Mikos från Inre Jorden, Jorden via Dianne Robbins 23 januari

 

Mikos från Inre Jorden, Jorden via Dianne Robbins 23 januari 2021

 

Mikos från Inre Jorden: Jorden är Vintergatans paradplats

23 januari, 2021

av Diane Robbins

https://tinyurl.com/y4m9n85t

Jag är Mikos och talar till er från Porthologos Bibliotek, där jag är Huvudbibliotekarie. Jag sträcker mig ut till er idag, i harmoni och god vilja mot alla boende på Jordens yta.

Vi utsträcker vår vänskap till er med öppna armar, för att ta emot er i våra liv, in till våra hem och till den Inre Jorden där vi bor. Harmoni omger oss alla inuti Jordens djup, och snart kommer harmoni att omge hela Jorden, när hon stiger i medvetande, som en stigande Stjärna på Himlen.

När jorden svävar genom rymden klättrar hennes trötta resenärer på uppstigningsstegen som kommer att föra alla själar till kunskap om sina varelser. På grund av de enorma mängder energi som riktas mot Jorden har en flamma antänts i människors hjärtan, en flamma, så stor, att hela mänskligheten har tagit eld av Guds medvetandes gnista som flammar i deras hjärtan. Detta Ljus väcker alla människor till minnet av vilka de är, och kunskapen om Universum som finns förvarad i varje liten kroppscell.

Vi ser Ljuset när det strömmar ut på den Heliga Moder Jords kropp och tänder hennes atmosfär till ett flammande ljus som tränger igenom kroppscellerna i allt liv på hennes yta. Vi känner också intensiteten i detta ljus när det vrider upp vår vibration till hastigheter bortom Ljuset. Alla på Jorden välsignas av den lysande Ljusshowen när Jordens aura lyser genom densiteten som en gång höll henne gömd i mörkret.

Nu sipprar hennes Ljus genom den vidsträckta rymden, där alla ögon är inriktade på hennes fantastiska födelse till Ljus. Hon tänds och underblåses av Guds kärlek, och alla Uppstigna Varelser, Änglar och Havsdjur bär Kärlekens fackla som håller hennes Ljus flammande genom allt liv överallt. Ingen kan undkomma hennes Ljus nu. Till och med de mörkaste själarna, som vägrar att vika i sina maktpositioner och sin destruktivitet, känner att ljuset invaderar deras områden för att avslöja deras avsikt att kontrollera Jordens befolkningar. De älskar mörkret, och Ljuset exponerar alla aspekter av deras sanna karaktär så att alla kan se. Detta skapar en obekväm miljö för dem och får dem att intensifiera sin verksamhet och reagera mer intensivt på situationer i regering och politik. De kommer att förstöra sig själva och åstadkomma sin egen undergång.

Vi är alla på väg mot spännande tider framöver, eftersom all kunskap som har hållits från er kommer att avslöjas. Du kommer att sola dig i Ljuset av ”vem du är” och komma ihåg ditt syfte att vara här. När Enhetsmedvetenheten omsluter Jorden, kommer hon snabbt att stiga i frekvens för att spränga igenom den tredje dimensionella barriären av densitet in i Ljuset från den femte dimensionen och bära er alla med sig.

Detta är anmärkningsvärda tider som aldrig tidigare upplevts på Jorden. Snart kommer ni att upptäcka gömd forntida kunskap, tabletter och antika skrifter som kommer att påminna er om allt ert arv och befria er från livets kamp. Allt ni behöver är gratis.

Vi i den inre jorden är fria människor som lever fria liv. Och denna frihet är det som håller oss ständigt unga i hjärta och kropp. För vi har beslutat att aldrig avvika från Guds lagar. För det är Guds lagar som håller oss i hälsa och rikedom, och som vidmakthåller våra livslängder.

Allt snabbas upp på Jorden. I de inre världarna, där allt är Ljus och allt är Kärlek, ser vi förvånat på hur fler och fler människor dagligen vaknar till sina själars kall och väljer fred, väljer liv, väljer allt som är deras födslorätt. Jorden är Paradplats för Vintergatans galax, för den ger allt liv tillbaka till Guds hjärta för att återförenas i en stor Uppstigningsvåg.

Vi förblir dolda i Jordens kärna tills Enhetsmedvetenhet råder på ytan, då du hittar oss mitt i dig, där vi vägleder dig och älskar dig och välkomnar dig hem.

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...