Jesus via Robert J Scarpa, 19 augusti, 2022

 

Kära Ande, snälla berätta för mig vad det är jag behöver veta idag?

Hälsningar bror det är jag Mästare Jesus med dig än en gång så tack för din begäran om vägledning denna dag.

Jag/vi vill att ni ska veta att allt är bra, allt är på plats och allt växer, expanderar och omsluter allt mörker som inte står i proportion till den gudomlighet som är den mänskliga. Så oroa dig inte för som sagts vid många tillfällen Ljuset vann – detta uttalande har en så stor kraft att det inte finns något som kan besegra Ljuset hur mycket de än försöker. Mörkret har ingen plats att ta vägen så de lämnas för att försöka återskapa det de försökte bygga här på jorden och det var en fullskalig koloni av avskyvärda och bedrövliga människor vars enda mål var rent själviska i orientering utan hänsyn till livets helighet och den fria viljan att välja bättre.

Det här är inte din rodeo – ett uttalande som har använts tidigare i veckan gäller även här. Fördjupa dig inte i mörkrets detaljer och se bara mot Ljuset. Välsigna alla dem vars erfarenhet har gett dem lidande och smärta och vet att de karmiska lärdomarna gäller alla inblandade i vilken situation som helst.

Kom ihåg att mycket av det du kan se, här eller bli informerad om kanske inte är allt som det verkar. Så fortsatt fokus på Källans Kärleksljusenergi är det absolut bästa stället att aldrig erkänna några försök av dem att få dig att sänka dig, sänka din vibration och skapa sjukdom i ditt liv. Den här utrensningen kommer att fortsätta att ta lite tid men vet detta – det fungerar perfekt. Så när vi anpassar oss till den ständigt föränderliga dynamiken som introduceras och tillämpas av de som är desperata efter kontroll vet att vi i hela den galaktiska federationen tillsammans med alla änglalika och positivt orienterade energier från varje hörn av galaxen är här nu för att säkerställa snabb framgång och ett positivt resultat för Planet Jord/GAIA. Så när hon fortsätter sin uppgradering av frekvens, vet att healing är ett konstant tillstånd av handling som vidtas av kollektivet för att förbereda sig för Ljusets seger och återföreningen av delarna av den ENE. Vi är här och älskar och stödjer din energirörelse så var säker på att de alltid är av Ljuset och är positiva till sin natur.

Jag vet att detta har varit ett mångfacetterat budskap så fundera över vad som har lagts fram och fråga mig/oss när det behövs.

Jag är din Jesus och jag lämnar dig nu

NAMASTE

Transkriberat av

RJS

Du gillar kanske också...