Josef, forskare och läkare, via Inger Noren, 10 september, 2020

 

10 sep 2020

Josef, forskare och läkare, via Inger Noren

Hej Inger, nu har vi studerat vad som finns i det svenska vaccinet för covid-19 och det vi kan konstatera är att detta vaccin är precis lika farligt som alla andra vacciner som tas fram i världen. Tydligen vill makthavarna bli av med sin befolkning.

Detta vaccin har substanser som avser att hålla kontroll på människorna. De som över förmodan överlever övervakas noga av dessa så kallade läkare. Biverkningarna kanske inte märks på en gång men över sikt blir befolkningen betydligt mindre i antal.

Folk måste våga säga ifrån till dessa läkare och makthavare. Inte bara tro att om de får ett vaccin mot detta virus blir allt bra och alla klarar sig. Så är det inte. Dessa vaccin är inte till för att göra er immuna mot sjukdomen utan endast ett verktyg för att hålla kontroll på de som överlever vaccinet.

Detta virus, covid-19 är på avgång i de flesta länder och de människor som dör i detta virus dör även av andra orsaker, inte enbart av covid-19. Däremot är ett nytt virus på ingång som påminner om tidigare influensor, men kanske något svårare och då sätts människors rädsla igång igen. Det är meningen och en ny nedstängning blir följden.

Vi ber er, bli inte rädda, då biter inte virus på er och tänk efter minst två gånger innan ni bestämmer er för att ta ett vaccin mot covid-19. Det är faktiskt bättre att få sjukdomen istället, för ni kan inte ana vilka biverkningar detta vaccin får längre fram i tiden.

Tack för att vi fick framföra våra farhågor angående detta vaccin som endast är till för att skada. Vi är så glada för denna kanal som för vår talan till folket. Folket måste få veta.

Med stor kärlek

Josef med flera forskare och läkare

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...