Josef, forskaren och läkaren, via Inger Noren 29 juni 2020

Josef, forskaren och läkaren, via Inger Noren

29 juni 2020

 

Nu har jag lite mer att berätta angående den medicinska delen. Det har framkommit att en del läkare har tillsatt en substans i vissa läkemedel som avser alzheimer och dessa substanser gör människor än mer sjuka. Den verkligen påskyndar döendet för patienterna i stället för att ge dem lindring i sjukdomen. Denna sjukdom går inte att bota, men den går eller har gått att lindra tills nu.

Det är förskräckligt att läkare som har svurit läkareden kan nedlåta sig att behandla andra människor/patienter med dessa mediciner. De är direkt dödande. Detta måste komma ut så fort som möjligt. Folk måste få veta.

Det är svårt för gemene man att ifrågasätta läkares mediciner, men nu måste verkligen de styrande göra något åt denna förgiftning som det faktiskt är. De äldre i samhället har särskilt svårt att kunna göra sin röst hörd, men jag hoppas att det ändå finns läkare som slår larm om dessa läkemedels farlighet. Vi måste värna om våra äldre i samhället. Allt fler lever allt längre men med dessa läkemedel bromsar man livslängden. Livet måste tas på allvar.

Vi läkare och forskare på denna sida av väven ser hur det manipuleras och fuskas allt mer med en cynism som vi aldrig har sett maken till. Det kan inte vara det viktigaste i läkaryrket att endast tjäna så mycket pengar. Viljan att tjäna och ge läkande till människor måste vara det största inom läkaryrket.

Det finns väldigt bra läkare i de fattigare länderna som gör ett fantastiskt arbete under svåra förhållanden. Dessa läkare ska ha en eloge för sitt engagemang för framförallt kvinnor och barn. Tyvärr är det svårt att få läkare till dessa ställen och att arbeta permanent, men de som gör det är fantastiska.

Det är mycket som händer både på Jorden och i Universum som de flesta människor inte känner till så mycket om, men det kommer snart en händelse som vänder upp och ned på verkligheten för många. Mycket kommer att komma fram som har dolts för folket och det är både en svår och behövlig kännedom för människorna.

Vi är många läkare och forskare här på denna sida av väven som ger budskap på detta sätt och vi är så glada och tacksamma för denna utomordentliga kanal som ger oss möjlighet till detta. Vi lovar att vi återkommer. Ta hand om varandra.

Med ljus och kärlek

Josef med flera forskare och läkare

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänare …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...