Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 2 februari, 2020

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 2 februari 2020

 

Jag är Judas och idag är det en vacker dag med mycket solsken och sång. Hör ni änglakörerna sjunga ovanför era huvuden, kära Jordbor? Det är en vacker sång som manar till eftertanke och kärlek, men framförallt så fyller den en med glädje. Glädjetårar rinner längs många kinder när de hör denna sång. Den påminner om ditt ursprung, vem du egentligen är och var du hör hemma. De sjunger för er nu, kära Jordbor, de sjunger för er … de fyller era hjärtan med sång, en glädjesång som påminner om den tiden då ni själva bar denna sång i ert hjärta. Det är en universell sång som hörs runt om i hela universum och bärs upp av alla som kan förnimma dess sång. Sången handlar om glädje, så var glada och njut av era dagar här på Jorden. Glädjen finns även här, likaså sången, det är när ni varseblir glädjen som sången vill infinna sig i ert bröst. Den blir då så starkt så den måste komma ut. Den måste spridas, ty den får inte plats i det lilla utrymmet, utan den behöver få dela med sig till andra.

Hur mycket glädje har du spridit idag, kära Jordbor? Kan du se med glädje på livet och de människor du möter? Kan du förnimma glädjen av ett leende, ett vänligt ord? Kan du känna ditt eget växande tillsammans med andra? Ni växer tillsammans, ni hjälper och stjälper varandra om vartannat. I den här tiden är det dock viktigt att fokusera mer på hjälpsamhet. En hjälpande hand är vad vi behöver idag. Vänliga ord och vänliga tankar är de som behöver finnas i er dagliga medvetenhet. Det är de som påverkar er mest vare sig de hörs eller inte. Energin av era ord och tankar sprider sig likafullt vare sig ni är medvetna om det eller ej. Det är dags att göra sig själv medveten om vad det är som upptar min  hjärna. Det går att förändra kära barn på Jorden. I din medvetenhet kan du förändra de tankar som mestadels upptar din tid, såvida de inte är av glädje för dig själv och andra. För mycket negativitet är varken bra för dig eller någon/något som råkar ut för den. Nej, det är i era vänliga tankar och ord som ni växer som människor. Det är då milda brisar blåser över era huvuden och ut över världen. Det är i ert milda sinne som en stor förvandling kan ske, och mina kära barn, de påverkar också era bröder och systrar, ty det blåser även milda vindar över dem och det gläder deras hjärtan.

Varför inte ta några glädjeskutt idag, få någon att skratta eller le lite i mjugg. Det gläder ditt hjärta såväl som deras. Det är gåvor som du ger och gåvor som du får i samma stund som de ges. Tänk vad många milda brisar det är som kan blåsa runt ditt huvud idag. Det är bara att tacka och ta emot. Det är på detta sätt som ni hjälper varandra att stiga i er medvetenhet och se det goda som finns i världen. Det goda, vackra och sköna som göms i all världens sorger och bekymmer. Lyft era ögon mot solen, känn dess värme och ljus, se era medmänniskor med samma värme och ljus. Se förändringen och förstå skillnaden när det gäller din egen medvetenhet och varseblivning.

Gå samman, kära Jordbor, och överös varandra med vänlighet och kärlek. Se ljuset som tänds i din nästas ögon. Känn ljuset som tänds inom dig själv. Ni hjälper varandra, kära Jordbor, det är en tid för att gå samman, en tid att inse att vi alla hör ihop och att ett kärleksfullt möte ger många kärleksfulla möten, för det är lätta energier som sprider sig som en löpeld runt Jorden. En energi som Moder Jord nu alltmer längtar efter och vill vara i, så förutom att ni hjälper varandra så hjälper ni också den Jord som ni vandrar på och älskar.

Låt oss alla ta varann i hand och vara kärleksfulla idag ….

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...