Judas Iskariot

Judas Iskariot

Fredag 5 december 2014

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Nu stundar högtider för många och en förväntan infinner sig hos många. En förväntan av att mötas och dela med sig av glädje eller sorg. Glädjen är väl det man främst delar men även sorgen kan för en del vara det man delar denna högtid. Båda delarna kan vara befriande för dem det gäller.

Därför kan dessa tillfällen av sammankomster vara väldigt viktiga och vi borde värna om dem av dessa enkla anledningar. Sammankomster av olika slag som för människor samman, där man kan dela sina tankar och få gehör för det man känner är idag mycket underskattat. Det finns ett behov hos människor idag att få komma till tals och uttrycka sin mening samtidigt som man kan få nya erfarenheter av andra. De som håller på att utveckla sin andliga förmåga har ett behov att träffa andra med liknande erfarenheter. Dels för att få bekräftelse och dels för att få möjlighet att växa vidare. Så träffas gärna kära Jordbor och byt erfarenheter med varandra så ni kan växa er starka i anden.

Ni som inte har möjlighet till det, njut av det positiva ni ser hos andra. Ni som har barnbarn, njut av dem, ty de hör himmelriket till. Ett leende från ett litet barn, kan få ett hjärta att smälta, så oskuldsfullt är det. Tänk och känn i positiva banor och ni får tillbaka det tiofalt. Är inte det värt besväret så säg? Det är träning och åter träning som gäller. Precis som när man börjar gå eller cykla. Allt tar sin tid. Du ramlar, reser dig och gå upp igen. Samma sak med tankarna, de sticker iväg och du tar tillbaka dem och de försvinner igen åt ett annat håll. Det är svårt att alltid hålla fokus på det som är viktigt men med ihärdig träning fungerar det bättre och bättre.

Positiva tankar, kärlek till er själva och andra är viktigt att hålla fokus på nu. Det är då ni växer kära Jordbor och resultatet kommer inte att låta vänta på sig. Många håller på att träna den här förmågan nu och en del har kommit riktigt långt. De har även börjat skönja resultatet av sitt arbete. Det är bara att ta av sig hatten och gratulera å deras vägnar och önska dem lycka till på sin fortsatta färd som nu bara kan gå åt ett håll. Den ljusa vägen tillbaka hem till sin andliga familj och Fader/Moder Gud. Deras familjer står redan med öppna armar för att ta emot dem.

Ni som fortfarande kämpar med er själva ska förståss inte ge upp, för ljuset finns inte långt borta och vägen blir lättare och lättare att gå på. Det mörka viker lättare undan nu då ljuset växer sig allt starkare. Ljuset växer också i era själar och sinnet kommer alltmer att transformeras om till att bli ett med själen. Du blir då Ett med dig själv samtidigt som du blir Ett med allt som finns. Härliga tider väntar kära Jordbor och vi finns här hos Er hela tiden och hjälper Er så gott vi får och kan. Ni är aldrig ensamma och har aldrig varit det även om det kan kännas så ibland. Det kan kännas så när du tappat kontakten med din själ. Vet att du alltid har änglar runt omkring dig.

De försöker på olika sätt nå fram till och trösta dig. Få dig att finna vägar som blir lättare för dig att gå på. Det är en av anledningarna till att det är så viktigt att lyssna inåt. Du får god vägledning inifrån dig själv. Vägledningarna utifrån kan inte alltid anpassas till dig utan kanske bara gäller den som vägleder. Den säkraste vägledningen har du inom dig och den kan aldrig bli fel, för den känner din väg och dina mål i livet. Med detta vill jag bara säga att vi befinner oss på olika trappsteg i livet av olika skäl och anledningar. Inget är rätt eller fel, allt är perfekt som det är. Du är perfekt som du är och Gud älskar er innerligt allihop och famnen är lika vidöppen närhelst du stapplar in. Gå ”Er” väg mina kära, det finns en anledning till att ni går där ni går just nu oavsett vilket trappsteg ni står på.

Ni har en viktig lott att följa och behövs precis där ni står just nu. Så bekymra er inte över andras väg, din egen väg är viktigast för just dig. Du har din dröm att följa för att din del i pusslet ska stämma. Den stora helheten är alla vi tillsammans, annars blir det ingen helhet. Tänk på det mina kära, tillsammans är vi starka och bildar en stor enhet. Vi är ju alla Ett och alla är vi lika betydelsefulla för att denna helhet ska kunna skapas. Så skapa på nu kära Jordbor, låt alla tankar och känslor skapa de finaste och käraste önskningar som ni har inom Er och låt det så småningom komma ut i det kollektiva och livet ni nu lever. Med detta önskar jag er lycka till i ert skapande av Vår Nya Värld. Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...