Befrielsemeddelande #2 av Per Staffan, 18 november, 2022

 

Som jag nämnde i mitt tidigare meddelande så är mellanårsvalet över i USA och Donald J Trump (DJT) har uttalat att han ställer upp som presidentkandidat för tredje gången till valet 2024. I USA hittar via återigen kampen mellan globalister och nationalister, kanske än mer tydligt än på annat håll. Demokraterna förespråkar globalism och USAs underordnande av globala organisationer.

DJT står upp för den Amerikanska nationen och Konstitutionen som den är baserad på. Den har blivit naggad i kanten sedan 1776, men är fortfarande en hörnsten för nationen. Demokraterna ser gärna att den skrotas.

På denna andliga sida kan vi ge lite mer backgrund till den Amerikanska Konstitutionen. Den författades av Saint Germain och han gav de ”Founding Fathers” inspiration från andevärlden att skriva ned den. Den skall ses som ett heligt eller gudomligt inspirerat dokument. När de Founding Fathers hade skrivit färdigt blev de osäkra om de vågade lägga fram dokumentet – det skulle innebära fara för deras liv och deras familjers liv. Saint Germain visade då upp sig för dem och gav ett rungande tal som fick dem att skriva på dokumentet. Det finns skrivit i amerikanska historieböcker att en ”främling” visade upp sig och höll ett övertygande tal. Saint Germain kan visa upp sig i kroppslig form då han vill och har också förmågan att gå igenom väggar på grund av hans höga vibrationsnivå. Det var på detta sätt som han visade upp sig och höll tal. Jag kan tänka mig att de Founding Fathers var mäkta imponerade och påverkade.

Anledningen till att Saint Germain skrev detta dokument var för att ge en mall eller ”blue print” för världens nationer att följa och han började med USA, som sedan länge var hans fokusering. Han var nämligen också Christopher Columbus i en tidigare inkarnation. När den Nya Republiken införs i USA med klar återgång till den ursprungliga konstitutionen kommer många länder att följa efter. Det skall då kommas ihåg att den inte skall ses som den Amerikanska Konstitutionen utan som den av Saint Germain givna Gudomliga Konstitutionen för Jorden.

I och med att DJT med näbbar och klor försvarar den Amerikanska Konstitutionen arbetar han för det gudomliga och Saint Germain. Han får hjälp av den Amerikanska Militären som i sin tur får hjälp från utomjordingar, nämligen den Galaktiska Ljusfederationen.

Globalisterna, dvs Biden och de som hanterar Biden och andra ”deep staters” ser det som ett måste att få bort konstitutionen. Man har länge arbetat på att försvaga det amerikanska folket, bland annat genom fentanyl som kommer från Kina, samt infiltrering och demotivering av den amerikanska militären. Vid det här laget är militären kluven i så kallade ”What Hats” och ”Dark Hats”. Det är General Berger som är chef över US Marines som leder White Hats. Globalisterna har vidare tänkt sig att skapa ett krig med Kina som det är menat att USA skall förlora. Då kan Konstitutionen tas ur funktion och Kineserna styr i USA. I min uppfattning kommer detta aldrig att hända, men så är/var planen. DJT fortsätter att betona att Kina kommer att anfalla Taiwan.

Den största faran enligt White Hats och Alliansen är dock den interna infiltreringen i USAs statsapparat från globalisternas sida. Detta är ”the swamp” eller ”deep state”, dvs anställda inom organisationer som fortsätter att agera även efter ett nytt val. De är svåra för DJT att bli av med. Det handlar då inte bara om demokraterna utan än svårare är de illojala republikanerna. Ibland kallas de för RINOs – vilket betyder Republican In Name Only, dvs de lyder inte DJT. Ledare för denna faction kan sägas vara Mitch McConnell och Liz Chaney (dotter till Dick Chaney). Mitch McConnell har just blivit återvald som GOP Leader. DJT försöker att exponera honom. Han spenderade valpengarna på fel sätt. Till exempel så skickade han 10 miljoner dollar till Alaska där valet stod mellan två republikaner, en som hade valts ut av Trump och en som sedan länge hade stöttat McConnell. Hon heter Liza Markovski. Om dessa pengar istället hade spenderats i Arizona och New Hampshire hade förmodligen de republikanska kandidaterna där vunnit mot demokraterna, men de förlorade. Kandidaterna i Arizona och New Hampshire var utvalda av Trump och inte av McConnell. Så man kan säga att på denna basis så orsakade McConnell förlusten av Senaten.

Det var inte bara allokering av pengar det handlade om då det gäller hur ”dåligt” det gick för republikanerna, relativt förväntningarna. Valfusket för utbrett, men det skedde selektivt. Man attackerade selektivt Trumps kandidater, men i Florida där man inte valfuskade utan ”släppte fram” Ron Desantis till en rungande storseger, vilken i princip demonstrerar den så kallade röda vågen (en republikansk våg) som var på gång i alla stater, men valfusket begränsade den.

Anledningen till att de ville släppa fram Ron Desantis i Florida var dels att han var mycket svår att stoppa och varför inte ge honom en storseger. Då kan han utmana Trump som republikansk kandidat till valet 2024. Main stream media i USA är nu i full färd att lansera Desantis som kandidat, medan Desantis i princip säger ”inte så fort”. En misstanke finns att Trump och Desantis samarbetar och spelar med i att framföra Desantis som kandidat. Trump kan då se vilka som är lojala till honom och vilka som snabbt byter häst. Sedan kan Desantis bestämma sig för att inte ställa upp.

Att fuskande sker är numera uppenbart för de flesta observatörer, och folk undrar varför man inte lägger fram bevisen. Militären har samlat på sig mycket bevis både från valen 2022 och 2022. Man håller tillbaka och väntar på rätt tillfälle. Trump är mycket noga med att allt skall gå rätt och lagligt till och vill inte ta några genvägar, vilket kan urarta till inbördeskrig, vilket globalisterna skulle välkomna.  Inte för att jag vet exakt hur det skall gå till med det ryktas att den Amerikanska Högsta Domstolen har ärendet hos sig och skall uttala sig.

Detta kan dock vara för mycket för demokraterna som inte litar på domarna som var tillsatta av Trump och nu sitter i Hösta Domstolen. Trump vill gå den långa vägen. Han kommer inte själv driva denna fråga, men nu när republikanerna kontrollerar Representant Huset kan de starta diverse processer angående icke-konstitutionella vallagar och rent av valfusk. Detta kommer nu att sättas igång.

Detta räcker för denna gång om det amerikanska valet. Jag diskuterar denna fråga vid våra möten än mer i detalj helgen 26 och 27 november, samt andra utvecklingar i världen kopplade till vår befrielse och uppvaknande.

Välsignelser,

Per Staffan

Du gillar kanske också...