Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 25 september 2016

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 25 september 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag har kommit idag för att berätta för Er att den Nya Tiden har börjat. Allt löper på som planerat. RV är på väg ut i världen. Valutaväxlingarna har startat och de första projekten är på gång. En ny president ska väljas och utgången av detta kan bli lite överraskande, men allt är bra och världen kan börja möta sina nya utmaningar. Allt sker i lugn takt och de sovande kan börja vakna i lugn och ro. Vet att allt är med Er och förändringarna i världen växer sig starkare och starkare.

Fler börjar vakna upp, de finner sitt hjärta och sin väg i livet. Hjärtat talar tydligare nu, det kan vara lättare för många att höra det. Energin som har sköljt över Jorden förstärker hjärtats röst. Det gäller bara för Er att lyssna inåt och följa dess uppmaningar. Hjärtat vill följa ljusets väg, det är den hjärtbaserade energin som har nått Jorden. Energin med mycket kärlek och omsorg om varandra. Det är kärlekens och medkänslans tid som har kommit till Jorden nu. Det är dags att ta hand om och bry sig om varandra. Det är dags att ta hand om och bry sig om allt levande som existerar på Jorden. Precis som det är dags att ta hand om och bry sig om sig själv. Ge sig själv den kärlek du behöver för att växa i kärlek till dina medmänniskor. En stor kärlek till sig själv och sin kropp ger automatiskt en stor kärlek till andra och deras kroppar.

Allt är perfekt skapat och vi är alla lika unika och älskade för dem vi är. Tänk på det… allt är perfekt skapat så vi behöver bara vara de vi innerst inne är för att förändra vår värld och allt som finns runt oss. Vi är skapade till Guds avbild och är skapade till att kunna utföra vilka mirakel vi vill i den sanna kärlekens tjänst. Den sanna kärleken har du i ditt hjärta. Det är meningen att du ska väcka upp det nu. Och börja strida för den. Det är kärlekens frön som har spridits i vinden och som nu ska växa upp och slå ut i full blom. Det är era hjärtan som ska slå ut i full blom och verka för den tid som nu är. Det är genom er kärlek till er själva, era nära och vidare ut till era medmänniskor som förändrar den här världen dag för dag.

Det sjunger om fred i människors hjärtan idag och fred står inför dörren. Det sjunger om rättvisa i människors hjärtan och en rättvisare värld är på ingång i människornas värld. Det sjunger om humanitet för människor och djur och en medmänskligare värld står nu också snart inför dörren. Vem sa att ni inte kan åstadkomma något? Ni gör det ju redan med den kärlek och den intention som finns i ert hjärta.

Mina kära Jordbor, ni är starkare än ni tror. Ni utför mirakel utan att veta om det. Allt detta gör ni ur ert kärleksfulla hjärta med den rätta intentionen för er själv och era medmänniskor. Mata er själva med kärlek, för det är av kärlek, som ni utför era mirakler som sker runtom på vår Jord idag.

Vi är så tacksamma för all den kärlek som finns i era hjärtan. Vi bugar oss för er stora kärlek och ert stora mod som nu förändrar er värld för alltid. Ni är de modiga krigare i kärlekens tjänst som vi sände till Jorden. Det är nu ni kan skörda frukten som är sprungen ur er kärlek. Vi älskar Er så mycket och ni har många runt er nu. Ni är ärade och hyllade och många vill ge sitt stöd på alla sätt de kan.

En ny era har startat och världen ser helt plötsligt lite ljusare ut. Dimman lättar och solstrålarna når ner till Jorden och vägen av värme och kärlek blir kännbar för alla.

Mitt hjärta sväller för Er och jag lämnar Er nu med stor kärlek i mitt hjärta.

Judas

Du gillar kanske också...