Judas Iskariot via Ann, 1 augusti

Judas Iskariot

Lördag 1 augusti 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en fin dag, när vi står häruppe och tittar ner på jorden. Solen lyser och värmer era frusna själar. Sakta tinas de upp och börjar leva i solskenet. Precis som fjärilen som dansar runt mellan blommorna befriar sig själen och börjar ta sina första små danssteg. Glädjen i att kunna röra sig fritt ökar danslusten och kreativiteten. Det är de små första trappstegen upp i de högre dimensionerna. Glädjen ska kännas inombords mina kära, då kommer också energin och med den kreativiteten. Det är då ni börjar skapa era liv. Det liv som ni kom hit ner för att leva. Ni hade en vision när ni gick ner. Det är den visionen som ni ska börja förverkliga nu.

Stanna upp, andas in och fyll ert hjärta med glädje.

Känn glädjen långt ner i tårna. Gör det så ofta som ni kan och ni kommer snart att skapa det liv som ni innerst inne vill leva. Låt själen ta er med på den mest fantastiska resa som ni överhuvudtaget kan få uppleva. Detta är något som ni aldrig skulle ångra utan tacka er själva för att ni gjorde. Ni skulle tacka er själva för att ni fattade det modet och vågade följa er inre röst. Ju oftare ni följer er inre röst desto bättre kommer ni att må. Livet kommer att kännas lättare och problemen kommer att kännas mindre. Det blir mer som att gå i medvind i stället för att kämpa på i motvind.

Hur många är det inte som gör livet svårare för sig än det behöver vara? Jag tror att ni alla har upplevt det. Det är ibland svårt att se igenom dimman. Det är då som själens visdom och klarhet kan kännas så befriande. Fast då måste man ju först ha hittat dit. Be era guider om hjälp om ni tycker det är svårt. Själen försöker hela tiden ta kontakt med er. Men den har svårt att göra sig hörd i allt brus som finns runt omkring. I tystnaden kan den ibland få sin stämma hörd men då är ni tveksamma om det verkligen var själen ni hörde. Det är ingen lätt uppgift själen har i försöken att fånga er uppmärksamhet och hjälpa er att integrera er med er själva. Det är ju det största målet ni har att bli ”ETT” med er själva.

Andas djupt och känn livet komma in och fylla hela er varelse. Livet av den ”Helige Ande”. Livet av allt som är. Livet som är du, som är jag. Känn och förstå att allt hör ihop som en enhet. Vi är alla ETT och allt hör samman. Det är dags att bilda en enhet för allt och alla som lever på denna jord.

Moder Jord är på väg nu och alla som vill följa henne kan göra det nu. Hennes kärlek omsluter Er alla och hon hjälper alla som vill bli hjälpta. Det finns ingen urskiljning, kära vänner. Det är bara viljan som behövs. Är inte det kärlek så säg? Tvivla inte på kärleken som omger er. Den är ofantligt stor, större än ni någonsin kan föreställa er.

Var trygga i att ni är älskade kära barn och lita på er egen kärleksförmåga. Den kommer snart att slå ut i full blom. Ju oftare ni släpper ut fjärilen i det fria, desto starkare blir er kärleksförmåga. Kärleken övervinner allt, kära vänner. Den är värd att våga livet för.

Med hopp om många fria fjärilar säger jag adjö för denna gången.

Med så mycket kärlek

Judas

 

 

 

You may also like...