Jor-El via Börge Höglund, August 19, 2020

Jor-El
2020-08-19
Älskade människor det är Jor-El som kommer igenom.
Den här kanalen har varit stängd under en lång period men äntligen har vi en öppen kanal igen.
Jag säger till dig Börge, läxor är till för att lära sig. Du har gått igenom en tuff tid och du har en bit kvar, men ha tillit och förtröstan,du går starkare ut ur dina svårigheter än du var när du gick in i denna period.
Jag vill nu komma med en del intressanta noteringar av vad som händer.
Pandemin begränsar er rörelsefrihet för att skydda alla som bestämt Sig för att stanna och hjälpa till med med det stora arbete att bygga det bygga det nya samhället i 5:the dimensionens energier och frekvenser.
Nu har ni ett gyllene tillfälle att gå in i ert inre och rensa / putsa bort de sista resterna av ert liv i 3:dje dimensionen.
Hjälp era medmänniskor för att underlätta för dem att hålla distans. Håll ert immunförsvar aktivt och var inte rädda, ni är skyddade på många sätt.
Vi i den galaktiska federationen Övervakar er och ser till att allt följer den Gudomliga planen där ni alla är viktiga kugghjul i den stora helhetens maskineri. Alla kuggar är lika viktiga för att kunna driva den här utvecklingen till den fantastiska tid som finns där framför er, precis inom räckhåll, ni ser den så fort ni lyft bort slöjan från era ögon.
Var så säker, den finns där, allt är klart det fattas bara den lilla gnistan som tänder stubinen. Sen mina vänner, så händer allt som en förödande explosion, som rensar bort de sista resterna av de mörka energierna som gömmer sig lite här och var, men ni ljusvarelser närmar er och hittar dem var de än gömmer sig.
Ni ljusvarelser av människosläktet är kraftfulla och starka, ni kan inte stoppas. Ni tar er fram genom eller över alla hinder som kommer i er väg.
Det spelar ingen roll om det är virus (covid 19) eller det bra är en grop i vägen, ni bara fyller igen och jämnar vägen som finns framför er.
Ni är en stark överlevare som inte hindras av någonting nu när ni bestämt er genomföra den här manifestationen.
Vi applåderar er framfart. Vi skrattar och har stora fester till er ära när vi ser era framsteg som inte kunnat ses någonstans i universum under så drastisk form av kraft. Ert ljus och er kärlek är helt fantastiskt att se här uppifrån.
Det är som ett underbart och fascinerande ljus Likt ett norrsken Som spelar över en mörk himmel.
Jag är så glad att åter få komma igenom med meddelande till er.
Vi älskar er, vi sänder Er all ovillkorlig kärlek vi kan uppbringa och vet att vi är inte längre än en tanke bort.
Tack.  Jor-El

Du gillar kanske också...