Josef, forskare och läkare via Inger Norén, 11 september 2021

 

 

Josef, forskare och läkare via Inger Norén

11 september 2021

 

Hej Inger, det var ett tag sedan vi talades vid och nu är det dags igen tycker vi alla på denna station med läkare, forskare med flera.

Det har gått alldeles för lätt för dessa läkemedelsföretag med att påverka läkare på Jorden i alla länder att det är alldeles nödvändigt med allt fler vaccin för att få människor att dö allt fortare och i allt större antal. Detta massmördande av befolkningen är ett otyg mot alla människor som faktiskt är oskyldiga för detta krig, men som tyvärr med sin rädsla lätt faller för de hemska instruktioner som de ledande i alla länder påtvingar dem. Det är märkligt att så många ändå har så stor tilltro till dessa vaccin som egentligen inte är ett vaccin som skyddar mot Covidviruset. Vi har påpekat så många gånger att dessa injektioner är väldigt farliga och vi hade nog haft för stor tilltro till mänskligheten att de vågade ifrågasätta dessa injektioner som alltför många människor kommer att dö av. Dessutom blir de lättkontrollerade av den mörka regeringen som håller alla länders ledare i hård kontroll i att de går de mörkas agenda tillmötes.

Detta vansinniga måste får ett slut. Att man tar dessa injektioner själv är något som man väljer för sin egen del, men att tvinga sina barn att ta dessa injektioner är att förstöra deras liv med i bästa fall inte alltför svåra biverkningar längre fram i livet eller att de blir totalt förändrade i sin personlighet. Om folk visste om vilka farliga ämnen som finns i dessa så kallade vacciner skulle de inte ta dem. Det är säkert och om de visste vilken kontroll de mörka har över alla människor som nu har tagit dessa injektioner, som är förödande för den mänskliga arten.

Om den mänskliga rasen ska överleva måste många människor ta tag i detta och tillsammans motarbeta dessa läkemedelsjättar med att tala om sanningen för folket så att de förstår allvaret i vad dessa mörka gör med dessa handlingar mot folket. Det är oerhört allvarligt och att fortsätta att ge människor injektioner mot ett virus som är på utdöende och försvinner lika fort som det uppkom är en kriminell handling mot folket. Vi hoppas verkligen att detta ger en tankeställare till många människor som har tagit dessa injektioner och kommer till insikt att inte längre ta dessa instruktioner om att inte kunna träffa sina nära och kära eftersom det inte längre har någon funktion. Dessutom har dessa masker som många bär en förödande inverkan på deras lungor i förlängningen.

De personer som blir sjuka och dör av detta virus är inte enbart sjuka av viruset, utan andra sjukdomssymptom ligger bakom dödsfallen i lika hög grad, men det är något som inte redovisas i statistiken. Detta är mörka meddelanden men mycket angelägna och allvarliga. Människan som art är lika viktig som någon annan art i Universum, men med denna utveckling med massvaccination över världen är vår art i fara för att bli eliminerad av de mörka.

Människor, vakna upp ur er sömn och se er omkring. Att endast ha en mindre rädsla för dessa ledares instruktioner och leva som ni själva vill har en stor betydelse för vår överlevnad och våra barn ska inte ta över en planet som är i randen av total förstörelse av varelser som inte hör hemma på denna planet. Att ha varelser på vår planet som har de människor som överlever dessa injektioner och blir deras slavar som de kan kontrollera som de vill, är inte något som vi ska ha. Det är deras agenda med detta biologiska krig mot människorna och vi hoppas att det är några som trots allt läser dessa ord och tar dem till sig.

Vi är människor och en väldigt viktig art av varelser som finns till av en orsak för att vara en tillgång för alla andra i Universum och det ska inga onda varelser ta ifrån oss. Vi har trots allt stor tillit till folkens sunda förnuft i att bekämpa dessa mörka och ta tillbaka vår vackra planet. Behåll ljuset, kärleken till er själva och andra så mycket ni kan. Det är ett starkt vapen.

Josef med flera läkare och forskare

 

Stort tack Josef och andra forskare och läkare

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...