Judas iscariot via Ann Dahlberg, 27 augusti, 2017

Judas Iscariot

Söndag 27 augusti 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag vill be om ursäkt för alla förseningar som har orsakats av både banker och kabal. Men nu är vi på rätt köl igen och har vind i seglen. Tack för ert tålamod kära Jordbor, det är skönt att ni har förankrat ljuset så stadigt på Jorden så att ingenting egentligen kunde gå fel. Allt går åt rätt håll mina vänner och arbetet med att återställa vår Jord har redan börjat. De humanitära projekten är på gång och står i startgroparna. Teknologin är framtagen och finns för gemene man att använda sig av närhelst han/hon önskar. Det finns många trådar som ska hållas samman och alla måste vara fasta och verkningsbara. Det betyder att det inte få vara en lös tråd, ty då kan allt falla samman. Allt hör ihop som ni redan vet och det är helheten som räknas, det är helheten som är viktig nu, vi kan inte stiga upp i delar utan det är meningen att vi ska stiga upp tillsammans. Det har varit några lösa trådar som har behövt justeras men nu verkar allt vara fast och stadigt.

Jag lyfter på hatten för Er kära Jordbor. Ni har gjort ett utmärkt jobb med att hålla ljuset uppe och tålmodigt vänta på att allt ska bli som ni har önskat och visionerat. Er önskan kommer att bli uppfylld, det har det aldrig varit några tvivel om men er tid stämmer inte alltid med vår eftersom vi ser allt i mönster medan ni har dagar och år. Nuet är för oss ”hela tiden” medan nuet för er kan vara någon sekund, då ni inte har förmågan att leva i nuet hela tiden. En del av er arbetar med att leva i nuet under längre stunder men det är ingen självklarhet för er. Det är bra att försöka vara i nuet lite då och då under dagen, för du har då lättare att finna kärleken i ditt hjärta plus att en och annan ljus ide´ också kan passera upp till ditt sinne och fortsätta att förhärliga din dag. Det är i nuet och i hjärtat som de bästa svaren och idéerna finns och kan komma upp till ytan. Många av er kan också vakna med en underbar idé, då sinnet har vilat lite och själen har varit på utflykt. Ta vara på dem, de är guld värda och en påminnelse om vad du kom ner hit för att göra på Jorden. I meditationen i stillheten hos er själva kan också speciella idéer eller svar poppa upp från ingenstans. Det kan kännas så då det kommer djupt inifrån era skrymslor, där ni förvarat dem till rätt ögonblick. Det är när de kommer upp till medvetandet som ögonblicket är inne för er att begrunda dem och se vad ni kan göra för att manifestera dem. Låt de växa inom er tills de växer utom er och er nya medvetenhet har slagit rot och er väg till lycka och kärlek har börjat. Det är många som går på den vägen nu och i sin kärlek och segervisshet drar de många med sig.

Det är ständiga vågrörelser på Jorden nu och det böljar fram och tillbaka. Emellanåt kommer det en jättevåg som med all kraft tar sig fram tills det lägger sig i en stilla lagun. En hel hop av människor har hittat hem till sin rätta destination i hjärtat och vägen hem till Vår Käre Fader/Moder Gud. Ni är starka, modiga och kärleksfulla kära Jordbor och nu har ni visat vilken kraft ni har inom er. Vi är så stolta och glada och vi älskar Er så mycket.

Jag lämnar Er nu medan glädjetårar rinner på min kind.

Judas

Du gillar kanske också...