Josef, Forskaren och läkaren, via Inger Noren 4 juni 2020

 

Josef, Forskaren och läkaren, via Inger Noren

4 juni 2020

 

Jag har lite mer att berätta, tyvärr måste jag väl säga. Det bästa vore förstås om jag inte behövde slå larm om hur allting fungerar, men folk måste få veta.

Jag vill börja med att säga: Läkare i denna tid har jag väldigt lite förtroende för. Tydligen är läkarutbildningen inte längre så viktig utan endast en statussymbol för ett välbetalt arbete. Det är oetiskt. Tyvärr är det många äldre läkare som har slutat arbeta men som inser att alla dessa läkare inte har så mycket kunskap som fordras nu för tiden.

Nu reser många till andra länder, även andra som kommer från andra länder till oss och det medför att läkare måste lära sig om sjukdomar som kanske inte fanns i alla länder som de gör nu. Detta medför att vaccin framställs för snabbt. Det får inte ta sin tid att genomföra vaccinet i den takt det behöver för att bli ett så rent vaccin som möjligt. Därför blir vaccinerna farliga eftersom det inte får testas i lugn och ro utan ska hastas fram med farliga substanser som kan skada människor. Allt handlar om pengar.

När det gäller andra mediciner, så är det en väldig ojämlikhet mellan mediciner till män respektive kvinnor. Jag skulle vilja säga till alla kvinnor att kräva mediciner som avses för män, oavsett sjukdom. Männens mediciner är renare och innehåller inte så mycket giftiga ämnen som kan skada.

Detta måste folk veta om och framför allt kvinnorna. Alla är lika viktiga. Nu kan det vara skillnader i sjukdomar för män och kvinnor men generellt är medicinerna sämre för kvinnor. Som tur är blir det fler och fler som hittar den alternativa medicinen. De homeopatiska preparaten används mer och mer glädjande nog.

Jag är väldigt glad att jag har fått tala genom denna kanal om sådant som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, det vill säga läkarvetenskapen. Folk måste bara bli mer uppmärksamma och rädda om sig själva. Var kritisk och ät sunt som din kropp mår bra av.

Med ljus och kärlek

Josef

 

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

 

 

Kommentar: Josef avled år 2017 efter ett liv av arbete inom medicinsk forskning. Med hänsyn till hans nu levande familj används inte hans riktiga namn.

 

Du gillar kanske också...