Josef, forskare och läkare, via Inger Noren, 19 septmeber, 2020

 

Josef, forskare och läkare,

via Inger Noren

19 sep 2020

 

Hej Inger, jag har lite mer att berätta. Folk måste få veta vad som pågår i de flesta länder faktiskt. När det gäller den medicinska delen som ligger vissa av oss forskare och vetenskapsmän väldigt varmt om hjärtat, vill vi betona vikten av att människor bör vara väldigt observanta på vad läkare säger om influensor och läkemedel.

Det vi har sett från denna sida av väven är att det har tillsatts några komponenter som inte är farliga var för sig, men tillsammans är de praktiskt taget dödliga. Detta gör det svårt även för läkare som inte är forskare att se denna koppling. De blir helt enkelt lurade. Det leder till svåra biverkningar för patienterna och onödigt lidande.

Även läkare måste bli bättre på att undersöka och våga ifrågasätta dessa så kallade forskare som tillägger dessa substanser i mediciner och vaccin. Detta är något vi kommer att tjata om hela tiden tills någon tar tag i detta bedrägeri för att få ett stopp på detta elände.

En del forskare på denna sida av väven säger även att inom den tekniska industrin förekommer sådant bedrägeri mot människorna angående deras pengar som tillhör folket. Pengar som går till enbart kriminella nätverk och det handlar om miljarder. Politikerna vågar inte motsätta sig näringslivet även om det finns bevis för detta. Det är både skam och feghet att inte försöka komma tillrätta med detta bedrägeri. Tyvärr kan det bli en fruktansvärd reaktion på folket när de upptäcker detta bedrägeri.

Det är inte bara i Sverige detta händer utan det gäller hela Europa och det är ett stort problem. Det är bra att detta kommer upp till ytan. Folk måste få veta. Vi är så otroligt tacksamma för denna kanal som ger oss möjlighet att meddela folket om vad som händer i Sverige och i världen. Detta är ett världsproblem.

Med ljus och kärlek

Josef med flera forskare och läkare

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...