Josef, läkare och forskare, via Inger Noren 24 jan 2021

Josef, läkare och forskare, via Inger Noren

24 jan 2021

 

Hej Inger, det var ett tag sedan vi talades vid. Nu har jag lite nyheter och synpunkter angående vaccinationer och mediciner.

Det vi har kunnat konstatera är lite för många biverkningar av dessa vacciner och du måste lova mig att inte vaccinera dig mot någon sjukdom. Alla är väldigt farliga och giftiga faktiskt. Snart ska de ju börja vaccinera de äldre i samhället och vi är verkligen bekymrade över det.

Tydligen har makthavarna inget större intresse för sin befolkning och deras säkerhet. Kraven från befolkningen är stor på grund av deras rädsla för sjukdomen, men nu har den faktiskt minskat både i smitta och antalet sjuka. De borde verkligen vänta ett tag till för att se om det verkligen är nödvändigt med dessa vaccinationer. Vaccinet har reducerats med mindre skadliga ämnen, men fortfarande är det för mycket gift i dessa vaccin.

När det gäller mediciner och då speciellt för de äldre har det tack och lov minskat med skadliga ämnen och det är faktiskt en lättnad. Även om man är äldre ska man kunna få leva ett bra liv. De flesta äldre nu för tiden är i regel väldigt friska och starka. Det ska de styrande i landet vara väldigt tacksamma för. Kostnaderna för de äldre blir mindre eftersom det aldrig har varit så många friska äldre i livet.

Snart kommer ett stort avslöjande för folket som alla kommer att få ta del av och efter det kommer avslöjandena på rad efter varandra. Det betyder att det kan bli väldigt oroligt med mer nedstängningar som följd. Ljusarbetarna kommer att få mycket att göra för förvirrade människor och ge stöd, men efter det blir det ett annat klimat i världen.

Det bästa har ännu inte kommit för människorna och vi ber er att inte vara rädda för viruset utan lita på den Gudomliga Planen som utfaller precis som den ska. Håll ert ljus och håll i hatten för nu är stormen här.

Med ljus och kärlek

Josef med flera läkare och forskare

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR

 

Du gillar kanske också...