John F. Kennedy via Inger Noren, 30 januari 2021

 

John F. Kennedy, via Inger Noren

30 jan 2021

 

Jag är hedrad att få tala med dig mästare och jag ville ge lite information om vad som händer främst i USA, men även i resten av världen. Situationen i USA är minst sagt väldigt osäker. Sedan den demokratiska sidan tog täten har mycket redan förstörts för befolkningen som inte är de som har det bra ställt ekonomiskt.

Det är med ledsamhet jag ser hur människor lider med svåra ekonomiska och medicinska problem, som inte kommer att bli bättre så länge den demokratiska sidan får fortsätta att regera USA. Tydligen tar det längre tid än man trodde att visa vad dessa regeringsmän inom den demokratiska kongressen har för agenda för folket. Nu har det bevisats att det har förekommit väldigt mycket valfusk från demokraternas sida, men det är tydligen så svårt att få fram dessa bevis till folket så att de förstår vad de har fått genomlida under väldigt lång tid.

Under min mandatperiod upptäckte jag hur många som var involverade i korruption, men även hur många som varit tvingade att gå med i detta spel på grund av att ha blivit hotade med repressalier för deras familjer. Detta spelas ut ordentligt nu och även människor kan se detta med demokraternas totala brist eller nonchalans mot befolkningen. De har börjat begå misstag som befolkningen snart kommer att upptäcka. Deras lögner om bättre villkor för de som har det svårast av folket har redan genomskådats.

Det gör ont att se detta hända fortfarande på samma sätt som när jag levde på Jorden. Nu finns det som tur är en Gudomlig plan där allting är Gudomligt bestämt och det kan ingen ändra på. Denna plan är genialiskt utformad att fungera som det är tänkt, oavsett vad som sker på Jorden. Det kommer inte att tillåtas fler stora krig på Jorden. Inte som de tidigare världskrigen, men tyvärr är det ändå ett stort krig som äger rum just nu mellan det goda och det onda, kan man säga.

Mina goda patrioter. Var inte oroliga, detta var förutsett och efter detta oroliga och svåra, kommer en tid med fantastiska förändringar för hela Amerika och resten av världen. Allt kommer att bli fantastiskt och håll ut patrioter, ni går mot en fantastisk framtid som inte ligger så långt fram. Allt som händer nu måste tas fram i ljuset så att alla får se och veta vad som har hänt och händer på Jorden. Det har ni förtjänat och jag är alltid med er.

Er John och vän

 

Stort tack. I kärleksfulltjänst. Jag Är

 

 

 

 

Du gillar kanske också...