Kapten XIA från Sirius stjärnsystem via Inger Noren, 4 april, 2020

2020-04-04

Kapten XIA från Sirius stjärnsystem

Vi vill meddela människorna att denna situation som Jorden befinner sig i kommer att upphöra allt eftersom. Fortfarande behöver Jorden och människorna vila sig från föroreningar men även från stress och arbete. Denna tid är till för att återhämta sig och samtidigt försöka få en tid för reflektion över sin egen medvetenhet och sitt liv i övrigt.

Detta virus som florerar nu i världen har en avsikt att öppna människorna för en ny verklighet. Uppstigningen går fort nu både för GAIA och människorna på grund av att allt fler har en uppfattning om hur fort det kan gå att allting förändras. Detta är en väldigt positiv utveckling för alla och snart väntar en ny verklighet med mer ljus och glädje för människorna.

Vi galaktiker arbetar kontinuerligt med att förse Jorden med ljus som de stora ljusskeppen runt Jorden skickar till oss alla. Det har aldrig förekommit så mycket ljus runt planeten som nu.

Detta fenomen med virus kommer att fortsätta ett tag till för att sedan försvinna för gott. De personer som inte överlever detta virus är redan innan de inkarnerade på Jorden förutbestämda för det. Ingen dör av en olyckshändelse. De flesta som inte överlever är de äldre och det har de bestämt innan de inkarnerade på Jorden.

Vi galaktiker märker en stor rädsla för dessa virus men vi märker även en fin sammanhållning mellan människorna. Många har börjat engagera sig för andra för att hjälpa till med olika göromål och det är en väldigt bra utveckling. Det betyder att kärleken har börjat få fäste hos människorna som har väldigt stor betydelse för att allt ska gå enligt planen. Allt är precis som det ska vara. Människorna höjer sig i medvetenhet på grund av kärleken till sig själva och varandra.

 

Med kärlek. Kapten XIA från Sirius stjärnsystem

 

 

 

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar…. JAG ÄR

Du gillar kanske också...