Änglarna via Ann Albers, 24 december

Anglarna Ann Albers

Änglarna, 24 december 2016

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner vi älskar er så mycket.

När många av er firar er julhelg, firar vi i himlen er kärlek. Under några få dagar är det en stor frid på Jorden. Ni tillbringar fler stunder med era familjer och vänner eller ensamma i lugn och ro. Det finns en stor generositet i både själ och hjärta. Det finns en större medkänsla för era medmänniskor och en insikt om att ni alla är en enda stor mänsklig familj.

Även de av er som är ensamma känner att ni också vill känna kärlekens vibrationer. Mänskligheten är snällare mot varandra, mot djuren och mer medvetna om den kärlek som håller er alla samman som en Enhet.

Ni kan ta med er den känslan och uppleva den varje dag och inte bara under julen. Välj bara en enda sak som ni tycker om julen och skriv ner den. Placera den sedan där ni kan se den året runt, och bestäm er för att oftare föra in denna egenskap i era liv. Kanske vill ni uttrycka er kärlek till familjen eller vännerna lite oftare.

Kanske kommer ni inte att snåla på er generositet eller ni kommer kanske att spendera lite tid för er själva i tystnad, mysa i soffan oftare och laga mat som ger er glädje. Kanske kommer ni att arbeta med volontärarbete lite oftare, njuta av enkla nöjen och skapa nya traditioner. Vad det än är så ta kärleksgåvan från julen och ge den till er själva året runt.

Vi firar jul varje dag, för vi ser hur Kristusljuset föds i människors hjärtan varje dag. Det är den här tiden på året när man tydligt kan se kärleken.

God Jul, Lycklig Hanukkah eller vad för högtid ni firar – en helig och välsignad säsong av ljus till var och en av er.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...