Mike Quinsey Kanaliserar sitt Högre Jag, 26 juni 2020

Mike Quinsey Kanaliserar sitt Högre Jag, 26 juni 2020

  

26 Juni 2020. Mike Quinsey.

Kom ihåg att ingenting händer av en slump och medan era erfarenheter kan se ut på det viset involverar de ofta många andra själar, vissa på grund av karma och andra som helt enkelt kommer att förena sig med dem. Pandemin har gett många människor gott om tid att reflektera över sina liv hittills och bestämma vart de ska gå från denna tidpunkt. Det är en chans att reflektera över ditt liv hittills och om det uppfyller dina ambitioner, eftersom tiden på många sätt tar slut och en ny era kommer att bli till. De gamla vägarna har tjänat sitt syfte mycket bra, men en ny väg framåt vinkar för dem som har tagit sikte på Uppstigningen.

Allt som för närvarande händer är beräknat för att säkerställa att framsteg upprätthålls som kommer att undvika störningar från de mörka vilka kan orsaka onödig försening för era framsteg. Förtvivla inte oavsett vad som händer under nuvarande omständigheter, eftersom det är en tid för att rensa bort allt som inte har någon plats i framtiden. Samtidigt uppmuntrar vi de själar som har satt blicken på Uppstigningen att försöka så långt som möjligt att ignorera det kaos som kan hända runt omkring dem. Det orsakas till en del av de negativa grupperna som fortfarande tror att de kan få makten genom att döda sina rivaler. De förstår inte att framtiden redan har skrivits och att ingen dödlig har makt att kunna förändra resultatet.

Det faktum att stora förändringar äger rum kan knappast ignoreras, särskilt när världsomspännande väderförändringar inträffar som har lett till några extrema omständigheter. Havsnivån stiger och ett antal inlandsområden försvinner, men det ges vanligtvis riklig varning för att ge människor tid att flytta till säkra platser. Allt är på väg i beredskap för den slutliga förändringen som kommer att se löftena om en ny Jord uppfyllda. De kanske viktigaste förändringarna för dig är de många som kommer att resultera i att du har mer frihet från dina nuvarande vardagliga uppgifter. Det kan vara långt borta men så småningom har du allt du behöver till hands och mycket mer tid att uppfylla dina personliga ambitioner.

Tänk stort och förstå det vi ofta har bett dig att göra, och fokusera på det du föreställer dig för dig själv eftersom dina önskningar kommer att uppfyllas, men som alltid kan du få råd och hjälp från dina guider som är där för att hjälpa till. De gör mycket mer för dig än du kan föreställa dig, och är alltid nära dig och till hands när det behövs. Till exempel gör de sitt bästa för att säkerställa att du håller dig till din livsplan eftersom den innehåller upplevelser som du behöver för att gå vidare. Hela syftet med dina inkarnationer är att hjälpa dig att uppleva på ett sätt som främjar din utveckling. Försäkra dig om att du inte är ensam när du hanterar de utmaningar som står framför dig och så att säga – pekar dig i rätt riktning.

Vi vet att det är svårt för dig att förstå din låtsasvärld, eftersom du har tänkt den till verklighet, och efter att ha tjänat sitt syfte kommer den snart att “försvinna” när mänskligheten går vidare och förbereder sig för nya upplevelser. Ni har fått den framgång som kommer att säkerställa att ni lämnar den tredje dimensionen bakom er eftersom den har tjänat sitt syfte. Moder Jord kommer gärna att lyfta upp er i de högre vibrationerna och skapa en vacker Jord för er, en som är fri från all den nuvarande negativiteten som finns.

Utanför ert solsystem finns så många avancerade civilisationer, mycket lika era arter med smärre skillnader, och några som mycket väl kan passera för människor som har mycket liknande egenskaper som er själva. Det finns verkligen så många som liknar er att vi känner oss säkra på att ni skulle njuta av att träffa dem. De har mycket att erbjuda er, och en mycket spännande tid väntar er alla. Det finns ingenting att frukta och de negativa Reptilerna kommer inte tillåtas att störa era framsteg som de tidigare har gjort.

Som vanligt håller era regeringar de verkliga nyheterna för sig själva medan de lämnar er fortfarande till att leva i en svunnen tid. Vissa hemligheter blir för stora för att döljas mycket längre, och det är troligt att det kommer att bli några avslöjanden inom en snar framtid, men i en tid då det är säkert att göra det. Ni ser konstiga farkoster på era himlar, men de är inte så konstiga eftersom de ingår i er rymdflotta. De har länge utvecklats huvudsakligen genom att ta efter kraschade farkoster som går tillbaka en ganska lång tid. Med det kom ett stort språng i er teknik, även om ni verkligen är långt efter de civilisationer som har funnits i tusentals år och har interstellära farkoster.

Där finns också frågan om människans avsikter eftersom det hittills inte finns något förslag på att deras rymdresor är för att skapa fredliga relationer, även om ni handlar med många civilisationer. Vissa framsteg har smugit in i ert kunskapsområde, vilket är varför ni har avancerat så snabbt på relativt kort tid. Men ni har inte fått nytta av dem alla annars skulle ni till exempel redan ha använt fri energi. Det kommer att komma men inte förrän de mörka har tagits bort och inte längre utgör ett hot mot er.

Ni lever i en aldrig tidigare skådad tid då inte mycket verkar enkelt och det inte verkar finnas någon riktning eller syfte i världshändelserna. Ni står inför många års uppoffringar när regeringar kämpar för att komma till rätta med de problem de ser framför dem. Ingenting kunde ha förberett dem för det som har hänt och det visar svagheten i era monetära system som har kämpat för att klara kraven på dem. Det finns alltid en väg ut ur problem, men resultatet av pandemin har allvarligt stört ert monetära system. Vi erkänner er svåra situation och kommer att göra vårt bästa för att hjälpa er, men ni måste ta de första stegen själva för att börja återställa ert samhälle. Vi kan inte säga mer eftersom det är så många faktorer involverade att inte ens vi kan se vilken väg ni går.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullbordande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt Guds Jag och varje själ har samma förbindelse med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...