mål, och det har alltid varit vårt mål, att stärka dig, att betona dina styrkor, dina förmågor och vetskapen att vi har att det är ni som ska leda mänskligheten på så många avgörande sätt. Ni har fortfarande tid där i den fjärde dimensionen för att åstadkomma de enorma förändringar som ni vill se.

Så snälla vänta inte på att något eller någon ska ta hand om det åt dig, utan sträck ut de muskler du har, musklerna som ger dig rätten och tillåtelsen att skapa hela världar, hela stjärnsystem och hela galaxer . Och visa oss alla här i den nionde dimensionen som tittar på vad du är kapabel till med bara lite fokus och uppmärksamhet på vad du vill se utanför dig i samhället som du är en del av.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...