Sananda via John Smallman, 20 oktober

Jesus Sananda

Sananda

Ni sover bara tillfälligt och drömmer, ibland hemska drömmar

20 oktober 2015

Kanal: John Smallman

 

Jag: God kväll Käre Jesus. Tack så mycket för ditt senaste meddelande, vad har du till mig ikväll?

Jesus: Och en mycket god kväll till dig också, John. Förändring är i luften, kan du inte känna det?

Jag: Jag är inte särskilt bra på att känna! Så, jag är hoppfull, på grund av vad andra säger, och jag har en känsla av att ”allt kommer att bli bra”. Och sedan läste jag de traditionella medierna och lärde mig om allt lidande – översvämningar och jordskred i Filippinerna , förstörelse av hem och familjer i Syrien, tusentals migranter på väg till Europa i desperation – och så vidare och så vidare. Jag skickar kärlek, jag tror att jag avsåg det, men det hela verkar så hopplöst som om de ”ansvariga” verkar vara inställda på militära svar på dessa pågående ”problem”. Problem som de är tryggt separerade ifrån! Ja, de talar om humanitära insatser, men de verkar bara kunna tänka sig militär makt för att begränsa och kontrollera de fruktansvärda situationerna, som det verkar att de till stor del är ansvariga för. Och hur många tusentals gånger har inte det varit utan framgång? Som låten går ”När kommer de någonsin att lära sig?”

Jesus: Ja, mainstream medias rapporter är inte uppmuntrande. Men under och bakom kulisserna händer mycket som kommer att ge väsentliga förändringar till förmån för alla. Fortsätt ha avsikten att skicka kärlek till alla – inte bara för dem som lider, utan också till sadister och våldsamma brottslingar och diktatorer – eftersom alla påverkas allvarligt av Kärlekstsunamin som har omslutit planeten sedan slutet av år 2012, och den gudomliga Planen är att alla ska vakna. Gud är inte komplett utan ens något av hans barn. Det finns inte någon som han inte älskar oändligt och evigt. Vissa är bara mer förvirrade och till synes åtskilda från hans kärlek än de flesta.

Sök de goda nyheterna som de alternativa medierna rapporterar, det finns en hel del av det! Sedan kan ni slappna av i ert inre jag, ert eget personliga altare, tabernakel, eller helgedom och vara Kärlek! Det är er sanna natur, och om ni tänker verka genom Den i stället för genom ert ego är era avsikter utomordentligt effektiva. Kärlek är Allt, samarbeta med Den och ändra inte bara er själva, utan också världen. Enorma mängder av er gör det och det är verkligen oerhört effektivt. VET att det kollektivas avsikt har ändrats från fruktan och tvivel till hopp och optimism, och att denna avsikt stärks i varje ögonblick. Det finns Ljus framöver, så fokusera er vision dit då ni går in mot Det.

Som jag, och många andra, brukar säga er, ni är inte ensamma, övergivna, på drift i ett hav av fara och förtvivlan. Ni bara sover och drömmer tillfälligt, ibland hemska drömmar, men ändå har ni nära till ert oundvikliga uppvaknande. Drömmen har varat mycket längre än ni tänkte när ni valde att uppleva separation från vår gudomliga källa, och det närmar sig sitt slut. Djupt inom er, men mestadels dolt från er på grund av era vanliga val att vara kärlekslösa och självcentrerade, vet ni att de liv som ni upplever i den illusoriska värld som ni byggt är overkliga, trots den smärta de har orsakat er. Den smärtan, liksom tid, liksom illusionen, är overkliga, och när ni vaknar blir det som om det aldrig skett. . . eftersom det helt och sant, aldrig gjorde det!

Ni är alla gudomliga och älskade barn till Gud, som skapats i kärlek till evig glädje, och ingenting har eller kan någonsin ändra på det eftersom det inte finns någonstans utan Guds närvaro, Himlen, ert eviga hem, där ni bor permanent och utan avbrott. När ni vaknar kommer det att vara som om ni aldrig har lämnat det, eftersom ni heller aldrig har det.

Det är mycket svårt för er att föreställa sig, än mindre tro på, ​​när ni vandrar omkring, till synes förlorade inom den hotfulla och skrämmande labyrinten som är en illusion som ni byggt med sådan skicklighet. Ni har otroliga färdigheter, ni bara använt dem ganska oklokt när ni byggde illusionen, men illusioner, till sin natur, varar inte. De bleknar bort, och allt som skett inom dem är snabbt glömda, eftersom det som är overkligt inte kan bli ihågkommet mer än en mycket kort stund. Ni kommer knappt ha tid att tänka ”är inte detta fantastiskt, och var inte det där helt galet, hur kunde vi ha trott att det var sant?”, då ni vaknar till Verkligheten, och glädjen och förundran som det ger er, och allt som var illusionen faller snabbt sönder och blir helt bortglömt, eftersom ni inte behöver minnen, särskilt inte sådana som dessa, i det eviga nuet.

Gå inåt dagligen, sök den frid som denna heliga plats ger, gör en markering av glädje eftersom ni snart (detta olyckliga och mycket missförstådda ord kommer upp ännu en gång!) kommer att vakna till det lysande Ljuset av Guds gudomliga Närvaro och känna Den ännu en gång, som ert eviga Hem.

Er kärleksfulle bror, Jesus.

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

 

https://johnsmallman2.wordpress.com

 

Du gillar kanske också...