Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 3 februari, 2018

Judas Iskariot

Lördag 3 februari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har kommit idag för att tala om att välfärdsprogrammen för Jorden kan börja. Några stycken kommer att starta upp ögonblickligen, andra fasas ut efter hand som det bedöms vara säkert för dem. Ni kanske upplever att det har varit en lång väntan men från vårt perspektiv så har det gått fort kära vänner. Det känns som om Jorden har gjort en helomvändning under den här sista tiden då ljuset har lyst med en extra kraft på Jorden. Men visst, ni har befunnit er här på Jorden i glömskans dalar i tusentals år, så i det perspektiver har det ju tagit lite tid. 🙂 (smile) Nu är det dags att glädja oss åt våra framgångar och se den nya tiden an med större optimism och glädje. Allt går enligt planerna och det ena har avlöst det andra så att arbetet har kunnat fortskrida på det sätt som vi har önskat. Mörkret har haft sitt järngrepp på Jorden men nu har ljuset silat in och mörkret har fått ge vika. Det är ljusets tid att få skina på Jorden och vi är alla så glada och tacksamma för det.

Känn hur det pirrar i kroppen, hur energin riktigt letar sig in i alla skrymslen och vrår. Ja mycket kommer upp, många tårar fälls men det infinner sig en större harmoni i ditt sinne och ditt hjärta när du har rensat lite. Du har nu hittat tillbaka till dig själv och livet ter sig ljusare allt eftersom problemen i ditt liv löser sig ett efter ett. Ditt liv förändras i takt med att du stiger upp i en högre medvetenhet. Även kroppen blir lättare och gladare när den släpper sina spänningar och rädslor. Visst är det en underbar tid då vi kan glädjas åt allt det goda som börjar att ses lite överallt på vår Jord. Människorna tar makten över sig själva, sätter ner foten och värna om det som är bra för dem själva och den Jord de lever på. Ni kan inte ha undgått att se eller läsa om detta. Har det ändock gått er förbi så har ni nog fastnat i det negativa och ser och hör bara det som är negativt. I så fall kan det vara bra att höja sin vibration och göra saker som är roligt för en själv. Hitta det som är bra och positivt i tillvaron, glädjas över det som du har och göra sådant som kan få dig att skratta. Det är så att ibland måste vi bryta vardagens mönster för att hitta ett annat steg i tillvaron. Det finns alltid något som vi kan glädja oss åt. Låt de stunderna blir fler och längre. Ja det var lite om detta.

Jorden har nu en stark strålglans runt sig och är nu skyddad från vidare intrång. Gaia får stiga upp i fred tillsammans med Er kära Jordbor. Den yta ni går på håller också på att omdanas till en ljusets plats. Inom en kort tid så kommer ni alla att märka av det, det första som kommer att deklareras är att det är fred på Jorden. Efter detta kommer händelserna att följa slag efter slag. Det är en mycket spännande tid att få vara på Jorden idag, det är många som skulle vilja gå i era kläder. Ni som har befunnit er på Jorden i några årtionden nu är säker ganska trötta, men ni har fått vara med om en stor historisk händelse som ni inte gärna ville gå miste om. Trots det tunga arbetet så valde ni detta med stor entusiasm. Kära vänner, det är nu det skördas, det är nu ni ska skratta och jubla. Ni klarade det och ni är hedrade och ärade för ert mod och ert jobb. Så sträck på er och låt glädjen sippra in i era hjärtan. Låt glädjen och harmonin får fylla er kropp och se förvandlingen som har skett på vår Jord. Allt är perfekt, underbart och vackert.

Ni är älskade bortom era sinnen så njut av er dag och er tid nu.

Stor kärlek

 

Judas

Du gillar kanske också...