Ivo från Vega via Sharon Stewart, 2 juni 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 2 juni 2020

 

Jag: Hej Ivo, det här ämnet kan vara lämpligt med tanke på vad vi är inne i just nu.

Ivo: Det är det, min älskade. Förenta staterna är nu involverade i ett raskrig, i hälarna på Covid 19-pandemin, som inte skapade den rädsla och separation som Deep State hoppades på. Så de hettade upp situationen genom att elda på rädslan så mycket som möjligt och kastade sedan en tändsticka på den för att tända en ny eld: rasspänning.

Vi såg att många läkare kom fram för att protestera mot hur viruset hanterades, och många experter gör inlägg om erfarenheter med gamla människors boenden som inte visades, och sedan började naturligtvis sociala medier censurera deras röster, så Donald Trump ändrade lagarna och förbjöd dem att göra det. Han håller ett öga på det nu. Om censuren fortsätter kommer han att vidta andra åtgärder och det kan inkludera stängning av Twitter och Facebook, till och med Youtube, de som censurerar kommer att tas ur verksamheten.

Jag: Fantastiskt! Ja folket står upp och säger sanningen.

Ivo: Deep State manipulerar folket, folket svarar genom att säga sanningen, Deep State censurerar sedan dem, och sedan skapar Trump nya lagar som förbjuder dem att göra det. Så nu är ni i ett raskrig över Förenta staterna vilket börjar visa sig på andra ställen. Samtidigt använder Deep State media för att ta bilder på Trump och hävdar att han är inkompetent, känslolös, en pajas etc., och han kommer tillbaka och använder det rättsliga systemet mot dem. Så de ändrar taktik och nu har ni ett raskrig som visar sig i andra delar av världen.

Jag: Ja, det kanske visar sig i Johannesburg, jag vet inte. Men det är en annan brännpunkt.

Ivo: När ert folk vägrar att förstå att detta görs mot dem, snarare än något som händer organiskt, att hela historien mellan vita och svarta var manipulerade ansträngningar för att få er att hata varandra, så faller de offer för krigen. Ilskan kommer ut.

Det är därför ni har ett klassystem. Så att ni kan hata varandra.

Jag: Så de kommer att sitta och vänta på hur det här spelar ut sig och börja något annat så snart det verkar ha klarats upp. Man kan säga att de försöker komma åt Trump och Alliansen. De försöker diskreditera honom. Se det hela sjunka undan vid valet i november. För det kommer att bli dräpande.

Jag känner många människor som fortfarande hatar Trump och alla har rätt till sin egen åsikt, men då måste ni inse att er åsikt är starkt manipulerad. Stäng av TV: n och börja läsa de nyheter som jag läser så ser ni den andra sidan av historien.

Gillar du att bli kontrollerad? För det blir du.

Och detta spelas ut precis som du sa i ”Vad du behöver veta nu.” Du sa att det skulle bli upplopp och brist. Du sa möjligtvis inbördeskrig i Amerika.

Ivo: Jag gjorde det. Jag kunde se dessa tidslinjer baserade på det andliga tillståndet hos folket i USA. Det finns många som fortfarande leds av egot, som naturligtvis manipuleras genom Deep State med sinneskontroll, och det är de som attackerar andra och blir våldsamma.

Ni ser att det finns andra som hör de alternativa nyheterna och stoppar upploppen innan de börjar. Detta är intressant att iaktta. Det finns människor på gatorna som uttrycker sitt ogillande för vad som händer, men vägrar att delta i upplopp och kasta tegelstenar eftersom de vet att tegelstenarna läggs ut av Deep State genom George Soros Antifa, för att skapa upplopp och krig.

Deep State tycker om krig. De har finansierat många av dem.

Så det är upp till er, ni som är mer utbildade och klokare, att hålla er högsta vibration för människorna i er värld. Håll er högsta vibration och se det goda som kommer ut av detta för alla.

Alla lär sig och utvecklas i sin egen takt. Du skulle protestera i centrala Ottawa den första juli, men har ändrat dig sedan du har sett att upplopp och plundring har nått Kanada också.

Jag: Jag kommer inte att vara en del av det. Det våldsamma är inte min grej.

Ivo: Lovvärt, min älskade. Ni måste alla arbeta för att få den reptiliska delen av era psyken under kontroll. Våld är inte lösningen. Om det hade varit lösningen, skulle ni vara där ni är nu? Nej. Det är faktiskt den delen av ert psyke som Deep State/De Mörka tycker om att manipulera – den del som är som dem.

Ni är inte som dem. Ni är som vi. Detta är den verklighet som så många jordmänniskor ännu inte har upptäckt om sig själva. Så många lever liv utan att veta vilka de verkligen är, och detta är en travesti.

Så det är bäst att de som inte är benägna till detta våld håller sitt högsta ljus för att hjälpa kollektivet att komma igenom dessa problem med färre incidenter och dödsfall.

Så jag sa att nästa sak är att pedofili kommer att exponeras i media, och det kommer det.

Detta är vad Deep State fruktar: att de kommer att avslöjas för att vara de satanister de är. Att det kommer att avslöjas att era barn är vad de är ute efter.

Jag: Sjukt.

Ivo: Ja, och det är inom alla jordmänniskors förmåga just nu att eliminera deras inflytande från jorden genom att eliminera mörkret i sig själva. Det är de mörka delarna av dig som gör att deras mörker kan blomstra. Det är därför de manipulerar dig till att argumentera, slåss och göra uppror. Du matar dem när du gör det.

Jag: Men om de gör saker som att släppa sina arméer ut på gatorna måste vi stå emot dem.

Ivo: Ni kan motstå dem. Ge helt enkelt inte efter. Ignorera dem.

Jag: Hur ignorerar man en polis med en pistol?

Ivo: De kan inte vara överallt hela tiden.

Jag: De har datoriserad övervakning.

Ivo: Och så låt dem övervaka dig.

Jag: Då kan de arrestera oss.

Ivo: Du är Ljuset, min kära. Och ingenting händer med dig som du inte skapar dig själv. Om du är rädd för att bli fängslad kan det hända. Om du inte är rädd för det kommer det inte att hända. Det är upp till dig att arbeta med din själ för att manifestera ditt liv som du önskar ha det. Du är inte heller eller och har aldrig varit underställd dessa kontrollörers regler. Det var du aldrig. Det är sanningen du måste förstå.

Jag: Jag förstår. Tack Ivo.

Ivo: Detta är en viktig lektion för alla: ni är fria. Det enda skälet till att ni känner er fängslade är för att ni gick med på deras regler.

De äger ingenting utan ert samtycke. Ge dem inte det. Flytta er bort från Matrisen. Lev i en högre vibration. Fortsätt att hjälpa till att öppna de sovandes ögon.

Det finns inget att vara rädd för förutom rädslan själv. Förstår ni vad det betyder nu?

Jag: Tack Ivo.

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

Get your copy of our new book, “Ashtar Sheran: Your Future on Eden” today! Your download is available now, at: https://www.smashwords.com/books/view/1010871

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...