Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 september 2020

 

Var Mer Överflödande & Ha Mer Överflöd

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi känner oss väldigt överflödande just nu, för vi arbetar med så mycket energi och för att vi har så många nya vänner att älska. Vi vet att överflöd är en viktig fråga i er värld och att ni vill se många förändringar i de system ni har på plats. Det är dags för dessa förändringar att komma, men ni måste fortfarande ha tålamod och ni måste fortfarande leva i den värld ni befinner er i just nu. Vad kan ni göra för att känna er överflödande? Vad kan ni fokusera på och känna i er kropp, i era chakran och i ert energifält?

Ni kan känna ett överflöd av energi eftersom det finns runt omkring er, och det kommer mer hela tiden. Ni kan ha ett överflöd av kärlek, för ni är oändliga och evig kärlek. Ni kan andas in ett överflöd av luft och förvandla er själva genom den mycket enkla handlingen. Ni lever i en värld och i en tid när det finns så mycket utanför er som är glänsande, glittrande eller bjärt. Det är så mycket som försöker få er uppmärksamhet, och det gör det mer utmanande att leta efter allt ni behöver i er omedelbara omgivning och inom er själva.

Ni har allt, för att ni existerar och för att ni är Allt Som Är. Men vi kan säga det tills Daniel Scranton här är blå i ansiktet, och det spelar ingen roll om ni inte släpper in sanningen. Låt den sjunka in. Låt er själva känna det överflöd av kärlek som ni är, som strömmar till er och genom er hela tiden. Och utöver allt detta är ni väldigt lyckliga, för ni har ett överflöd av människor i er värld som ni kan älska. Ni behöver inte plocka och välja vilka ni älskar och vilka ni håller tillbaka om var ni verkligen är ifrån.

Ni kan älska alla. Ni kan vara överflödande. Ni kan vara mer av Källan med det mycket viktiga beslut som ni kan fatta för att andas medvetet och att älska mer, att känna mer och att expandera och bli mer som ni är avsedda att bli.

Och ni behöver inte ens lämna ert hem för att göra detta, men vi rekommenderar att ni hittar ett trevligt jordstycke att ansluta till och att jorda er in i. Jorden är en så rik varelse, och ni har så mycket att ta emot från henne. Ni har egentligen bara skrapat på ytan av vad hon kan ge er energimässigt. Gör er en tjänst och känn er överflödande en liten stund, minst en gång om dagen, och förvandla er själva och er livserfarenhet inifrån och ut.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...