Judas Iscariot via Ann Dahlberg, 27 december

Judas-Iscariot

Judas Iscariot

Tisdag 27 december 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en vacker dag och en ny tid har börjat för Er människor på Jorden. En ny vacker tid där många löften kommer att infrias.

Det har startat nu kära barn på Jorden. Er nya värld ligger nu öppen vid era fötter. Det är bara att ta klivet in och fira, kära barn på Jorden, ty det är nu ni kan omforma er värld till den plats som ert hjärta åtrår. En plats med rum för alla, ty vi är alla ”ett”. Ni är skaparna, ni är mästarna, ni bygger nu upp en skönare och vackrare värld än den ni lämnar. Vi är alla med Er i detta arbete. Ni är inte ensamma. Det finns tusentals med väsen runt om Er nu, kära barn på Jorden. Stor är förväntan häruppe ty bollen har börjat rulla och som Moder Theresa sa den rullar allt fortare. RV har startat kära vänner och spaden är satt i jorden. Arbetet har med andra ord börjat och nya projekt kommer att blossa upp överallt på vår Jord. Tiden är nu, kära barn på Jorden. Tiden är nu…

Det är nu ni ska vara beredda på att göra er insats. Det arbete er själ har väntat på att få göra. Mycket kommer att hända, alla kommer inte att förstå vad som händer men det kommer att höras och skrivas om överallt. Det ena avslöjandet efter det andra, det gäller att hänga med nu, kära barn på Jorden, tu er tid är nu. Det är nu ni ska förstå vilka ni är och vilka roller ni spelar på Jorden. Det är nu ni ska slänga maskerna och visa vilka ni verkligen är. Det är då andra vågar slänga sina masker och visa vilka de verkligen är. Vi har alla spelat våra roller på Jorden men längst in har vi alltid vetat vilka vi är. Barn sprungna ur den heligaste eld och alltid lika älskade och välkomna hem när vi väl bestämmer oss för att återvända till vårt rätta ursprung. Gud älskar oss alla, vi är alla en del av den eld som han består av. Vi är ”ett” vi är alla ”ett” oavsett var i Universum vi kommer ifrån. Det är en ofantlig tanke, lite svår att ta till sig när vi går här på Jorden, likafullt så är den sann. Sanningen kan ibland vara svår att förstå, men långt därinne i vårt hjärta så har vi all vetskap.

Det är den här sanna vetskapen som nu långsamt håller på att spridas över vår Jord. Fler och fler öppnar upp sig för sin inre sanning och börjar leva det liv som känns sant och riktigt. Det kan mötas av en del motstånd men även deras barriärer kommer att rasa. Det är inte många som tål att se sanningens ljus utan att falla till föga. De börjar själva att leta efter sitt eget ljus eller så flyr de till en plats där ljuset inte kan nå fram. Det blir svårt att hitta en sådan plats på Jorden nu, ty ljuset ta sig fram överallt. Det är starkt nu och lyser på mörkret vart än det befinner sig. Ljuset har kommit för att stanna, känn det i era hjärtan och låt det lysa upp er dag. Låt era händer arbeta i dess tjänst och var tålmodiga, ty ljuset är väldigt starkt och tålmodigt. Det väntar in ert ljus och hjälper er att få det att brinna, så att stora lågor kan slå ut i världen. Lågor av värme och kärlek, kärlek för allt och alla som befinner sig på den här Jorden. Ni arbetar för varandra nu, för den helhet ni en gång var men glömde bort i en historisk tid. Nu är ni på väg att minnas och er nya värld kommer att byggas upp av kärlekens händer. Era händer mina kära barn på Jorden och vi är så tacksamma för detta. Det är en glädjefull tid vi går tillmötes. Det är sanningens tid och ljusets tid. Ni har förankrat ljuset på Jorden och vi är med Er i detta stora och fantastiska arbete. Ni har modet, ni har kraften, låt hjärtat leda er fullt ut nu och er värld kommer att förvandlas till den skönaste av världar.

Med så mycket kärlek

Judas

You may also like...