Judas Iskariot

Judas Iskariot

Lördag 20 december2014

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Julen närmar sig och mötet med olika familjemedlemmar på både gott och ont. På gott vore det bästa då det finns en chans till försoning där det är befogat. Julen är kärlekens och försoningens tid. Gamla trätor kan komma upp och dammas av och försvinna, för nu är det tid för glädje och försoning. Många trätor har lösts upp under jul och nyår för husfridens skull och med hjälp av de sina.

 

Familjen vill hålla ihop och hjälpa varandra. Det är då den fungerar som bäst. En sund familj är en stöttepelare i livet. Man skulle önska att alla kunde få leva och växa upp i en sådan familj. Det är lättare att förhålla sig positiv till människorna och livet då. Fatta sunda beslut och vara trygg i de beslut man fattar, väl vetande att man har en trygg grund att stå på med människor som stöttar en, när man än behöver det.

 

Tyvärr ser jorden inte ut så idag. Alltför många barn är otrygga och hemlösa. Svikna barn blir ofta vuxna som sviker. Arvet går igen, samhällena har inte lyckats att ta väl hand om sina barn. Alla barns lika värde har inte beaktats. Barnens rätt till trygghet, förståelse och kärlek har inte givits. Det slår tillbaka mot oss själva. Vi får tillbaka vad vi ger och vad vi givit syns hur väl samhället fungerar.

 

Vi är ju alla Ett och vi skulle alla få lika stora chanser. Hur kan vi ändra på det? Vilket samhälle vill vi ha? Vilka personer passar bäst för att leda det samhället? Svaret måste bli de kärleksfulla. Det är bara kärlek som kan rädda världen idag. Det skulle vara de kärleksfullaste personerna som styrde skutan idag så den hamnade i rätt riktning. Då skulle många intressanta händelser ske överallt på Jorden. Kan ni inte känna vilken förändring det skulle bli! Det riktigt sjuder i kroppen av förväntan inför vad som då skulle ske. Glädjens dag vore då kommen till Jorden och ett nytt barn vore återfött.

En ny tid med glada och förväntansfulla barn med stjärnor i ögonen. De nya stjärnbarnen föds och de sprider bara glädje och kärlek omkring sig, ty de är alla lika innerligt älskade av sina stjärnfamiljer.

 

Förstår ni nu Er framtid kära Jordbor. Det är som stjärnbarn många kommer att återfödas och därför är glädjen i himmelen så stor. Vem vill inte ha tillbaka sitt stjärnbarn, den största skatt som kan vederfaras ett levande väsen. Lyckan är stor hos många stjärnfamiljer. De är både stolta och lyckliga över att få hem sitt barn igen.

 

Vilket inte behöver betyda detsamma som ett barn på Jorden. Men även ni har vuxna barn som ni gärna ser att de kommer hem över julen. Lyckan är väl som störst när hela familjen kan samlas igen. Det blir många möten med glädjetårar och historier att berätta. I det lilla kan saker ske precis som i det stora.

 

Tänk dig då att din andliga familj välkomnar dig hem med all sin lycka och glädje som inte ens är mätbart på Jorden. Hur underbart vore inte det? Det är väl värt att kämpa lite för? Jag skulle kämpa alldeles kolossalt om jag var ni. Det är en gudagåva att få vakna och vara i kärlek hela tiden. Det finns inga ord för det. Musiken kan föra en, en bit på väg, men sedan måste det till himmelsk musik.

 

Lyckan finns inte långt borta mina vänner. Allt finns inom dig. Din nya värld börjar i dig själv. Det du skapar inåt sprids sedan utåt och du får det du skapat. Är det inte underbart så säg?

 

Skapa din värld med kärlek och omtanke om andra, så kommer du snart att leva i en bättre värld, där allt är möjligt och ingenting finns att frukta.

 

Jag är Judas och ser fram emot att få möta er i den världen.

 

 

Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...