Sirianernas Höga Råd via Galaxygirl, 6 juli 2020

Sirianernas Höga Råd via Galaxygirl

6 juli 2020

Hälsningar stjärnfrön! Vi saluterar er på er nuvarande väg till Uppstigning för Gaia och vi håller ära i våra hjärtan för er. Många av er har Sirianska aspekter och vilande minnen, styrkor och förmågor från era räder i vår lilla del av galaxen. Vi vill ytterligare aktivera era Sirianska förbindelser och minnen av ljuset för att hjälpa er med era uppstigningsresor. Några av er har varit våra kungar och drottningar, höga ledare, men ni har alla varit tjänare av ljuset och till ljuset. För, när vi är sanna tjänare kan vi leda fullt ut och effektivt. Ni kommer att bli kallade att leda i ert nuvarande nu. Ni kommer att bli kallade på för att göra många saker och ni är redo för det. För ni har varit ledare förut, ni har traskat genom mörkret förut och ni är väl utrustade för framgång på denna resa. Gaia stiger snabbt och hon tar med sig dem som är redo att tjäna, att leda från hjärtat och att lysa sitt ljus starkt. Ljuset är för alla men alla är inte mottagliga, vilket är deras val. Det kommer att bli lättast för dem som omfamnar ljuset, för det är deras öde och att kämpa med sitt öde kan vara en skumpig väg – vilket aldrig rekommenderas om ni inte själva önskar ta på er ytterligare utmaningar och uppvakningar. Det är möjligt att vakna upp smidigt, lätt. Kalla detta till er, för ni har redan gjort jobbet. Många känner bördorna hos andra. Det är vänlighet att ge denna tjänst, lättande på de mångas bördor genom de få. Ni gör alla detta. Det är därför ni är så trötta, så utmattade, men även om det verkar som en livstid, som denna påminner oss, så är det bara ett ögonblick, inte en livstid, och det går över.

Vi är det Sirianska Höga Rådet och vi vill skänka våra koder till våra uppvaknade och uppvaknande stjärnfrön som just nu är på uppdrag på Gaia. Var snäll och lägg ert tredje finger på ert tredje öga och knacka lätt, i och med det ger ni koderna tillåtelse att flöda. ”Jag välkomnar koderna från det Uppstigna Sirianska Systemet in i min kropp för att ytterligare aktivera och tillåta alla vilande Sirianska minnen som kommer att tjäna min uppstigning, inklusive alla gåvor, talanger och ledarskapsförmågor som kommer att tjäna Gaianerna i denna stund av övergång. Jag aktiverar och tillåter ytterligare Sirianska koder att lysa upp tallkortkörteln som blivit förkalkad och jag beordrar den att bli oförkalkad och obruten, hel och komplett. Jag triggar och tillåter ytterligare flöde av Sirianska ljusspråkskoder, talanger och förmågor att genomsyra min varelse, som ytterligare reder ut DNA, som väcker upp allt vilande DNA som är i behov av ljusaktivering. Jag beordrar detta med kärlek och respekt för min vackra kropp som jag för närvarande bor i. Jag respekterar min kropp och jag sänder den ljus för att ytterligare tillåta denna expansion.” Sitt en stund och gå med på att vila efter denna nedladdning. Det kommer att behövas. Ni kommer sannolikt att känna er vimmelkantiga och rymliga då koderna expanderar vidare.

Vi är det Sirianska Höga Rådet. Många av er sitter vid vårt runda bord på natten och delar era upplevelser av alltihop. Vi är tacksamma för era heroiska handlingar och er frivillighet i ljusets tjänst, alltid i tjänst.

Vi är det Sirianska Höga Rådet. Förvänta er mer kärlek och ljus och det kommer till er. Ni börjar bli Nova Gaias ledare. Ni börjar bli och är redan brovakterna som räcker ut er hand för att hjälpa andra över. Vi ser detta nära förestående. Dessa koder kommer att hjälpa er över. Denna upplever tryck över hjärtat. Ja, låt oss utvidga uppvaknandet. ”Jag kallar till mig alla de glädjefyllda upplevelser och den sublima kärlek jag upplevt i det Uppstigna Sirianska Systemet och jag kallar fram dem att bli manifesterade i en alltid växande frid i mitt hjärta. Jag känner mig trygg. Jag känner mig älskad. Jag känner det gudomliga stöd jag får från min galaktiska familj som alltid finns omkring mig, som erbjuder gudomliga koder av kärlek och stöd. Jag sveper denna kärlek och detta stöd omkring mig, ytterligare isolerande och stöttande mig, och jag kallar fram alla de stunder av frid som jag upplevt med min galaktiska familj. Jag vill att denna känsla av frid ska genomsyra mig, trösta mig. Jag är mer än denna mänskliga kropp. Min familj är mer än denna mänskliga Jordliga familj jag valt att lära mig med och uppleva livet på Jorden med. Jag är ett stjärnfrö och jag kallar tillbaka all min makt till mig nu. Jag gör anspråk på min gudomlighet. Jag gör anspråk på min uppstigning. Så ska det vara.” Res upp er inre krigare och var i frid. Denna känsla, det är vem ni är. Det är vem de mörka är rädda för. De är rädda för er. Sänd dem ljus och låt oss avsluta detta spel. Kalla vidare in ljuset i varje cell, varje molekyl inom er, låt det låsa upp ännu mer ljus. Vi ser er som strålande solar på Gaia, skinande er kärlek från de få till de många. Det värmer våra hjärtan. Vi avgudar er, stjärnfrön.

Vi är det Sirianska Höga Rådet. Vi sänder er vår kärlek, vi sänder er vår frid, den finns inom er. Välsignelser i överflöd till er stjärnfrön, och ni är dessa välsignelser för oss.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...