Josef, forskaren och läkaren via Inger Noren, 8 juli 2020

Josef, forskaren och läkaren via Inger Noren, 8 juli 2020

Nu har vi på denna sida av väven fått se lite mer om vad som händer inom medicinen framför allt. Det är märkligt att en del läkare kan tycka att det är rätt att manipulera och föra människor bakom ljuset genom att dölja vad som ingår i vissa mediciner. Det är direkt kriminellt. Vi har sett att många människor har fått väldigt svåra biverkningar av dessa mediciner, för att helt enkelt skada och eventuellt döda människor. Det är verkligen skamligt.

Som forskare och läkare känns det faktiskt väldigt ”skämmigt” att se dessa personers medvetenhet om skadorna och ändå fortsätta att ge dessa mediciner till människor. Vi alla forskare som arbetar med den medicinska forskningen kan se alternativa mediciner som läker människor i stället för att skada dem. Det har börjat komma en del läkare som faktiskt har börjat med alternativ medicin. Det är något som kommer att ge människor hopp om en lättare och mer human vård.

Det är glädjande att nu äntligen har det börjat med avslöjanden för folket om vad som har pågått i oändligt lång tid och som har skadat mänskligheten väldigt mycket. Nu har det i stället fått människor att börja protestera mot hur de gamla i samhället behandlas till exempel och hur de stora farmaceutiska industrierna köpslår och binder läkarna till sig för sin farliga agenda.

Det är inte bara inom medicinen som det fuskas och manipuleras utan även inom den reguljära utbildningen till läkare och forskning. Det är inte så noga med etiken längre utan man räknar kallt med att vissa måste offras för forskningen. Detta cyniska sätt att tänka är att förstöra för kommande generation som vill tjäna för att läka människor i sitt kall.

Det kommer inte att hålla så länge, eftersom det nu har blivit en stor skillnad i människors medvetenhet. Tyvärr kan inte människor värja sig mot dessa metoder, men insikten om att nu får det räcka med kontrollerande och styrande. Nu vill människor bli fria och tänka själva. Det kommer en stor förändring som lägger ned alla dessa farmaceutiska industrier av ledare som har tagit makten över ”eliten” som de kallar sig.

Vi ser med tillförsikt på framtiden då människor kan läka sig själva genom sin tro på sin egen kapacitet, vilket betyder mycket för en ljusare värld för alla i befolkningen. Denna nya världsordning kommer inom kort med betydligt snällare mediciner, som läker och skyddar individen.

Vi är som vanligt väldigt tacksamma för att ha möjlighet att genom denna kanal förmedla våra budskap som folk måste få veta. Ta vara på denna tid för att lära så mycket som möjligt om er själva.

Med kärlek och ljus

Josef med flera forskare och läkare

 

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

Du gillar kanske också...