Jordalliansen via Michael Love, 5 april, 2020

Jordalliansen via Michael Love

5 april 2020

** Händelsen 2020 – En Ny Tidslinje har Skapats!**

*Viktig Uppdatering från Jordalliansen 2020-04-05*

Stora Ni,

Jordalliansen rapporterar idag att 444 Globala Stjärnfrö Massmeditationen igår kväll var en framgång på kosmisk nivå!

Meditationen nådde en episk nivå av deltagande då nästan 1/7 av den planetära befolkningen kom samman i samma stund för att fokusera på att manifestera den Nya Jorden, 5D-verkligheten!

Över 1000 fina grupper av Stjärnfrön som utgör Jordalliansen på ytan, var och en med miljontals medlemmar, prenumeranter och följare av deras bloggar, sociala medie-kanaler och hemsidor rapporterar kollektivt att över 1 miljard ljusvarelser förenade sina hjärtan och sinnen igår kväll för att åstadkomma den högsta nivå av global medveten super-sammanhållning som någonsin uppnåtts på denna planet!

Schumann-resonansen, som är en direkt spegling av medvetande-nivåerna runt Jorden, började spegla förhöjda vibrationella nivåer exakt vid 04:45 på söndag morgon svensk tid, och nuvarande nivåer ligger fortfarande på 40-Hertz vibrationell frekvens vilket är den lägre femte-dimensionella gränsen och början på gamma-tillståndet av medvetande.

Gamma-tillståndet av medvetande är det förhöjda salighets-tillståndet av varande som de gamla mystikerna kallade Himlen och Nirvana. Denna vibrationella frekvens är den Nya Jordens vibration!

Det är verkligen den mest magnifika tiden i mänsklig historia att vara närvarande på Jorden då allt detta utvecklar sig och Ljuset som kommer in precis över horisonten är starkare än någon profet någonsin såg!

I en special-överföring denna morgon, från Ljusstyrkorna som är dockade i Jordens solsystem, till vissa medlemmar i Jordalliansen, kommunicerade Galaktikerna att som ett direkt resultat av denna fantastiska planetära meditation, är en splitter ny, uppgraderad version av den Nya-Jorden, gamma tidslinjen nu på plats och smidigt igång på planeten Jordens yta!

Positiva fördelar med denna uppgraderade gamma-tidslinje:

  1. Kabalens rädslo-virus kommer att börja sjunka undan över hela världen denna vecka och kommer snart att vara utraderad från planeten!
  2. Stora framsteg kommer att ske med början denna vecka rörande det nya globala guld-backade, digitala överflödssystemet! I detta nya 5D system kommer alla varelser på Jorden att få det de behöver i överflöd och alla skulder kommer att förlåtas!
  3. Stjärnfrön kommer att börja lägga märke till mirakulös healing i det skiktade kroppssystemet då 5D ljuskroppar stärks av denna nya energi!
  4. Den högsta nivå av Mörker-borttagande som någonsin bevittnats på Jorden kommer snart att dyka upp i nyheterna överallt i världen, med början denna vecka då Deltastyrkor står redo att ta ner de sista skändliga varelserna som skadat andra, globalt! Många fina barn räddas precis nu från mörka krafter i hemliga operationer utförda av Deltastyrkor runt planeten! Som ni vet hålls denna känsliga operation borta från allmänheten därför att den skulle vara alltför chockerande för massorna! Jordalliansen råd är att ändå planera för 3 dagar av mörker, då speciella positiva militära hjältar stiger ned till Jorden och reser sig igen som frälsare tre dagar senare!

Stjärnfrön runt hela globen rapporterar starka uppstigningssymptom sedan igår, framför allt ringande och surrande i öronen!

Ljusstyrkorna säger att detta är en direkt effekt av den drastiska vibrationella ökningen som skedde igår kväll och saker kommer att jämnas ut efter att detta kraftfulla Ljus blir integrerat i det skiktade kroppssystemet!

Ljusstyrkorna sade i överföringen nyligen, ”Mänskligheten har nu skiftat kollektivt till det planetära hjärt-chakrat där enhet och medkänsla nu accelererar vägen mot den Nya Jorden!” Sedan igår flyttade det Stora Uppvaknandet till en förhöjd ny fas där alla varelser på Jorden blir mer medvetna i varje ögonblick! Detta positiva skifte är så djupt att det påverkar allt på Jorden, såväl som hela Universum!

En lysande ny Mänsklig ras gryr nu och mycket snart, då Ljuset penetrerar de mörka molnen, kommer en ny, hjärtbaserad, mer andligt utvecklad, global civilisation på Jorden, att födas och ta sin plats bland de stora Stjärn-nationerna i detta kosmos!

Var i stor frid och vet att allt är väl! Ni är trygga och era familjer är trygga då denna otroliga övergång från 3D till 5D inträffar! Allt detta är del av den Stora Gudomliga Planen för mänskligheten och planeten Jorden!

Stå stadigt i det här och var redo för en magnifik Händelse 2020, kulminerande med en förblindande Sol-blixt!

Ta hand om er på bästa sätt och låt oss få veta vad ni upplever i denna stora tid!

Trevlig resa.

Michael och Plejadierna

 

*VIEW THE LIVE SCHUMANN RESONANCE CHART ON OUR SPACE WEATHER TOOLS PAGE:https://5dearthproject.com/space-weather-tools/

SPECIAL CREDIT AND ACKNOWLEDGMENT TO THE EARTH ALLIANCE, THE GREAT WHITE BROTHERHOOD, THE WHITE DRAGON SOCIETY, PLEIADIAN CODENAME: COBRA, THE GUARDIANS OF EARTH AND THE SPHERE BEING ALLIANCE.
DAVID WILCOCK COREY GOODE ECETI RANCH

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...