Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 18 november, 2018

Judas Iskariot

18 november 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och idag skiner solen på den här delen av jordklotet. Det har varit mulet ett tag men nu lyser solen med alla sina strålar igen. Det kan liknas med mycket av det som ni går igenom idag. I ena stunden är det mulet med en grå dager, där hoppet för ett bättre liv har fått falla i misstro och en känsla av hopplöshet. I nästa stund så skiner solen igen och lyser upp ert inre med hopp och glädje och ger er den framtidstro ni behöver för att ta nästa kliv framåt.

Gammalt möter nytt, nytt möter gammalt. De gamla mönstren bryts ner vare sig det sker på en individuell eller global nivå. Allt arbete sker på olika skikt på Jorden idag från cellnivå upp till global nivå som omfattar allt och alla. Det här påverkar er på livets alla nivåer och det kan vara mycket tröttsamt. Det är nu er uthållighet och styrka prövas och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Det är ett gediget arbete ni har gjort och gör med er själva och därmed i den värld ni lever i.

Det gamla sättet att styra er värld fungerar inte längre. Det gnisslar och knakar lite överallt så den matrisen är på väg att falla sönder. En ny matris har redan skapats och står redo att ersätta den gamla. Allt står och faller nu med den gamla matrisen, den är inte längre hållbar och det går inte att bygga den starkare. Den har tjänat ut och får nu ge vika för den nya matris som redan är klar och väntar på att få stiga upp och ta sin rättmätiga plats i den tid som nu är. Det är tid för Jordens uppstigning och överallt så sjuder det av aktivitet där gammalt möter nytt och tvärtom.

Det sker en massiv förändring på Jorden idag och jag tror att ni alla kan känna det. Många av er kan se det. Det geopolitiska läget är lika instabilt som den gamla matrisen. Nya krafter har kommit in som påverkar hela det internationella klimatet. Jordens klimat är lika instabilt som allt annat här på Jorden just nu. Era liv kan se olika ut från dag till dag, framförallt er inre utveckling. Er yttre verklighet kan också förändras och har gjort så över tid. Det är bara att bita i det sura äpplet och gå vidare. På andra sidan molnen skiner solen lika intensivt som den alltid har gjort. Inuti er finns en sol som lyser lika klart varje gång ni tillåter den att lysa. Ni som låter er sol lysa klart och vackert går nu på en lugnare och mer harmonisk väg. Ni kan nu ta tag i era små gåvor och börja att dela ut dem till de som behöver lite extra hjälp på färden. Ni står nu till tjänst hos Modern och den himmel som ni tillhör.

Jorden sjuder av aktivitet och det går inte en dag utan att något har förändrats. Det är alla dessa små förändringar som växer till en större förändring, en förändring som blir tydlig och märkbar för alla. Ett klarare medvetande ligger då över Jorden och påverkar var och en av er till att se med en högre medvetenhet, vad som är av det högsta goda, vem du egentligen är och varför du är här. Det är många frågor som blir besvarade och Jorden kan ta ett nytt andetag av frid och kärlek.

Så håll ut mina kära vänner. Ni är på väg och det finns inget som kan hindra er färd framåt till den ljusa värld som ni nu strävar och längtar efter. Ni har många följeslagare med er och de ger er den råg i ryggen som ni såväl behöver nu. Ni är starka och modiga och ni blir än starkare och modigare tillsammans. Ni är ”ett” mina kära Jordbor och jag älskar Er så mycket.

Vi går där ni går, vi bär det ni bär, era tårar är våra tårar, ert hopp är vårt hopp, er kärlek är vår kärlek. Vi möts i hjärtat – i hjärtat hos vår Moder och Fader och i hjärtat hos varandra.

Idag är det en solig och vacker dag!

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...