Universella Moder Maria via Linda Dillon 9 september 2020

Universella Moder Maria via Linda Dillon 9 september 2020

 

Linda Dillon: Universal Mother Mary – Kom Hem och Hälsa På

Det är vad jag gör, jag bjuder in dig hem på besök. Ja, för att utöka min glädje eftersom den är glädjefylld. Men det är också för dig att höra berättelserna av sanning, kanske lära dig nästa oktav, för att bättre förstå vem du är.

https://counciloflove.kartra.com/page/pti135

Kanalisering:

Hälsningar, JAG ÄR Mary, JAG ÄR Mare ’, JAG ÄR Moder, JAG ÄR Fader, JAG ÄR En. Och jag kommer i denna form för att prata med dig, för att vända mig till dig, för att omfamna dig, för att uppmuntra dig, för att ta hand om dig, inte enbart för att återvända hem till mitt hjärta, till vårt hjärta, utan till ditt hjärta, ditt väsen, din kärlek.

Ja, konstruktionen av min älskade Gaia är, som kanalen har sagt, 12 – 12 … [12 plan och 12 dimensioner inom dessa plan] … men det betyder inte, söta ni, att den är begränsad till 12 – 12. Detta handlar om att ni inte bara får utan behåller, förkroppsligar er födslorätt, gör anspråk på er födslorätt. Ni var aldrig avsedda, inte att bara kopplas bort, utan att känna er på alla sätt eller form bortkopplade.

Ni har alla varit mödrar, fäder, spädbarn. Det spelar ingen roll vilket kön du förkroppsligar, eller om du har barn i det här livet eller inte … ni har alla varit mödrar. Och så säger jag det till dig på det här sättet … när du har fått barn som du älskat och hållit av, som har fötts från ditt eget väsen, och du har sett dem växa och du har hållit dem borta från skada och du har matat dem och du har stoppat om dem på natten.

Och sedan har dagen kommit där du har sagt, ”Nu ska du gå och lära dig en yrkesutbildning. Nu ska du gå i skolan. Nu ska du lämna hemmet och gifta dig. ”Och så länge du har gjort det har det varit en kärlekshandling … din önskan att se dina gudomliga, söta barn uppleva världen de har kommit till i största möjliga fullhet. Men din hjärtförbindelse, själva DNA:t de bär, den bryts inte eller stoppas … om något så växer det. Och du ser alltid med spänning fram emot när de kommer hem för att besöka dig, eller ännu bättre … när de bjuder in dig att komma och besöka dem.

Det är vad jag gör, jag bjuder in dig hem till att komma och besöka mig. Ja, för att expandera min glädje eftersom den är glädjefylld. Men det är också för dig att höra berättelsen av sanning, kanske lära dig nästa oktav, för att bättre förstå vem du är … inte på vägen för tidigare liv eller förfädernas historia. Ja, det har sin plats. Men jag pratar om vem du, min älskade ängel i form, på planeten, vem du är.

Ingen av er, ingen av er … ja, inklusive henne … har helt förstått djupet, höjderna och storleken på er essens. Det är ingen kritik, det är helt enkelt dags. När jag har sagt till er tidigt och upprepade gånger, i början av detta år, 2020, att det är en tid av återfödelse, tog ni detta på ett mycket esoteriskt, dimmigt sätt. Och det har varit känslan av ”åh, det är Jul, eller min födelsedag kommer, och jag hoppas att jag får fina presenter.”

Jag pratar om återfödelse och i form, på planeten, som ingen av er verkligen har förstått hur det kan hända. Så, låt mig uttrycka det för dig på det här sättet … det är en omdefiniering, i dina termer, av din förståelse, av din upplevelse, av din uppfattning, av vem du är. Du är ett barn till En. Naturligtvis inter/flerdimensionellt, magnifikt … och jag vill att du ska veta detta. Men ännu viktigare, jag vill att du ska uppleva detta.

Så älskade, kom hem … vi väntar alla med stor spänning. Farväl.

 

The New You 2018

 

The New You 2018

 

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

Du gillar kanske också...