Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 3 maj, 2022

En meditation och en bön för mänskligheten

Jag ser en vacker bild som beskriver en stad i Sydeuropa. Den ligger vid en bukt med många båtar och i en tanke är jag redan där. Det är tidigt på morgonen och solen värmer redan. Det är varmt, behagligt och fiskarna är redan långt ute till havs för dagens fångst.

Måsarnas skrik tillsammans med vågornas brus mot stranden är det enda som hörs och det är verkligen vackert. Jag sätter mig en stund på stranden som fortfarande är fuktig efter natten. Det är ett behagligt lugn, men snart kommer nya besked om krigen i Ukraina som tyvärr inte har någon avmattning.

Rysslands ledare kommer inte att ge sig förrän han har rensat hela Ukraina från baser med biovapen för eliminering av hela befolkningen på Jorden. Hans insatser är historiska och chocken blir stor när sanningen kommer fram. Många är det som profilerar om fler krig i Europa men det är endast en skrämselpropaganda eftersom inga fler krig är tillåtna. Allt fler människor vågar protestera mot ledare i världen som vill hålla sin befolkning i kontroll, men detta är något som endast ger människorna en bekräftelse på vad de har för agenda.

Det är svårt att tänka sig att det pågår krig så nära i Europa när dagen är så lugn och vacker i solskenet. Det känns som om världen är som vackrast just nu och tilliten om att ljuset har segrat är stark. Mycket har hänt i världen och oroligheterna är fortfarande stora i vissa områden på Jorden och jag ber för att det snart ska bli en förändring för alla i befolkningen.

AMEN

Kategorier

You may also like...